-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor89
aktív tag
Mondjuk a CM 10 vagy a beast vagy valamelyik másik JB alap billentyűzetét nem lehet valahogy rárakni jw8-ra?Egyik marketes billenytyűzet app sem jön be,mindengyiknek van valami hibája,viszont amik ezekben a JB-kben vannak azok egyszerűen tökéletesek,soha nem nyomok mellé velük.
-
Tonyk
veterán
válasz Pete55555 #15324 üzenetére
Köszi. Fel is cuppantottam egy jw5-öt, CSC-t visszállítotam XEH-ra, töröltem mindent a belső sd-ről. Holnap bepróbálkozom egy gariztatással. Kiváncsi leszek!
Szerintem elhajtanak a pics@ba, főleg hogy 01.12-én jár le a meghosszabbított garancia. És a beégés is lópikulányi.Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
Tonyk
veterán
valami közelebbit adhatnál , mert nem találom
szerk:Nah, annyi, hogy személyesen viszem be a szervizbe, nem futárral játszom. Szerencsére itt Szegeden van helyben. Bár azt mondták telefonban, hogy állapottól függően vagy küldik tovább Pestre vagy cserélik helyben.
Igaz, ebben nem értem mi a ráció...[ Szerkesztve ]
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
Vagany
őstag
CM10.1-en a "low storage space" üzenet esetén mi a teendő? Honnan kell takarítani?
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
bAtt001
addikt
cyanAOSP-ben tényleg nem lehet lockscreen wp-t cserélni vagy én vagyok vak?
-
( V )
veterán
válasz Vagany #15364 üzenetére
hát szerintem sem indokolt...
esetleg ha van vmi fölös system app akkor Titaniummal ki tudod gyomlálni (piros színnel jelöli), de igazából ott is bőven elég az az 56.4M
amúgy friss nightly?
vagy egy cwm wipe cache / dalvik után lehet helyre jönne...
[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
Osz24
tag
Kis segitséget szeretnék ,kérni.
Már jópár honaoja nem frissitettem a telot es lemaradtam mindenröl.Látom van Cm 10 es stabil verzio,az melyik lenne?
Most 2.3.6 JW8 van fent.
Egyböl mehet rá a stabil rom?es még mi kell hozzá? gapps 2012. 07. 26 gapps? és semabol?
Elöre is köszönöm. -
polomaa
aktív tag
Ha GB-re rakod a CM 10-et akkor előtte mindenképp csinálj egy full wipe-t majd format system,data,cache és utána install rom.Ha nem megy fel elsőre,akkor aksi ki-be és újra install rom,majd a gapps. 4.1.2 romhoz EZ a legfrissebb sema kernel.
Azt sajna nem tudom,hogy CM 10-hez melyik a legújabb gapps,de amit fentebb írsz /12.12/ az valószinű 4.2.1-es romokhoz való.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok!
CyanAOSP v0.3-hoz tudna vki adni egy linket?
A mediafire-t nálam vírusnak jelzi, sőt az is, mert kilőttem a nodot, és egy szép rendőrségi kép fogadott.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
veterán
válasz polomaa #15377 üzenetére
Nálam van.
Hozzáférés megtagadva
Részletek:
Weboldal: http://205.196.123.73/j78vg0ng7nng/57n7fv06ao32w24/CyanAOSP-0.3-base.zip
Megjegyzés: Az ESET NOD32 Antivirus letiltotta a weboldalhoz való hozzáférést. A weboldal szerepel az ártó kódokat tartalmazó weboldalak listáján.
Ha engedélyeztem, akkor kaptam egy szép kiber elleni osztály bla bla-t, alig bírtam letakarítani a gépről, teljesen letiltott.bAtt001: Köszönöm szépen!
A biztonság kedvéért megkérdem.
Ezeket kell felraknom?
CyanAOSP-0.3-base.zip
CyanAOSP-0.3-Required-Addon.zip
LazerDroid Addon.zip
gapps-jb42-FISHEARS-20121130.zipAngol sajnos nem megy.
[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Sanci789
aktív tag
Sziasztok. Barátom S1-esére múltkor felraktam a legújabb CM10.1-et, mondván hogy az jó lesz neki. De panaszkodik, hogy nagyon szaggatnak a játékok (alap játékok, pl: Fruit Ninja, Subway Surfer), meg maga a teló is nagyon lassú, szaggat a menü. Néztem, és a RAM-ból valóban nagyon kevés van szabadon, átlagban ilyen 20MB, pedig nem fut semmi extra a faceboon kívűl.
Kérdés: melyik szoftvert érdemes rárakni. Mit érdemes beállítani, hogy a lehető legtöbb memória legyen elérhető/ne szaggasanak a játékok? Bármi hasznos infó/tuning tipp jól jönne. Köszi előre is
-
veterán
válasz bAtt001 #15381 üzenetére
Köszi!
Nod sokszor tévesen Ítél, de vmi csak átjött, mivel totál lezárta a gépem.
Ez jött be.A fentieket egy Trojan.Ransomlock nevű vírus okozza.
Más régiókban pl. az FBI -t rakja a fejlécre.
Ha valaki megfertőződött a gépet a bekapcsoló gomb rövid megnyomásával le tuja állítani
adat sérülés nélkül.
Az internet elérés kábelét kihúzva a gép rendben elindul, az adatai elérhetők, így az adatok is lementhetők.
Ha visszakapja a számítógép az internetet akkor pár másodperc után, újra előjön a fent látható kép.
Ha új felhasználói profilt hoz létre a gépen abban még nem aktív a vírus, azaz fel lehet menni az
internetre és a megfelelő vírusirtó feltelepítése és frissítése után teljes rendszer vizsgálattal a megfertőződött állományok eltávolításra, kerülnek.
Nekem a norton volt a megoldás, több vírusirtót is próbáltam sikertelenül.
A Ctrl+Alt+Delete sem működik amikor a baci működésbe lép, a fotót az indokolta, hogy a "print scn" sem használható.[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
kutkut
addikt
Sema JB kerneleknél mivel/hogyan lehet csak a procit húzni?
Mit kéne/lehet még állítani, hogy egy kicsit gyorsabb legyen? Bármi egyéb tweak?! + Mintha kicsit nagy lmk-t használna... Ezt mivel tudom állítani? Sema appban ilyen sincs, gingeren még vót'... :/___________________________________________
Ja, napi easter egg: Beast romon fagyasszátok le a "fused location" nevű appot, és nyomjatok egy rebootot...
Az eredmény csodás, de nem ajánlott. Bootloopot (és némi bosszankodást) okoz. Szóval, ne csináljátok, vagy csak saját felelősségre! Vagy ha van mentésetek és épp nagyon ráértek.
Meizu MX3 32GB
-
Viktor89
aktív tag
Erre vki?
Más: Feltettem én is a CyanAOSP 0.3-at és reggelre kikapcsolt telefon fogadott,természetesen így az ébresztő sem szólt és vissza sem tudtam kapcsolni. Megnéztem egyből az akuidőt éshát szép mélyzuhanást mutat,de csak néha-néha felvillanó ébrentartással. Ha megnézem,hogy mi mennyit fogyasztott ott viszont 46%-on a google szolgáltatások állnak 3 óra ébrentartással és 52 perc cpu használattal miközben aludtam... 60%-ról merült le 6 óra alatt és mióta visaszakpcsoltam alig akar vmit csinálni a telefon,teljesen be van lassulva,mindenre másodperceket kell várni. Tegnap amikor felraktam még teljesen jó volt. Beast-re telepítettem full wipe-al.
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
válasz kutkut #15384 üzenetére
úgy tudom, hogy itt már leginkább LiveOC-val lehet csak húzni (sőt, mintha már ICS-n is ez lett volna a helyzet) és nincs külön CPU húzás. az UV is ketté oszlik INT és ARM -ra.
a Sema app-ban nincs már régóta LMK mert folyton probléma volt vele JB-n, de az AutoKiller Memory Optimizer app pontosan erre jó, uh tudom ajánlani! egyéb tweak? a szokásos: sqlite, zipalign optimalizáló scriptek, jól megválasztott governor és io scheduler és egyéb build.prop tweakek... vannak amúgy most divatos tweak pakkok.(#15385) Viktor89
a billentyűzet appot simán csak kimásolod vagy titaniummal kimented (android billentyűzet), de erős a gyanúm, hogy csak úgy nem fog elindulni GB-n, hanem portolni kell. próbáld meg.az bizony szép merülés! érdemes feltenni a BetterBattetyStats appot ill a watchdog-ot, az előbbi a fogyasztást elemzi ki sokkal részletesebben a másik pedig riaszt ha valamelyik app vagy process "beragad" és 100-on pörgeti a CPU-t. sztem itt is ilyesmiről van szó, mert magától nem merülhet ilyen meredeken.
[ Szerkesztve ]
-
bAtt001
addikt
válasz Viktor89 #15385 üzenetére
hm ez nagyon érdekes, mindenképpen újratenném az egészet úgy hogy 4 wipe aztán az alap rom és a gapps. már használom pár napja a romot de még egy fikarcnyi fogyasztást sem mutatott erre a szolgáltatásra, valami nagyon beakadhatott. másik tanácsom pedig, hogy éjszakára töltőre a telefont. ébresztőnek sem merném használni a telefont, kitudja mikor szarik be (bezzeg a jó öreg blackberrym 1 hónapot ottvan akksiról és minden reggel pontosan ébreszt, plusz van rajta vagy 50 gomb amivel ki lehet nyomni )
-
BalanceR
addikt
Sziasztok!
Rég nem voltam errefelé...
Jelenleg Tsunami X3van a Telómon...
Van valami 4.2 alapú cucc, amit odinázs nélkül (Csak 3Wipeal) -fel tudnék dobni a helyére?)
Illetve a 4.2őn minden működik már?
(Camera/Wifi/3G/Tethering/GPS...)#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
( V )
veterán
válasz BalanceR #15388 üzenetére
Odinnal csak a gyári romokat tudod feltenni
de amúgy van már sok finom működő 4.2-es romocska: pl XDA - JB amik "divatosak" az a CM10.1 ; Beast ; CyanAOSP ; Slim stb. , de van "Tsunami" is csak most Vortex néven fut.
feltenni ugyanúgy cwm-ből kell 3 wipe (ill én egy format system-et is szoktam) után install zip ill. ha kell az adott romnál akkor még gapps is.
működni minden működik, én napi szinten használom (wifi, telefon, 3g, gps, tether) és nincs vele gond!
-
BalanceR
addikt
-
bAtt001
addikt
mostanában elgondolkodtam a váltáson erősebb hardverre, de most olyan jól fut a cyanAOSP hogy sajnálnám lecserélni. hihetetlen hogy mindig van hova fejlődni szegény kis gépen
-
Osz24
tag
CM 10 stable feltelepitése után imei szám elmászott: érdekes hogy telepites vegen ki is iarta hogy ervenytelen imei szam. eddig 2x elmászott mar ezen a telon,de sikerült siman a visszamasolassal EFs mappat visszatenni. es jo lett minden.
Remelem most is jo lesz. Kop kop -
dbalazs123
aktív tag
A Beast Rommal kompatibilis az alapjául szolgáló CM10 Romhoz való SuperLauncher?
SGS / CM 10.2 / Devil 4.3
-
jjeahh
nagyúr
válasz Sanci789 #15395 üzenetére
szerintem frissítsd a legújabb nightly-ra, pakold fel a semaphore-t, konfiguráld, gyomláld ki a fölös appokat, meg a system-el induló alkalmazásokat is szelektáld...max feltohatod a lazerdroidot is, vagy thunderboltot...ha így sem ok, ajánlom a cyanaospot, csak kövesd a telepítési útmutatót...
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
BalanceR
addikt
Feldobtam a beastet...
Eddig jó...
Ebben alapból nincs benne OC-ra lehetőség?
Illetve a kapcsolókat a notibáron nem tudom configolni?#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
Sokee
aktív tag
valaki segitsen nem lehet reggelni sammobilra, ranyomok es nem tortenik semmi.... fontos lenne!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest