-
PROHARDVER!
Samsung és nem Samsung tulajok beszélgetős topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lecs@
addikt
Üdv. Ide küldtek Hecht 785 kapálógép kontakthibával kapcsolatban.
512 GB
-
nggabi
félisten
randiztam egy 40es anyukával, itt lakik 5 percre, mondom megnézem. kicsit magasabb nálam, de jó bőr. vékony deszka, azt szeressem. remélem lesz (szex a) 2. randi(n)
"szenyor dzsíííí"
-
MurdR
veterán
Morgen!
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
nyisziati
veterán
Viszont így be tudjuk osztani hármónk közt a műszakokat, nincs hajtás. Ma én vagyok szabadnapos.
-
nggabi
félisten
Reggelt. Alig birtam felkelni h odaérjek 9re az online angolra a gép elé. Még így is sikerül elkésni
"szenyor dzsíííí"
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hosszúhétvégét, vagymit..
Véleményem szubjektív...
-
nyisziati
veterán
Reggelt.
Mindenki kihányta magát?
Vagy az holnap lesz? -
zoleeno1
veterán
válasz nyisziati #93997 üzenetére
Aaa olyan már régen volt, akkor megharaptam a fényt... Utoljára kb 2 éve volt olyan, a ház előtt estem össze. A 2 csaj aki haza hozott nem bírt bevinni, felhivtak ocsemet a telóról, ő sem boldogult a magatehetetlen testtel, kihozott egy példet, arra raguritott, ugy húzott be a beton járdán... előszobában hagyott, betakart egy masik pleddel stabil oldalfekvesben. Másnap igy ebredtem valamikor, összeokadva minden... Jajj, most is rossz belegondolni...
Honor Magic5 Pro
-
nggabi
félisten
Sok gyenge
Nem azért van a pia h pazaroljatok
"szenyor dzsíííí"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest