Hirdetés

Aktív témák

  • ForRedGlory

    félisten

    válasz ForRedGlory #47635 üzenetére

    Na amit ígértem. Nagy hirtelen...

    - Egyszerűen és gyorsan telepíthető a ROM. CWM-ből feltehető.
    - Két launcher van benne alapból. A Trebuchet és a Nova. Először, amikor próbáltam váltogatni a launcherek között, újraindult a telefon, eddig ez volt az első és egyben utolsó újraindulás.
    - A Trebuchet Launcher az valami nagyon-nagyon smooth, ezt látni kell. Tényleg mintha lefolyna a kijelzőről, olyan folyamatosak az animációk. SOKKAL jobb, mint a gyári LP6-ban lévő alap TW.
    - Első bekapcsoláskor fent az állapotjelző alatt ízléses google search bar fogadott. Olyan jól passzol a kijelzőhöz, hogy eszem ágában sincs leszedni. (mondjuk még nem is jöttem rá hogy kell, mert ha hosszan rányomok semmi nem történik) Alatta az ICS óra található, biztos láttátok már.
    - Erősen kigyomlált a rom, memória tisztításkor 230-238MB-ig lezuhan a foglalt memória mennyisége. Mivel 828MB a teljes memória, gyenge ~590MB a szabad, persze ez gyorsan csökken.
    - Galéria: kétféle galéria is van benne. Van egy alap, ami GB alatt is volt, és van egy másik, ami szerintem ízlésesebb és használhatóbb. Nem animálódik ez a másik fajta, mint az alap, ha megnyitjuk, de nem is baj, mert gyorsabb. Ha több album van, akkor mint WP7 Tiles, kis négyzetrácsokban rajzólódnak ki a kategóriák. Két oszlop és négy sor fér ki. Ha ekkor ráktaatintunk egy kategóriára, animálva "nyilik ki" a tartalma. Itt is mint a WP7-es Live Tiles lenne. Ha itt rámenyünk a kis képre, amit meg akarunk nézni, akkor értelemszerűen megnyílik nagyban, ééééés alul kis csíkban ott van a többi kép, amit ugyanúgy lehet görgetni, scrollozni. Smooth nagyon...
    - Kamera: gyorsan indul, kb 2 másodpercután már akár fotózhatunk is
    - Gmail: Gyorsan indul, nagyon mooth ez is.
    - Maps: Gyors, a szokásos....
    - GPS és Rádió és screenshot nem működik
    - Market pöccre ment, semmi hókuszpókusz.
    - Naptár: érdekes újítás, hogy elszürkíti a már elmúlt időszakot, és nem csak a napokat, hanem napon belül az elmlt órák is kiszürkülnek. Leírni nehéz, látni kell.
    - Polaris: működik
    - Értesítési sáv: Wifi, Data, Bloetooth, GPS, Dlaslight, Wifi Hotspot, de állítható. A notification bar eszméletlenül gyors,, ízléses, smooth. Átlátszó az alja egyébként.
    - Energia takarékosság: ha be van kapcsolva, akkor is ugyanolyan gyors (lol... remélem nem bug)
    - Telefonálás: Működik, a kihangosító is jó. Zöld színű lesz a notibár, amikor kimegyünk menübe. Ez lehetne szebb színű, mondjuk szép kék. Kicsit elüt...

    Kinézet: Nagyon egyben van ez az ICS, szép kék, jól harmonizálnak a színek. Angol nyelven nem találtam hibát, nem csúsznak ki a betűk a gombokból, stb, a magyart nem próbáltam, de az tuti szar, mert gyári ICS alatt is gány volt.

    Sebesség: aki ebbe bele tud kötni, az beteg. Olyan szinten gyors és Smooth, hogy tényleg potyog az örömtől az ember könnye. Én nagyon-nagyon háklis vagyok a sebességre, de ez kifogástalan. Márpedig ha nekem az, akkor az tényleg az is.

    Én egyébként úgy tettem fel a romot, hogy CWM-ben: Wipe minden, majd format cache, data és system, utána pedig mehet fel a rom. Esetleg érdemes így feltenni, mert nekem semmi hiba nem jött elő, leszámítva azt az egy újraindulást.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák