- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
válasz GrooveHero #5747 üzenetére
FAT32-be mehet a formázás?
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
( V )
veterán
válasz GrooveHero #5749 üzenetére
mert a váltószám 1024 az adat mértékegységnél és nem 1000
(#5751) GrooveHero
[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
CHIPman
nagyúr
Most, hogy nem kell a zene az S1-en, feldobnék valami 4.x-et rá. ICS legyen vagy JB, és ezekből mi? Navi szerepet vett át, tehát a GPS-vételnek jónak kéne lenni.
hardverapro.hu/tag/chipman
-
Xtre
tag
Ha a mai CM10-hez felteszem sema 2.0.6 s-t és a fixet mellé, akkor fog menni a 720p felvétel?
-
( V )
veterán
válasz Tamás88 #5759 üzenetére
hát ha nem olvasol 1-es hsz-t akkor nem csoda hogy ilyen (felelőtlen) kijelentéseket írsz!
a KIES teljes mértékben nélkülözhető, mivel van külön driverpack ami tökéletesen megfelelő!
(#5758) CHIPman
nemtom én kb 800 km-t vezettem SGS1 Navigációval nyaralásom alatt, de nem volt gondom vele - mindig az úton tartotta a jelet és nem tévedtem el vele egyszer sem! plusz te is arra voltál kíváncsi hogy az SGS1-re mit érdemes rakni Navi szempontjából.
persze szvsz a legegyszerűbb az ha az ember vesz egy rendes navigációt és nem a telót sütteti az ablakban[ Szerkesztve ]
-
Sapphi
aktív tag
Feltettem a friss CM10-et de a képernyő feloldó el van csúszva kicsit jobbra Ez csak nálam van vagy másnál is előjött?
-
GrooveHero
addikt
Érdekes 22-es csapdája. Ha kell a 720p felvétel, akkor jó a sima s nélküli kernel is igaz? Mert akkor az s-es+patch kombóval nem? Pedig jó lenne az s-es, mert akkor több a memó, fel lehet dobni az SGS3-as cuccost, abban tök jó az óra meg időjárás widget, nekem is tetszik. Külön meg nem lehet feltenni sajna. Pedig nem használok, csak alap launchert. Most akkor ti értitek, hogyan van ez?
[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Xtre
tag
Maradtam a sima 2.0.6-nál, feltettem a mai nightlyt (08.27) és hát elég üres alapból szerintem a korábbi verziókhoz képest. Amit még észrevettem, hogy a feloldó képernyőn a lakat kicsit elvan csúszva jobbra, nem tudom hogy ez direkt ilyen, vagy hiba, de az előzőnél középen volt. Amúgy meg gyors, nem kérdez semmit, alapból még a nyelv választást sem dobta fel, rögtön angolul indult
Szerk: Ja és full clean install volt, előtte formáztam mindent, system, data, boot stb...
Szerk.2: Most olvasom amit Sapphi írt, nálam ugyanez a helyzet a feloldó screennel... Elég gáz...
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
unalomig ismétlem:
a "hugemem" RAM beállításokkal rendelkező kernelek esetén (pl Devil, Sema s, stb.) CSAK a 720p lejátszáshoz kell patch a 720p felvételt nem befolyásolja - az pont olyan mint a normálnál - kivéve a BM fokozat, mert az minden kernel esetén töri a 720p felvételt!
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
Köszi, így már érthető, bár még maradt sötét ló a mezőnyben, pölö ez a sor itt:
" kivéve a BM fokozat, mert az minden kernel esetén töri a 720p felvételt!"
dögöljek meg, ha ezt a sort itt értem
a lakat nekem is el van csúszva:S
[ Szerkesztve ]
-
Xtre
tag
válasz GrooveHero #5768 üzenetére
Bigmem opció aktiválása esetén (ahol 400MB feletti ramot is elér a telefon) nem működik a 720p felvétel kamerával. A törés szó érdekes, nekem bigmemnél FCzett a kamera app és kész.
-
( V )
veterán
mit nem lehet érteni?
a BM = Big Mem, az amikor 403/4MB ram lesz. benne van a Semaphoreban is (normálban és S-ben egyaránt) ill. a Devilben is (ahol stock / XL / BM fokozatok vannak)! ezen a beállításon / fokozaton nem működik a 720p felvétel mivel ezt a modult kapcsolja ki!
-
GrooveHero
addikt
Értem. Nekem asszem most 391 mega van, elvileg működik is a 720p, pont most néztem, a kamera nem fc-zik, és a videofelvételnél oda van írva, hogy 720, át is vált rá, szóval talán működik. De ez a fránya elcsúszás nem tudom, hogy mi
( V ) látod, ha ezt először így írod le...
Martynis a mai, a 27-ei
fent az SGS3 mod is, most bigmemmel felengedte, eddig nem, mert nem s-es sema volt fent.
[ Szerkesztve ]
-
Martynis
tag
Hanyadikai CM10 van fent?
Mert a 120825-ösben nincs elcsúszva a lakat
VIPerX: 25-ös is elég jó, bár nem tudom milyen a 27-es mondjuk.. az akku ennél is elég jó.. 22 órája megy lassan és 78%-on van, a lakat középen van. néha belassul visszalépésnél, görgetésnél, de nem túl zavaró
[ Szerkesztve ]
C75--S500i--6230--7610--6233--k660i--6300--N95 8GB--5130--kf750--i900 omnia 8GB--5800 XM--C6--Iphone 3G 16GB White--I9000 Galaxy S 8GB--E72 Black--N86 8MP--LG Optimus P990 2X--I9000 Galaxy S 8GB--Iphone 4 16GB Black--6230--i9300 Galaxy S3 16GB--N96--Iphone 6 16GB SpaceGray--......Iphone X 64GB
-
Xtre
tag
válasz GrooveHero #5771 üzenetére
Nekem sima 2.0.6 kernelen alapból 378MB van felhasználhatóként.
Ez az elcsúszás tényleg rohadt zavaró, viszont emiatt biztos nem fogok mondjuk egy holnapira frissíteni, mert maga a rom viszont iszonyat stabilnak tűnik és az akksit sem eszi mostmár. Ezt a lockscreen dolgot hogyhogy nem vették észre... -
( V )
veterán
válasz Dare2Live #5774 üzenetére
olyan egyenlőre nincs!
szegény F4k-nak magánéleti problémái adódtak, de ígéretet tett hogy amint helyrerázódik lesz fullos r5! [link]
(#5771) GrooveHero
heh, az a baj nem először írom le, hanem már n-edjére![ Szerkesztve ]
-
-
GrooveHero
addikt
Ok, csak mindíg megy a kavarás, mindenki mást mond, mást kérdez, máshogy tudja, te meg amikor legjobban kéne a segítség, fogod magad, és kiveszel egy nap szabit
apropó SGS3-as cuccot eltávolítani valahogy?
VIPerX most én is jégre futottam, mert ez az elcsúszás kissé zavar, a 20-ai meg olyan, de olyan tökéletes volt, ment mint az álom
[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
Jó, hogy írtad megint, az előbb már feltöltöttem a tracket. Belinkelni felesleges, mert ennyi részt a maps sem tud megjeleníteni egyszerre. A bolgár tengerparttól Mohácsig 187 részből áll a track, ami annyit jelent, hogy 185-ször szakadt meg, és egyszer se általam. Pedig még el se volt dugva, az autóban a hátsó középső ülésből kihajtható könyöktartón volt egész úton. JW4 szoft, JVO modem és papíros fix.
hardverapro.hu/tag/chipman
-
D1L1ZS
őstag
válasz GrooveHero #5777 üzenetére
A telepítő csinált elvileg egy restore zip - et. Belső SD Universal flasher mappában.
SZERK : Gondolom igen, mehet CWMből fel.
Durva ez a lock screen...!
[ Szerkesztve ]
Nothing phone 2a 12/256 # Xiaomi 11T 8/128 # Xbox Series X #
-
Goatman
aktív tag
Hello!
Harmadszor is visszatértem az SGS-hez a "hivatalos" CM támgatás végett. Kicsit kiestem a gyakorlatból, kéne kis segítség:
1. Ha végig a Gingerbread root - CWM telepítés - JB Boot alatt nem húztam ki a telót a gépből, semmi jelentősége nincs ugye?
2. Az alapsávom maradt JVT (hivatalos Telenor 2.3.4-re raktam megfelelő CF-Rootot..) ez normális, vagy cserélhető/cserélendő valamire?92 pirospont a régi Hardveraprón: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Goatman
-
Tamás88
őstag
Aham, tegnap én is megpróbáltam, szívtam is vele, mint a torkos borz a mézzel! Egyszerűen nem tudtam belemenni a belső SD helyre (a galéria pl. azt mondta, hogy nincs csatlakoztatva a belső sd). Össze vissza telepítgettem, egyszer még egy telefon felkiáltójel számítógép ikonokat is csináltam. De aztán valahogy helyrejött, és most megmaradok a CM9 rtm + devil kernelnél (+ xdjv1 modem), és most egy darabig nem is fogok telepítgetni romokat.
Remélem hogy mások szerencsésebbek lesznek.
(#5776) VIPerX :
Tudod, néha engemet is elkap a hév, és akkor következnek ezek a problémák, néha meg kéne állnom.
-
fo_di
őstag
válasz Goatman #5784 üzenetére
1, semmi gond nincsen vele
2, ha jó a térerőd, hagyhatod, ha lehetne jobb is, akkor cseréld le valami másra (topikban a nexus s modemeket: kb1, kb3, valamint a későbbi galaxy s modemeket pártolják, ha rákeresel, találsz egy xda linket, ahonnan le tudsz szedni cwmes modemeket) -
Kulbi
aktív tag
válasz MPeter87 #5681 üzenetére
Hali,
A KB3 tuti megy a kukába, mert amit művelt az tűrhetetlen. Megy vissza a JW1. Úgy látszik alakul a CM10, ha át akarok térni Tsunáról kell vmi extra, vagy az ismert full wipe és telepítés CWM-ből elég?
KösziÜdv
Kulbi<Macbook Pro 13" 2015 Early> <iPhone SE> <iPad 4 Mini > <Synology DS216Play> <Himedia Q5> <Samsung UE50H6400> <SMSL Sanskrit> <Bkercso Inventory> <Takstar Pro80> <Xears XE200Pro> <SJ4000>
-
( V )
veterán
hááát nemtudom, gyanítom nem fog működni, de meg lehet próbálni: a fájlszerkezet szerint kell elvileg bemásolni a megfelelő mappába a zipben lévő fájlokat - tehát a bootsamsung.qmg és a bootsamsungloop.qmg -t a /system/media -ba és a shutdown.qmg-t meg a /system/media/video/shutdown/ - ba
(#5788) Kulbi
a 3 wipe elvileg elég, esetleg egy format /system -et is küldhetsz neki![ Szerkesztve ]
-
Xtre
tag
Így próbáltam anno start és kikapcsoló hangot tenni bele, de nem reagált rá sajnos.
Viszont találtam egy jó kis color tuning beállítást (CM10), ha esetleg valakit érdekel, próbálja ki, nem voodoo color, de azért közelít hozzá erősen:
red: 0,860
green: 0,868
blue: 1,000red gamma: -20
green gamma: -20
blue gamma: -19mDNie mode: UI
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz radicspeter1 #5792 üzenetére
Egy ISTENCSÁSZÁR vagy
Hálás köszönet minden CM10 tulaj nevében
-
( V )
veterán
vajon Slim Beanre is yo?
-
Goatman
aktív tag
Köszi a válaszokat, még annyira lennék kíváncsi, hogy mai friss nightly flash + gapps után így kell-e festenie a tárhelystatisztikáknak:
Belső tárhely:
Összes hely 422Mb
Alkalmazások 54.19Mb
Elérhető: 414MbUSB tárhely:
Összes hely 5.78Gb
Alkalmazások 256Kb
Elérhető 5.48GbGingerbreaden mintha a belső jóval nagyobb lett volna..
92 pirospont a régi Hardveraprón: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Goatman
-
D1L1ZS
őstag
Fel is rakom izibe...
-
D1L1ZS
őstag
válasz GrooveHero #5798 üzenetére
Zsír, köszi a fidbekket...