- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leon77
őstag
válasz Qtya123 #18531 üzenetére
Roborock s5 max. kiváló választás. Minden van hozzá, árban is oké. Szvsz a legnépszerűbb darab. Nálunk a családban van 2 s5 és egy s5 max. Mind kiváló munkát végeznek.
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
BiP
nagyúr
válasz Qtya123 #18549 üzenetére
Amikor én keresgéltem infót az S7-ről, azt is írták az új főkefe kapcsán, hogy nem hogy nem tekeri fel a hajat/szőrt, de emiatt könnyebb takarítani és ritkábban is kell. Plusz egyszerűsítették a szélein az összeillesztést, így könnyen lepattintható a szürke henger, így a feltekert hajat/szőrt 1 húzással le lehet szedni, nem úgy kell kitépkedni a sörték közül.
Plusz állítólag a csak szilikon főkeve hatékonyabban szedi fel a szőnyegbe tapadt hajat/szőrt.
És bár összehasonlítani nem tudom, mert nem volt S5/S6-om, de valóban könnyű takarítani, kiszedni, és tényleg ritkán kell, mert ha picit fel is teker, az kimegy a szélekre, és nem rontja a hatékonyságot.
Tényleg szemléletes a mellékelt kép.[ Szerkesztve ]
-
sxxorp
őstag
Az ETA-n pont olyan van, mint a baloldali ( [link], és nagyjából erre számíts. A párom szintén hosszú hajú, a porgyűjtő kiürítésével ezt a kefét is minden alkalommal hajtalanítom. A hatékonyságról nem tudok nyilatkozni, az előbbiek miatt nincs ideje problémává válni. Nem nagy ügy, de ha nem kellene ezzel foglalkozni, azért jobb lenne. Viszont ha valós a 200eFt, és felmosó funkciót nem használom, tehát az emelgetéssel sem lennék sokkal előrébb, akkor az ETA 60eFt-os árába (de ha 'csak' 2* annyiba kerülne az S7, akkor is) belefér ez az 1-2 perc hajtalanítás
mézespálesz: ez teljesen egyéni, hogy megéri-e neked a valamivel jobb gép a közel dupla árat. Nekem biztos, hogy nem érné meg, a lényeget a Dreame is biztosan elvégzi (ahogy anno még a Dreame-nek is pont felébe került az ETA, ami már szisztematikus, teljesen jól dolgozik, elég stabil. A felmosást (helyett nedves feltörlést) még nem is használom, tehát, ha anélkül pont ugyanezt tudná valami még olcsóbban, akkor nekem az is bőven elég lenne).[ Szerkesztve ]
-
Galahed
senior tag
Azért egy kérdés felmerül bennem a kép láttán, hogy a csupasz gumihenger tényleg van-e olyan hatásos a macskaszőr ellen (rövid és hosszú) mint a sörtével rendelkező?
Abból kiindulva, hogy a szőnyegeinkből csak kézzel-kefével jön ki hatásosan a macskaszőr szerintem kevésbé lehet hatásos... (persze ez csak azoknál lehet fontos ahol sok a macska... (kétlábú v négylábú) -
kirkri
addikt
válasz Qtya123 #18560 üzenetére
Az alap koncepció az, hogy vissza kell küldeni a készüléket javításra, de robotoknál sokszor azt olvasom, hogy alkatrészt küldenek. Itt van olyan opció 7 dollárért, hogy local warranty, tehát EU címre kell kiküldeni javításra, nem Kínába. (Én nem kértem)
21 éve a Prohardveren! ™
-
frenk74
tag
válasz Qtya123 #18996 üzenetére
Én így csinálnám, ha nem lehet automatizálni. A porszívóval egy időben ütemezném a légtisztitót emelt fordulat indításra. Majd automatizálva az emelt fordulat leállítása már megy, mert a takarítás vége már beállítható. Ha jól emlékszem még késleltetés is van, így a megadott ideig még emelt fordulaton menne.
Igazából értelme nem sok van, mert a robotban is hepa szűrő van. Nálam mióta járkál, láthatóan kevesebb por van. -
frenk74
tag
válasz Qtya123 #19036 üzenetére
Nálam naponta 2x megy macska mellett. Délelőtt teljes lakás. Késő délután előszoba (ahol ki-be járkálunk a lakásba, és behordjuk a koszt), és a hozzá kapcsolódó konyha (esetleges lehullott morzsa, vagy előszobából behordott kosz). Ilyenkor csak porszívóz. Felmosás, mikor úgy látom, hogy kell.
Nem spórolok vele, azért vettem, hogy mindig tisztaság legyen. -
Leon77
őstag
válasz Qtya123 #20290 üzenetére
Próbáld meg másik telefonról is, ha azon is ez a helyzet, akkor a belső hálózaton van valami bibi, port, tűzfal, bármi, ha azzal jó, akkor vagy app, vagy a telefonodon hasonló. Lehet, hogy jött egy frissítés, amiben nálad jelentkezett ez bug-ként. Illetve próbáld meg másik wifi hálózatról, szomszédé, munkahely, gyorsétterem, mindegy. Ha ott jó, akkor otthoni háló, ha ott sem, akkor a telefonon kell keresni a megoldást.
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Projektor topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.