- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack Oneill
veterán
válasz Luck Dragon #5600 üzenetére
Elvileg csak azt altatja, amelyik appot nem hasznalod. De javaslatokat is tesz pl, ha gyakran osszeomlik egy app. En korabban probalgattam, hogy a facebookot korlatoztam es nem melyalvasba, hanem sima alvasba tettem. De idovel rajottem, hogy inkabb optimalizaltan hagyom, mert annyit hasznalom, hogy tobb energia allandoan altatasbol elohivni.
-
válasz Jack Oneill #5601 üzenetére
Értem , akkor meglesem ezeket .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Skod
aktív tag
Play rendszerfrissítéshez mai cikk
-
unravel
őstag
Használja bármelyikünk az Auto blockert?
Nem tudom van e köze hozzá - már akartam írni korábban is - hogy nekem Android 14 óta mintha többször és folyamatosabban mutatna 5G kapcsolatot. Vodafone hálózat, Budapest. De márciusban megyek vissza a 20as hálózatra.
¯\_(ツ)_/¯
-
MODERÁTOR
-
válasz Luck Dragon #5598 üzenetére
Azt hiszem két helyen kellett. De amúgy ez az altatásos dolog is érdekes.
Egyrészt ,mert nem a Google féle követelmény, hogy a Samsung és a Xiaomi is tegyen rá még egy lapáttal, meg dugja el a funkciót szerintem. Másrészt - most lehet, hogy be lesz nekem szólva, mint egykori iPad tulajnak, ha rosszul emlékszem - , de iPad-nél nekem nem rémlik, hogy ezt külön állítgatni kellett volna. Két alkalmazás van, aminél ez fontos. Az egyik az Adguard- azt használtam ott is, a másik a AccuBattery PRO.
Az iPad-nek brutálisan jó üzemideje volt, még úgyis, hogy volt benne Nano SIM kártya. Na most ez utóbbit azért említettem meg, mert - és ezt nem gondoltam, hogy ilyen mértékű lesz a javulás - a 2 éves Xiaomi, ahogyan kikerült belőle mind a két SIM, úgy lóg WiFi-n, mintha egy 12000-es akksi lenne benne. De aztán azon is gondolkodtam, hogy itt sajnos gyenge a Telekom térereje, lehet, hogy a berettyóújfalui lakásban SIM-mel is tovább bírná jóval, ahol mindig maximális szinten van a térerő, még itt 1-es és 2-es között váltogat. A hangminőségre (mondjuk mindig az ASUS RT-AX86S routeren lóg), nincs panasz, és ha lejövök a routerről, akkor is hozza a sebességet.Friss mérés:
Stabilan hozza, és látható, hogy kettes térerő van négy pálcikából. Azért erre a sebességre, főleg mobilinternetnél, sokan csettintenének.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Nálam vannak a kiegészítők , lassan jöhet a dekorálás.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
kbyte1024
veterán
-
válasz Luck Dragon #5609 üzenetére
Amúgy miért nem kijelzős kábelt vettél hozzá?
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
válasz GoodSpeed #5611 üzenetére
25 wattos teljesítmény esetében feleslegesnek érzem . Plusz a telefon úgy is kiírja mikor lesz kész a töltés. Nem érzem a késztetést , hogy most nézegessem mikor- mennyi töltést vesz éppen fel, na meg egyszer-kétszer ezt megnézed utána érdektelenné válik úgyis , legalábbis nekem .
Vagy van valami plusz funkcionalitása amit kitudnék használni ?
-
kbyte1024
veterán
válasz Luck Dragon #5612 üzenetére
Teljesen jogos,biztos nem nézegetnèm én se
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
Pl. vilagit a sotetben.
Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
Szerintem vizuálisan klassz. Plusz én szeretem nézegetni, összevetni, hogyakkor pl egyezik e a telefon által kiírttal. Pont ezért gondolkodom, hogy eltérek a gyári kábeltől csak... más okom nincs rá, egyelőre csatlakozó szempontjából oké a kábel.
-
Angel2014
addikt
jéééé frissített a Play 86mb-al November 1 -re. Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy ha recoveryből újratenném meg e tartaná ezt a dátumot, vagy visszatenné Júli 1-re.
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
-
I.P.M.
kezdő
Megint segítséget kérek, akinek lesz pár perce megnézné nekem néha mondjuk egy nap kétszer vagy háromszor mindig más helyszínen, a következőt.
Megnyitom a Play Áruházat, rámegyek az alkalmazások és eszközök kezelése, ahol feldobja a frissítéseket, ha van természetesen frissítem.
Viszont utána, ha megnézem a legutóbbi frissítéseket és ott letekerem a menüt, hogy lássam az alkalmazásokat a Clock (óra) alkalmazásig akkor napokig képes forogni mintha frissítést keresne.
Csak néhány napja vettem észre mivel nem szoktam a programokat végig lehúzni, megnézni, hogy mi mikor mi frissült eddig nem találtam olyan megoldást amitől hosszabb távra megszűnt volna az alkalmazás frissítés keresése, próbálkoztam több megoldással, hogy leállítsam a frissítés keresését ideig óráig sikerült, de utána újra indul.
Bocsánat a hosszú bevezetőért csak kíváncsi lennék, hogy itt nektek is így működik-e az óra alkalmazás a Play Áruházban. -
-
válasz Luck Dragon #5617 üzenetére
Lehet már nem éri meg beruházni egy ilyenbe, ha ez beüt, elkészítik majd harmadik félként a kompatibilis verziót az A54-be is.
Index - Tech-Tudomány - Többé nem merül le a telefon? 50 évig töltés nélkül üzemelő akkumulátort fejlesztettekAmúgy ebből a Beaseusból van 1,8-as is, mivel nem azt vetted, meg nem is a kijelzőt, így talán mégis a gyári csatlakozójával van problémád?
[ Szerkesztve ]
-
válasz GoodSpeed #5622 üzenetére
Nem hiszek az ilyen jellegű csodákban , maximum akkor ha Bog a CES rendezvényén kipróbálta volna .
Kábel kérdés, nekem bőven megfelelő ez a hossz méret , minek fizessek többet ha felesleges ? Meg amúgy is csak belegabajodnék.
Spigen kijelzővédő üveg meglepően jó, főleg gondolok itt elsősorban pontosságára . Szépen végig éri a kijelzőt . Felrakása még az én körülményességem ellenére is gyorsnak mondható de legfőképpen pontosan illeszkedik .
-
I.P.M.
kezdő
Azért ránéznél később is mikor nem vagy wifin ha most úgy nézted illetve fordítva ha amikor nézted nem voltál wifin akkor ha csatlakozol a wifihez. Mintha ez a váltás indítaná el aztán néha megáll, egy újabb váltás után elindul és van hogy egy napig is keresi a frissítést.
-
-
Jack Oneill
veterán
válasz Luck Dragon #5625 üzenetére
Aztan ujra forogni kezd idovel.
-
válasz Luck Dragon #5623 üzenetére
Én sem, Ha véletlenül igaz, majd kiesik az ablakon az akksi lobbi ablakán...
-
válasz Jack Oneill #5626 üzenetére
Úgy kell neki.
-
I.P.M.
kezdő
Az óra alkalmazást én is átállítottam még tegnap, viszont az érdekelne hogy hol tudom egyben az összes alkalmazást manuálisra állítani egyben ha erre gondoltál.
Ha így van akkor egyenként kell az alkalmazásokat frissíteni vagy manuális keresésnél így is keres minden alkamázashoz frissítést.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek, -
I.P.M.
kezdő
válasz Jack Oneill #5631 üzenetére
Úgy látom hogy a telefon jó mert a tegnapi automatikus óra frissítés leállítása után eddig bírta, pörög már megint mint állat. Akkor erről egyenlőre ennyit. De ha valaki tudja a megoldást kérem a többiek nevében is hogy ne tartsa magába.
Még egyszer köszönöm a hozzászólásokat! -
-
Csigavair
tag
Hát majd egy hét után, nem vagyok túlzottam elégedett. A videokban látott fluidsághoz képest olyan animáció laggok vannak, mint s3 idejében. Egy viber megnyitása konkrétan 10 másodperc, majd fél percnyi lagtenger. 2-3 perc után bezárja az appokat, mindent újratölt. Érdekes mert papíron kb egy erőben van a honor 50-el (778g) de az kb egy repülő ehhez képest. Valamit rosszul csinálok, vagy tényleg normális, hogy ablakváltásnál, egyik appbol a másikba olyan lagokat kèpes produkálni, hogy elképesztő. Geekbench tesztet futtattam kb 10%-al marad el a neten olvasható tesztektől (bár gondolom azok android 13 alatt futottak a megjelenéskor. Ha nincs semmi megoldás erre, akkor szomorúan de kihasználva a 14 napos elállást az lesz a vége...
-
MODERÁTOR
válasz Csigavair #5635 üzenetére
Lassabb, mint a 11T-m, de azért ennyire nem.
Mielőtt visszaküldöd, állítsd vissza gyári állapotra, nézd meg, úgy javul-e.
Előtte, ha aktív a RAM Plus, kapcsold ki (ugyan Xiaomin, de azt olvastam, lassíthatja a rendszert), ha használsz memóriakártyát, próbáld meg anélkül.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
-
Csigavair
tag
válasz Jack Oneill #5638 üzenetére
Megtörtént... mintha kicserélték volna a telefont most hasít. Nem is értem, hogy mi volt vele...de első indítás óta voltak lángok de nem vészes, aztán egyre rosszabb lett. Az rémlik, hogy mikor kezdtem belakni a telefont a frissítés közben valami knox-os app frissítés él hibát dobott. Okozhat ez ilyesmit?
-
MODERÁTOR
válasz Jack Oneill #5640 üzenetére
Én már jöttem rá úgy hibára, hogy visszaállítás után, belakás közben figyeltem, mikor jön elő a hiba.
Xiaomi 13T
-
válasz Viktor0610 #5641 üzenetére
Apránként applikációként egyenként végig haladva ,jó móka tudd lenni
-
Angel2014
addikt
Sziasztok azt amit lehúzunk fentről értesítési sávot lehet szerkeszteni?
Eltávolítani belőle vagy hozzáadni sorrendet állítani stb stb stb.
Korábban lehetett de a 14.-es androidba nem találom azt a video fordítót szeretném hozzáadni.
-
Angel2014
addikt
válasz Jack Oneill #5644 üzenetére
Az életben nem találtam volna meg.
-
odipapa
senior tag
Sziasztok!
Az appokat ki lehet rakni legördülőre "egy oldalon" vagy csak ez a lapozgatós lehetőség van? -
odipapa
senior tag
válasz Jack Oneill #5647 üzenetére
Nem a kezdő képernyőre gondolok hanem az "almenüre" ahol az összes app megtalálható. Össze vissza vannak. A Huawei-nél legördülő abc sorrendbe rakta őket. Úgy szeretném itt is.
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest