- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
kutkut
addikt
válasz Oppenheimer #41340 üzenetére
Köszi, de nem véletlenül kértem a gyári böngetőt.
Meizu MX3 32GB
-
tariattila
veterán
válasz Oppenheimer #41349 üzenetére
a system-ben lévő appok törlődnek de amit a data tartalmaz megmaradnak...
tehát sgs tools, quickoffice, quickboot... ami nem eredetileg gyári app és fent volt előzőleg az megmarad... -
Bilux
veterán
[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz tariattila #41352 üzenetére
3,14csaba, akkor fozhetek ujat
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
vzs
tag
válasz tariattila #41348 üzenetére
Úgy kb egy 10essel drágább magyar garral. Igaz nem nagy különbség a +10k ekkora tételnél. Viszont az ilyen kis boltokban nem nagy a bizalmam így visszaolvasva a topicot.
-
vzs
tag
válasz tariattila #41357 üzenetére
Vagy 8 éve előfizus vagyok, úgyis meghosszabbítom, legf veszek valami telót, amit 10-20k haszonnal eladhatok. Végülis ezzel is jól járok, így legalább független lesz.
-
Sofian
őstag
válasz Oppenheimer #41355 üzenetére
Egyébként gyorsan felfrissítettem Kies-sel T-s 2.2-ről 2.2.1-re...hát sebességben ég és föld...főleg a T-s 2.2-t nézve..
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz tariattila #41357 üzenetére
Mester! Ki kell kapcsolni a laggfixet no wipe rom telepitese elott?
Sofian: Ez csak termeszetes!
[ Szerkesztve ]
-
Bavid
senior tag
válasz Oppenheimer #41355 üzenetére
Amúgy alig 1 hét van a márciusból, és sehol egy GB, nem lesz ebből semmi március végére, főleg nem hivatalos.
-
[DE2JAY]
senior tag
Megy a repart Juwe's 2.5.1 teszt.
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
engine88
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
Wow! JS8al sokkal smoothabbak letrek az animaciok! Lehet hogy csak az aosp tema miatt van?
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Oppenheimer #41369 üzenetére
Nem birom letenni a telefont Nem is kell nekem Gingerbread!
-
tariattila
veterán
válasz Oppenheimer #41370 üzenetére
ugyanezt érzem... nagyon ütnie kell és nagyon stabilnak kell lennie a gingernek, hogy átálljak rá erről ami fent van
hálist. vannak akik ezt majd jól letesztelik... és nekünk elég lépni ha ők rábólintanak
[ Szerkesztve ]
-
s.Oliv3r
senior tag
Sziasztok.
JS8 Stock vagy JS8 AOSP theme, mi a különdség?
Semmi sem igaz, minden megengedett.
-
move1
tag
Sziasztok, ahogy felkerült a Darky 9.4 eltűnt az eddigi napi tájékoztató progi, és nem tudom elérni sehonnan sem, mit bénázok el???
-
[DE2JAY]
senior tag
Juwe's 2.5.1
Éjjfél óta van fenn! tehát ilyen fenntartásokkal:- Akkumulátor fogyasztással eddig nincs gond éjjfél óta 3% volt reggel 7kor wifivel.
- Akadásügyileg jó és nagyon gyorsan reagál.
- nem akadt ki a Launcher pro-tól bár még a facebook widget nem megy
- nem akadt ki a fancy widgettől eddig!
- a böngető ma még nem akadt be (a Juwe's 2.0-val emléxem hogy volt pici para) emellett gyorsabb a darkyban lévőnél (kopp kopp csak maradjon is így )Remélem estig kiderül minden búja és baja (ha van egyáltalán) eddig STABLE!
ha lesz kernel panic azt is jelentem, meg a röccenéseket is tariattila kedvéértKérdés? Lehet feltenni őket!
[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
fixedgear
tag
Első hsz.-t nem akarja valaki frissíteni?
LG Optimus 2X P990
-
znagy69
őstag
válasz [DE2JAY] #41377 üzenetére
Nálam is jól muzsikál, bár az aksival nem vagyok elégedett. Lehet veszek +1, mert mindem ROM-al ezt csinálja.
Nekem nem ROM problémám az az időjárás+óra widget. Próbáltam elég sokat és egy alkalommal rátaláltam egyre ami városonként frisítette a helyzetet és nem GPS alapon, mert nem volt bekapcsolva. Tud valaki olyat amely mobil cella alapon írja ki a helyzetet. Nme Waetherbug, mert az nem tettszet. Anno nem jegyeztem meg melyik volt az és hiába keresek próbálok nem találom.Please help.
-
[DE2JAY]
senior tag
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz znagy69 #41382 üzenetére
Igen... remélem ebben a fun kernelben is van a leírásra, hogy hogy kell keress vissza pontosan nem emléxem már. Asszem koxra töltöd aztán reset majd lemeríted újra koxra töltöd és még 1 reset?
-
[DE2JAY]
senior tag
Juwe's 2.5.1: T-s Mobiltévé nem megy! Szerintem nincs benne a T listájában a Gingerezett SGS
-
lkereki
tag
Éééés, reggel óta én is 2.2.1-gyel nyomom... Szerencsére minden simán ment. Gyári js8, + sm k13d-500hz kernel. A PC holland (NEE), szerintem nem is zargatom... Nem akartam cserélni 2.1-ről, de egyelőre tetszik. Lehet, hogy elkap a gépszíj...
OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
OnIces
tag
válasz znagy69 #41382 üzenetére
Itt van egy elég jó leírás (úgy általában) az aksiról és kis trükkökről:
(pár napja valaki már linkelte)
http://mobilarena.hu/tema/zte_blade/hsz_17111-17111.htmlegy ilyen művelett után lényegesen pontosabb lesz az info is, amit a battdisplay mutat..
[ Szerkesztve ]
A véleményedet tiszteletben tartom, de k&rv@ra nem érdekel. (főleg akkor, ha nem tudod a választ a feltett kérdése/i/mre)
-
Vagany
őstag
Kicsit bizonytalan vagyok, vagy mégse ? Lehet egyfájlos Rom-ot (JS8) repart-tal feltenni, vagy kell előbb a 3 fájlos rom (JS7) a repart 512-vel?
szerk: köszi kutkut, gyors voltál !
[ Szerkesztve ]
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
OnIces
tag
válasz kutkut #41388 üzenetére
Nekem ez új megközelítést mutatott... eddig az volt, hogy merítsük és az 5%-os figyelmeztetés utám wipebattstat, aztán az utosló cseppet is kifacsarni az aksiból.
Ez meg a megfordítja a folyamatot.
Szerintem ugyanazt érjük el mindkét módszerrel. A ROM csere utáni pontatlan kijelzést pontosabbá tesszük.A lényeg, hogy a full az minél közelebb legyen a 100%-os töltöttséghez. (ne legyen, hogy lehúzod a töltőről (persze nem órák múlva, ahogy jelezte, hogy feltöltött) és ne 96-97%-ot mutasson, hanem -jó esetben- 100%-ot (legalább pár percig) és, hogy az lemerült állapot, megy tényleg a legkisebb töltöttség legyen és onnan kezdjen tölteni...
A véleményedet tiszteletben tartom, de k&rv@ra nem érdekel. (főleg akkor, ha nem tudod a választ a feltett kérdése/i/mre)
-
LordAxwell
senior tag
Helló!
Az első HSZ alapján a Darky's Rom frissítést, meg lehet csinálni az új 9.4es Rom-al is?
Mire figyeljek nagyon, 2 napja van galaxy-m és frissíteni akarom a Rom-ot erre a főzöttre, vagy valaki tud stabilabb verziót ebből?
A telefonon am ez van:
firmware verzió: 2.2
alapsáv verzió: i9000xxjpp
kernel: 2.6.32.9 root@SE-S608 # 1
Build szám: FROYO.XWJPHKöszi.
Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
-
xnace
őstag
-
Zolesz007
őstag
válasz LordAxwell #41390 üzenetére
legyen 3 gombos Recovery/Download mód elérhető és EFS mappa legyen lementve !!!! Ha ez megvan akkor pakolgathatod bátran jobbra balra a romokat.
Fold 5
-
muveszur
addikt
Láttátok, hogy Doc abbahagyja a romfőzést sgs-re??? Megy át LG-hez, majd SGS II-re...
Csak vennem kell majd nekem is SGS II-t...Bár semmi értelme
-
twine
veterán
nekem azért elég komoly para a jövőre nézve! Azt hiszem egy ideig még SGS-em lesz, és ki tudja milyenek lesznek a gyári GB romok! Az igaz hogy más is főz, de én ehhez a konyhához nagyon hozzászoktam! Szvsz. egy igazán kultúrált megoldás....nem tudom a többieknek, van e, illetve lesz e ennyire "steril" "konyhájuk"
Aktív témák
Hirdetés
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest