Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylerr
addikt
Értem, köszönöm!

-
yozsee11
aktív tag
A játék egyrészt csak PC, PS4 és Xbox One-ra érhető el, tehát 360-ra nincs.
A hivatalos oldalon az szerepel, hogy coming soon, és hogy valamikor később a tavasz folyamán, pontos dátum nincs egyenlőre.
És jelenleg csapatban (invite) sajnos csak azonos platformbelivel lehet játszani. -
Lézerparaszt
őstag
Úgy tudom eddig csak PC-PS4 cross platform van, viszont állítólag lesz PC-XBOX One is, de az csak akkor fog működni, ha mindkét verziót a microsoft áruházból veszed meg, steamessel nem fog menni....állítólag.
Xbox360-ra tudtommal nem jött ki a játék és nem is nagyon volt szó róla, de lehet rosszul tudom. -
b05co
tag
Üdv! Egy laza kis cikk a Rocket League-ben már megtalálható, de elrejtett játékmódok előhívásáról. Jó szórakozást!

[Rocket League és ami mögötte van]
Gondoltam érdekes lehet
-
törölt tag
Sziasztok!
Eddig csak jót hallottam a játékról, így a mai nap végül én is megvásároltam. Már a cross-platform miatt is hatalmas pacsi jár a fejlesztőknek.

-
S1M0N
senior tag
Pontos dátum még nincs, csak egy képet közöltek róla.

A hokis nagyon rossz, igaz, csak egy mérkőzést játszottam, ki is kaptunk 1-0-ra, de a labdához képest tényleg sokkal másabb játékmenetet követel.
A kosár viszont jónak ígérkezik, bár a magas labdákkal megszokott gyűlni a bajom.
-
Griff55
senior tag
Népszerű játék ellenére nem valami aktív a topik.
-
-
X Factor
addikt
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Pc-n nincs split screen.
-
bigrob
őstag
Valakinek nincs egy 4-es pakkból nyitott fölös példánya? Steam walleten van 10,5 euróm azt veszek marketen amit kér az illető.
-
yozsee11
aktív tag
Sziasztok!
A héten vettem a játékot, akinek van kedve néha-néha közösen játszani az vegyen fel, ha gondolja.
Steam név: yozsee, profil kép: Ronaldo (az igazi
) -
törölt tag
Ha már szóba jött a billentyű + egér kombó :

-
Stylerr
addikt
Lehetséges úgy játszani, hogy egy gépen toljuk ketten az öcsémmel?
-
Stylerr
addikt
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Imperialz, és Hank Moody a profilképem.
-
Stylerr
addikt
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Nem az az ID, ami jobb felül van kiírva, és amire rákattintva a legördülő menü jön ki, ahol " felhasználóváltás, profil megnézése, és fiók részletei" között tudok választani? imperialz2802 van oda írva. Lehet az volt a baj, hogy nagy betűvel írtam le nektek.
-
Stylerr
addikt
Sziasztok!
Én is játszok a játékkal. Imperialz2802 néven vagyok. Ha gondoljátok vegyetek fel. -
Xmodule
őstag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
A tegnapi után, ha most nem vagy formában akkor elég durva lehet amikor formában vagy.

Remélem egyszer én is el jutok erre a szintre. -
Xmodule
őstag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
nekem ugyan ez a nevem steamen. vegyel fel ha gondolod
-
Xmodule
őstag
Játszik innen valaki ezzel a játékkal? Én úgy tíz órát raktam bele eddig és nagyon tetszik. Eddig csak random csatákban voltam de jó lenne valakivel együtt játszani.
-
ImACeltic
őstag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Közben már megtaláltam, de azért köszi!

-
ImACeltic
őstag
Sziasztok!
A Hockey módot Ti megtaláltátok?
-
Predator2
addikt
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Felvettelek Gergő, kíváncsi vagyok, hogyan lehet olyan nagyokat ugratni.

-
Lézerparaszt
őstag
válasz
Predator2
üzenetére
A tutorial írja mihez mit kell nyomni. A játék nem lesz sem nehezebb, sem könnyebb ahogy szerzed a szinteket, semmi előny nem származik sem dlc-ből, sem abból hogy rookie vagy legend vagy. Egyszerűen csak gyakorlás kérdése (miután a tutorialt végigcsináltad). Ha gondolod vegyél fel Steamen és megmutatom amit nem tudsz. Állítólag controllerrel jobb megszokni az irányítást, de billentyűzet+egérrel sem lehetetlen.
Steam nevem: Hypper
A képem a játékban látott AI felirat. -
Predator2
addikt
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
A dlc vel szerzett kocsik sem jobbak az alap verzióknál?
Lehet másképp ugrani mint a jobb egér gombbal? Nem értem hogyan tudnak egyesek olyan hatalmasakat ugrani, vagy lehet a fejlettségi szint is közrejátszik. Én csak semi-pro vagyok.
-
Predator2
addikt
Helló
Hogyan lehet fejleszteni a kocsit, hogy nagyobbat lehessen ugrani/vagy gyorsabb legyen?
Külsőt azt tudom, de a "belsőt"?THX
-
had423
aktív tag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Igen, összedobhat konzolossal is.
-
Lézerparaszt
őstag
Sziasztok, tud valaki valamit róla hogy PS4-es játszhat-e PC-ssel egy csapatban?
Egyébként ha valakinek van kedve bénáskodni akkor vegyen fel Steamen.
Név: Hypper
Kép: Family Guy -
-
had423
aktív tag
Hát ha van választási lehetőséged, akkor nyilván a kontroller lesz a nyerő, mivel arra találták ki a játékot, de nem tudom árban hol kezdődnek a Rocket League-gel kompatibilis cuccok. Olyan 6-7k körül van egy Xbox kontroller, amit másra nem is használnék, szóval nekem akkor 20 Eu helyett 40-be fájna az egész.
Pedig nagy fun játéknak tűnik. -
had423
aktív tag
Tervezem hogy megveszem a játékot, 20 Euró most steamen, csak nem tudom milyen kontrollerrel lehetne benne csapatni. Valaki esetleg próbálta már?

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion 5 16IRX9-Type 83DG
- Latitude 9430 27% 14" FHD+ IPS i5-1245U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 0 Perces! WD Black SN850X 4TB SSD! 7300/6600MB /S
- Intel XMP és AMD Expo Compatible! Corsair Vengeance RGB DDR5 2x32GB (64GB) Kit!
- ASUS ROG STRIX RTX 3060 gamer PC i5-11600K, 1TB NVMe, dobozokkal
- 2x16 GB-os DDR5 5600 MHz memória - PCX garanciával
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

viszont ez a kosaras nekem is kemyény dió lesz mert a lepattanók leszedésében nem vagyok valami jó