- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
kutkut
addikt
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz muveszur #41443 üzenetére
ez hosszu
na de lenne kerdesem:
az utolso SM kernelben ugye a regi voodoo sound van.
de ma "jelentkezett" a marketen, hogy update.
gondoltam akkor most 5- os verziora frissul.....na de nem.
nem tudjatok mi ennek az oka?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
-
nggabi
félisten
válasz znagy69 #41448 üzenetére
nekem az e51-em 2 év alatt egyszer fagyott le hívás közben, pedig szét volt hekkelve...
hátcs: a voodoo appban a KERNELnél van a v4... ha az apk frissül attól a kernel még nem. sztem... lemaradtam
más: ha hozzáadok egy számot a tiltólistához a hívás előzményeknél akkor mi történik? mert simán fel lehet hívni ugyanarról a számról ami tiltólistán van... és ezt a listát hol lehet megnézni?
jah tudom már (ezt akartam már kérdezni): a darky féle telepítési hibára nincs megoldás? csak mert unalmas mindíg leválasztani az sd-t...
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
-
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
Dark Voodoo 5.5.1 kernel voodoo sound 6-al nem próbáltam...
"szenyor dzsíííí"
-
tomi7711
aktív tag
Sziasztok! Rootolt és lagfixelt 2.1 rendszerrel rendelkező telefonnak a teljes nullázását hogyan kezdjem? Le kell szednem a lagfixet/rootolást róla reset előtt? SOS, köszönöm!
Valamiért összefosta magát a rendszerem és nem működik rendesen sajnos -
HUTCHDB
nagyúr
válasz tariattila #41460 üzenetére
attis!
mi lesz velünk, doc lelépett!!!!!!!!!!!!!??????" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
tomi7711
aktív tag
válasz tariattila #41460 üzenetére
Minden frankón működött, akksit akartam cserélni és nyomtam egy kikapcsolást. Amikor levettem a hátlapot, kiesett az akku, de akkor még a telefon nem kapcsolt ki... Szerintem megsérült a lelki világa, mert most úgy néz ki, hogy rajta vannak a progik, de bármit indítok, jön a kis kék ablak a bezárás gombbal. Indítom a lagfixet, úgy néz ki, mitha nem is lenne aktiválva.
Ha már így jártam, lehet telepítenék egy frissebb romot. Főzöttet nem szeretnék, egy gyári romot viszont rádobnék. Kiesből a téseknek elérhető már valami újabb? (bocsi, de eddig nem igen foglalkoztatott a dolog, mert tökéletesen megfelelt nekem így is, szóval rendesen kiestem a gyakorlatból
-
tariattila
veterán
válasz HUTCHDB #41461 üzenetére
legalább lenyugszunk... (vagy nem? azért a kötelet még nem áztatom és gödröt se ások )
ha csinálna egy ütőképes gingert az lenne a normális távozás... utána úgy se lesz ez nagyon támogatva...
de szerintem erre a gingerre annyian rámozdultak, hogy nem lesz itt gondtomi7711: szerintem(tünk) a kies nagyívben felejtős!
jók a leírások az odinos frissítéshez és nagyságrendekkel biztonságosabb ! és tisztább rom lesz a végeredmény is ! (1.HSZ.-ben ott van minden leírás)JS7-et töltsd le samfirmware.com -ról... de linket is találsz ha rákeresel...
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz tariattila #41463 üzenetére
az valóban úgy dukálna, ha doc csinálna egyet távozásként!
de ha tényleg szar az "alap" JV1?
mit lehet kezdeni vele?
sebeit kötözgetett, ragasztgatott összetákolt 2.3 helyett muveszurral egyetértve inkább maradok a régi jól bevált és faszányosan működő doc-nál." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Beppe91
aktív tag
Hali!
Tudtok valami megoldást arra, hogy hogyan lehetne kiküszöbölni a mobil változatos weboldalakat? Ez a telo igencsak alkalmas arra, hogy ne a szar m.* oldalakat nézzem, amik általába nagyon szarok, és sokszor be se jönnek, pl ozonenetworkot nem tom megnézni telón, mert állandóan bedobja az m.ozonenetwork.hu-t az meg not found... origo.hu-t már kihekkeltem aktiv.origo.hu és müxik, de nagyon zavar. Ja és gyári böngészővel próbáltam csak, nemtudom, hogy ha valami mást használok azoknál van valami megoldás?Más: Doc annyira befejezte, hogy a konyhát be is zárta?? ezután nem lehet főzni romot, sehogy???
[ Szerkesztve ]
Iphone 8 Plus // Microsoft Lumia 950 // Logitech DFGT // SJCAM SJ4000
-
törölt tag
Romkitchenen Maintenance. Ez jó hír, vagy rossz?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz tariattila #41466 üzenetére
és mit vennél?
SGS II-re már utaltál, de biztos vagy benne?Keldor papa!
ezt már tényleg be kell látni mindenkinek!
mondjuk kali fórumtársunktól azért ehhez várnék hozzászólást, mert tudtommal nála csak apró hibák vannak, de teljesen használható.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
BoSSanCS
aktív tag
Sziasztok! Más is tapasztalt már olyat, hogy amióta a 2.2.1 van a telómon, azóta ha megnyitom a Névjegyeket és bezárom, akkor ott marad az aktiv folyamatok között, és külön be kell zárnom. Miután pedig bezártam az összes widgetet szép lassan betölti újra. A 2.2-őn még nem volt ilyen probléma, most viszont kivétel nélkül az aktiv folyamatok között marad a névjegyzék.
Tudtok erre esetleg valami megoldást? Előre is köszi!
-
xnace
őstag
válasz tariattila #41466 üzenetére
te milyen Launchert, témát használsz a DOC-hoz??
csak mert nekem a TW meg a Cozmic kombóval egy kicsit akad az App Drawer[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
xnace
őstag
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz korpicschess #41474 üzenetére
én is a launcher pro-t használom, és tényleg szuper.
előtte próbálgattam mást, de nálam is ez tűnik a legjobbnak!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
legenda
-
keIdor
titán
Azért óvatosan az SGS II előrendelésekkel... nálam egyelőre annyira homályos most ez a jelenlegi helyzet... most Tegra 2 lesz az nálunk? Vagy Exynos? Mennyivel erősebb az utóbbi? Nem teszi teljesen tönkre a Tegra Zone? Nem lesz laggos?
Az én fejemben ezek a kérdések kavarognak egyelőre, szóval érdemes még várni az első tapasztalatokat... eddig a 2X nekem szimpibb egyébként.Egy biztos, kijelzője ütős lesz, bár lesz bőven konkurenciája.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
tomi7711
aktív tag
válasz tariattila #41463 üzenetére
Az a bajom, hogy nincs recoverym... És black brickeltem már a telómat úgy, hogy ezt próbáltam megoldani. Ha ezt a lépést kihagynám...? És egyből odin?
-
tariattila
veterán
válasz keIdor #41479 üzenetére
nem sokan fogjuk ezt előrendelgetni szerintem...
többen leszünk akik szolgáltatós okossággal vesszükamúgy a samsung se biztos... bár árban azért ők a legjobbak
htc szimpatikus nekem továbbra is... főleg az újlauncherre igen... gtg 5 ikonos... téma: generation x... szép, letisztult
tomi7711: downloadot elő tudod idézni?
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz korpicschess #41478 üzenetére
fagyás egyáltalán nem volt még, a memória sem fogyott még el egyszer sem - mondjuk esetlegesen számíthat az is, hogy nálam nem megy hetekig kikapcsolatlanul a telefon, általában minden második vagy harmadik nap kikapcsolom néhány órára, amikor alvás van!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
tomi7711
aktív tag
válasz tariattila #41481 üzenetére
Sajnos nem Eddig csak a SwitchPro-val dehát az édes kevés...
-
kutkut
addikt
"tomi7711: downloadot elő tudod idézni?"
-Ezt nem lehet azzal az ellenállással?Más: CM7-tel mi van mostanság? Romolni támadt kedvem.
Szerk: Juwe 2.5.1 milyen?[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
rankesz
veterán
-
Oppenheimer
nagyúr
Epp almat eszek. Edes es finom, latszik hogy evesre van kitalalva
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
tariattila
veterán
válasz Oppenheimer #41492 üzenetére
ez uszítás... megyek iszok is egy sört...
várjunk csak! nyáron ettem dinnyét... akkor most dinnyére sört?látom az offtopikra nem áll a kezed
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Pyramidra gondolsz? Az nekem is bejön és a leggyorsabbnak tűnik eddig. Jobban belegondolva az jobban tetszik, mint a 2X.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
slynevem
tag
Hali srácok.Nyomtam egy factory/cache wipe-ot telóra.Elindult a darky's 9.3 rom ami eddig is volt.Eddig minden rendben is volt csak az a probléma, hogy semmilyen program nincs rajta.Tehát nincs youtube, se maps, se market, se semmit.A gmail meg gallery ilyenek vannak csak az androidos alap appok nincsenek.
https://market.android.com/ - Nem tudom a telóra küdeni a titanium backupot például, mert nem látja a telefont. -
tomi7711
aktív tag
válasz tariattila #41489 üzenetére
És ha azt csinálnám, hogy felraknám a SwitchProt, abból tudok download módot indítani... Utána meg ODIN és flash Nagyon veszélyes?
-
kutkut
addikt
Valaki tudja, mi-mit jelent a voodoo app-ban? Anti-jitter, oversampling, dac direct...
Amit ír ez a curio gyerek, azt én nem értem.slynevem: Ez az a wipe (törlés), ami letörli az összes appot. Asszem a /system-ben lévőket törli...
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
ForRedGlory
félisten
LOL, nem rossz darab ez a Piramis... Még a végén váltok HTC-re megint?
Scorpion asynchronous dual-CPU cores, up to 1.2GHz for faster response and processing
Integrated 3G mobile broadband connectivity
MSM8260 support for HSPA+ networks – up to 14 Mbps downloads and 5.6 Mbps uploads – as well as GSM, GPRS and EDGE
MSM8660 support for HSPA+ networks – up to 14.4 Mbps downloads and 5.76 Mbps – as well as CDMA2000 1X, 1xEV-DO Rel A/B, GSM, GPRS and EDGE
Low-power 45nm process technology for higher integration and performance
High-definition (1080p) video recording and playback up to 30 frames per second
Multiple video codecs: (MPEG-4, MPEG-2, H.264, H.263, VC-1, DivX, WMV-9, Sorenson Spark, VP6)
High-performance GPU – up to 88M triangles/sec and 532M 3D pixels/sec and dedicated 3D/2D acceleration engines for Open GLES 2.0 and Open VG 1.1 acceleration
High-resolution WXGA (1280×800) display support
16-megapixel camera support
Built-in eighth-generation gps engine with Standalone-GPS and Assisted-GPS modes
Support for Wi-Fi and Bluetooth connectivity
Multiple audio codecs: (AAC+, eAAC+, AMR, FR, EFR, HR, WB-AMR, G.729a, G.711, AAC stereo encode)
Support for mobile broadcast TV (MediaFLO, DVB-H and ISDB-T)
Support for Android, Brew Mobile Platform and Windows Phone
Aktív témák
Hirdetés
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest