Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Devilhun_HUN

    aktív tag

    A Mozilla bejelentette az új Firefoxot Androidra

    Múlt héten Mozilláék már megszellőztették, hogy valami nagy bejelentés közeleg, de akkor még nem lehetett tudni, hogy mi az.

    Immáron azonban a titok nem titok többé, megérkezett az új Firefox az Androidos rendszerekhez, melynek eddig ugyan el lehetett érni a béta verzióját, de a mostani az már a teljes értékű, stabil böngésző. Így tehát minden további nélkül tölthető a Google Play Store-ból, már csak azért is, mert a fejlesztők nemes egyszerűséggel úgy fogalmaztak, hogy "minden gyorsabb." Az indítás, az oldalak betöltése, a görgetés és a zoomolás is kevesebb időt vesz igénybe, mint hajdanán.

    Ahhoz, hogy a Firefox kétszer gyorsabb lehessen, mint bármely másik böngésző, elkészítették az Eideticker nevű benchmark programot, mely egyrészt méri a sebességet, másrészt segít maximalizálni azt. A Firefox Sync segítségével pedig könnyedén áthozhatjuk kedvenceinket, jelszavainkat, és minden egyebet. Végül, de egyáltalán nem utolsósorban említenénk a HTML 5 támogatást, amivel a BrowserQuest is remekül fut.

    http://www.youtube.com/watch?v=uKqyxhEUrBg&feature=player_embedded

    Youtube csatorna: Devilstudio 2015™

Új hozzászólás Aktív témák