- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Aktív témák
-
kutkut
addikt
-
Everman
addikt
válasz philoxenia #2951 üzenetére
OSX-en is vannak ablakok
-
-
Bavid
senior tag
válasz Everman #2958 üzenetére
Van IOS-re olyan böngésző ami viszi még a youtubeot? Igazából nem értek anyira hozzá, mint mondtam, nem az enyém volt, én csak próbáltam menteni a helyzetet, csávó se tudta, hogy hogy lehetne megoldani. De akkor ezek szerint lehetséges, de számomra megint bebizonyosodott, hogy az Ipad egy nagyon felesleges cucc (híreket olvasni, képeket, esetleg videót nézni, zenét hallgatni jó, de ha ezt útközben akarom csinálni, arra tökéletes a telefon, ha meg otthon vagyok, akkor meg szerintem egy laptop sokkal kényelmesebb), inkább vennék egy Macbook Airt, ha már Apple cucc, igaz hogy az azért jóval drágább, de az egy teljes értékű gép, mindent el tudok vele végezni, és ugyanúgy nagyon jól használható úton.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Neked felesleges.... van akinek a mekbuk lenne az például...
Az iPad nem felesleges ellenben drága nagyon....
Teljesen más előkapni egy olyan cuccot, mint a laptopot, azt mivel tartod, hogy nyitod ki buszon tíz percre például.... A telefon a mérete és a felbontása miatt nem játszik....
Se kezelni nem olyan könnyű, se olvasni, még sasszemmel sem....
Nem éled a laptop azonnal, teljesen másra való.... Üzletembernek repülőgépen dolgozni igen, de buszon, vonaton, megállóban rövidebb időkre nem épp ideális... -
Everman
addikt
Az iPad és a tabletek tartalomfogyasztásra valók, nem teljes értékű eszközök. Azok a cégek akik mindenáron teljesértékű eszközként próbálták megalkotni, azok mind el is buktak, mert arra ez a felhasználási mód alkalmatlan, teljesen más UI, más alkalmazások és más szemlélet kell a két megközelítéshez.
Otthon meg nem fogok a notebookon olvasni, mert kényelmetlen (próbáltam, az iPad előtt egy MSI Windet használtam erre a célra és borzalmas volt).
"Van IOS-re olyan böngésző ami viszi még a youtubeot? "
Mindegyik viszi.
"csávó se tudta, hogy hogy lehetne megoldani."
Nem az eszköz hibája, ha valaki béna a használatához (a Safaris megoldás benne van a leírásában)
"inkább vennék egy Macbook Airt"
Én meg nem.
Út közben elég a smartphone, még a tabletet sem viszem ki a lakásból, munkára van egy munkaállomásom, olvasáshoz, fórumozáshoz, chateléshez meg ott a deszka.----
"Az iPad nem felesleges ellenben drága nagyon...."
És még így is a legolcsóbb a kategóriájában.
[ Szerkesztve ]
-
kutkut
addikt
válasz Oppenheimer #2962 üzenetére
Amúgy mióta van Nova 2 SGS-re? (még nemhivatalosan is...)
Meizu MX3 32GB
-
-
Bavid
senior tag
válasz philoxenia #2960 üzenetére
Everman írta: "Út közben elég a smartphone, még a tabletet sem viszem ki a lakásból, munkára van egy munkaállomásom, olvasáshoz, fórumozáshoz, chateléshez meg ott a deszka." Egyet értek. Az első felével Útközben ha már ipadet előveszem akkor az Airt is elővenném (pl. vonaton,a hol azért vna időm). Ipadet elég nehéz 1 kézzel tartani, szóval buszon pl nem nagyon játszik (max ha ülsz, de akkor se szívesen venném elő...). Telefont sokkal könnyebb kezelni ilyen helyzetekben, pont belefér a tenyeredbe, 1 kézzel navigálsz, 4"on szerintem már tökéletesen lehet híreket olvasgatni, sőt filmet nézni is, ha nagyon unatkozol, nem kell ezért táskát vinned, ott lapul mindig a zsebedben.
----
Everman: Köszi a gyors videót! SGSről töltötted fel? (This video was uploaded from an Android phone. )
Ha úgyis otthon használod, a laptop nem lenne jobb? Szerintem chatelni virtuális billentyűzeten elég sz@r (slide-it-el még elviselhető, de nem szeretem, mert jóval lassabb, és fárasztóbb) , plusz 13+"on azért megintcsak jobb bármit is nézni. Na szóval, ezért tartom feleslegesnek az Ipad-et és a többi tablet-et is nagyjából (bár egy 3.0-ásat azért kipróbálnék), majd ha meg tudok csinálni rajtuk bármit, amit a gépen, na akkor azonnal veszek 1-et! -
philoxenia
MODERÁTOR
Előveheted, de nekem például elfér egy kezemben a Galaxy Tab, pedig kis kezem van, ráadásul csak egy gombnyomás és használható, a vonaton Neked, lehet, hogy sok időd van, nekem tipikusan tíz perc....
Netbookot mire elővettem és bebootolt már szállnom is kellett le... Várakozás közben meg állva a megállóban notin olvasni, vagy netezni.... -
kutkut
addikt
válasz Oppenheimer #2966 üzenetére
50-60-nal kéne mennie... Nem lehet, hogy az xperia play-es verziót szedted le?
Meizu MX3 32GB
-
Bavid
senior tag
válasz philoxenia #2967 üzenetére
Na megállóban ipad-et se venném elő, ugyanúgy a note/net bookot se. Az Galaxy tab kicsit más eset, jóval kisebb, tényleg elfér akár kabát belső zsebben is, de én azt is feleslegesnek tartom, jobban szeretem az SGS-t használni, mint a Galaxy Tab-et (van a családban, néha kipróbálom, de annyira nem jött be). Amúgy meg a bebootolás kérdésére: ha kikapcsolnád a tab-et annak is se 1 mp-be telne felélednie, van a Windowsban olyan, hogy alvó állapot, beteszed abba, és 2 mp alatt folytathatod amit elkezdtél, és tapasztalataim szerint így alig fogyaszt a notebook!
Szvsz. itt mindenkinek mások a szükségletei/elvárásai egy kütyütől. Valakinek hasznos a tablet, én nem találom annak, az én igényeimnek nem felel meg, ezért gondoltam, hogy leírom a véleményem, de értem, hogy neked pl. ez az ami kell.
[ Szerkesztve ]
-
kutkut
addikt
-
philoxenia
MODERÁTOR
Próbálom, folyamatosan alvóban van a notim ha épp nem használom, de közel sem ugyanaz, mint a Tab... Nem 2mp éppen mire minden elindul hanem jóval több, mint ahogy a leállítás is, ráadásul még a netbook is nagy , a notebook pláne, arra, hogy a mondott módon használjam, egérrel pláne, a tapipad meg egy vicc a Tabhez képest, a jó még az érintőképernyős mininoti lehetne, ventilátor nélkül, de szerinted az mibe kerül...?
-
Oppenheimer
nagyúr
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Bavid
senior tag
válasz philoxenia #2972 üzenetére
Jó hát azért nem mindegy milyen a notid
Én jellemzően sokat gépelek netezés közben, ezért sokkal fontosabb a fizikai billentyűzet, egér problémára meg, pont a múltkor láttam logouton volt nem régen egy mini egér bemutató, na azzal simán lehet boldogulni bárhol! (cikket most nem találom) -
philoxenia
MODERÁTOR
Az igények alkalmazkodnak a lehetőségekhez, pár éve még nem tudtál volna mire használni egy SGS-t, most meg naponta jössz rá, erre is jó, arra is jó.....
Egerem van kicsi, csak hol mozgatom...? A billentyűzetre tett egéralátét nem megoldás....
A Tab nekem nem a hosszútávú programokra kell, itthon alig használom, ellenben a "zsebemben az internet" tényleg jó érzés, telefonnal, vagy netbookkal nem volt ugyanaz....
/mindkettővel használtam mobilnetet.../
Billentyűzet folyamatban van, csak mindig eladják szpídsopéknál másnak....
Most asztaliról netezek erről a legjobb, de az ágy mellett a noti, az a második, fórumozni már nem az igazi a gépelés miatt a Tab.. De útközben, meg melóhelyen....[ Szerkesztve ]
-
kutkut
addikt
-
Oppenheimer
nagyúr
Kéne már PC-re egy jó kis hangulatos 2. VH-s FPS nem? Unom már ezt a sok modern hadviselést...
-
kutkut
addikt
-
kali8n
aktív tag
Hát ez nem túl biztató--->link
-
nggabi
félisten
kali8n: ez szép... kérdés melyiken milyen rom van. gondolom sgsen is ginger. szégyen...
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
válasz Oppenheimer #2982 üzenetére
ha este játszol utána töltsd kikapcsolva és nem lesz gondod
"szenyor dzsíííí"
-
kutkut
addikt
OK, de akkor te ezt nézd végig.
Egyszer töltöttem kikapcsolva...84% volt neki a max... Bekapcsolva -> 100%
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
-
Oppenheimer
nagyúr
Thumbs Up minden videóra!
nggabi: OK, akkor megvárom míg a za maradék 20% lemerül 5 perc alatt és feltöltöm kikapcsolva
[ Szerkesztve ]
-
kutkut
addikt
válasz Oppenheimer #2987 üzenetére
Ha nem bírod, katt a bal felső sarokba. (a [link])
Meizu MX3 32GB
-
Everman
addikt
"Ipadet elég nehéz 1 kézzel tartani, szóval buszon pl nem nagyon játszik "
Az ilyen megjegyzéseken mindig mosolygok. Buszon pl. egy notebook használhatatlan, mert nem tudod rendesen kinyitni, míg egy tablet kényelmesen elfér, tartani meg pont úgy tartja az ember, mint egy könyvet, annak meg pár ezer év alatt nem volt gond a tartásával.
"Köszi a gyors videót! SGSről töltötted fel?"
Igen, akad is néhány helyen
"Ha úgyis otthon használod, a laptop nem lenne jobb?"
Nem, kényelmetlenebb. Már írtam, hogy előtte azt használtam ilyen célra és kényelmetlen volt. Zajos, melegszik és kevés az üzemideje, no meg sokkal gyengébb a kijelző minősége.
"Szerintem chatelni virtuális billentyűzeten elég sz@r "
Elég gyorsan tudok írni az iPad billentyűzetével, talán még gyorsabban is mint a Wind gagyi fizikai billentyűzetén.
" majd ha meg tudok csinálni rajtuk bármit, amit a gépen, na akkor azonnal veszek 1-et!"
Akkor nem fogsz a két eszköz teljesen más felhasználási területre való, max. valami hibrid cuccal, aminek a rendszere is változik a kijelző elfordításával, de még ekkor is nagyobb és kényelmetlenebb lenne.
-
Oppenheimer
nagyúr
Ki akar Stronghold Crusadersezni?
-
Bavid
senior tag
válasz Everman #2990 üzenetére
"Az ilyen megjegyzéseken mindig mosolygok. Buszon pl. egy notebook használhatatlan, mert nem tudod rendesen kinyitni, míg egy tablet kényelmesen elfér"
Én a telefonra írtam, hogy buszon az mennyivel jobb, nem merült fel bennem, hogy nekiállnák laptopozni buszon
"Elég gyorsan tudok írni az iPad billentyűzetével, talán még gyorsabban is mint a Wind gagyi fizikai billentyűzetén."
Erre azt szoktam mondani, hogy akkor valószínűleg, elég lassan gépelsz mindekettőn
Igen, valószínű hogy nem lesz egyhamar tabletem (max ha sok pénzt nyerek, nagyon sokat ), de nem is bánom elvagyok nélküle, ti meg élvezzétek, engem nem zavar
-
kutkut
addikt
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz ForRedGlory #2995 üzenetére
A GTab kapacitív.... Te nyomkodod?
-
ForRedGlory
félisten
válasz philoxenia #2998 üzenetére