- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prosector
addikt
válasz kalozhun100 #1501 üzenetére
Akkor street workout...ne akadj fenn mindenen
-
Edem05
őstag
válasz kalozhun100 #1499 üzenetére
Amúgy ez egy achievement lenne csak a jó székre kellene leülni... [link]
-
demmer123
őstag
Úgy látszik hamar fel lesz törve.Ennyit a denuvoról.
[ Szerkesztve ]
-
Pocok256
veterán
válasz Darth_Revan #1481 üzenetére
Na próbáltam én is refundot kérni elirányítottak a www.microsoftstore.com ra hogy ott a hystoriba kérjek refundot meg is köszöntem hogy ez így iylen egyszerű erre meg nincs ott semmi ...
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Darth_Revan
veterán
válasz Pocok256 #1505 üzenetére
Chaten beszeltel veluk es tovabb iranyitottak?
En is kerestem a hystoriban, de nem talaltam refund gombot.
Nekem szo nelkul intezte a chates a refundot.https://support.microsoft.com/en-us/contactus
Itt az account and billing kategoriaban chatelj veluk.
Lehet akivel beszeltel nem volt joga ilyenhez es kb annyi a dolga, hogy megmondja a panaszkodo jatekosnak, hogy melyik gombbal kell a jatekban ugrani[ Szerkesztve ]
-
Pocok256
veterán
válasz Darth_Revan #1506 üzenetére
Ott csináltam kértek order number -t benyomtam amit kaptam mailbe erre írta, hogy az 8 digit nekem meg valami 16 digites volt. Hát most mit csináljak vele Ezután irányított oda ahova...
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
kalozhun100
őstag
Most lett elegem, kiakadtam de Nagyon! SPOILER! Konstantint nem tudom sehogyan se kilőni a helikopterből! Mire megtöltik a trabuchetet Sofiáék, addigra kilőnek, ha meg megtöltik mindig mellé lövik a tűzgolyót.SPOILER!
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
castiels
addikt
válasz kalozhun100 #1509 üzenetére
Ment a segitő pm.
-
-
balint107
aktív tag
Én a Frozen City-nél jártam tegnap este (nem sietem el a játékot), és meglepő módon megvolt a 60 közeli folyamat fps High-on. Ez csak nálam volt így vagy másnál is GTX 970/R9 390 képességekkel? Máskor ilyen területnél teljesen darabosan ment. Teljesen logikátlan, ahogy ez a játék fut. Mikor milyen kedve van.
-
TBT
addikt
Jó a segge, de a csajé se rossz!
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
sheep
addikt
válasz balint107 #1513 üzenetére
Nekem az egész játékban szinte mindenhol megvolt a 60 fps, néha ment csak vissza 45-50 körülre.
Minden maxon van kivé a textúrák, az csak high.
Az elején még jobban levettem a beállításokat de visszaraktam mindent fullra a textúra kivételével és nem lett sokkal rosszabb a fps.[ Szerkesztve ]
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
alcorbloom
csendes újonc
Hát ez a kaland is véget ért, 72% és 23 óra volt. Csak gyűjtögetni való maradt de annak nem sok értelmét látom. A végkifejlet pedig szépen megalapozta a folytatást és már azt is tudjuk hogy valószínűleg hol fog játszódni.
-
cyberkind
félisten
válasz alcorbloom #1518 üzenetére
Konzolgeneráció végére jöhet is egy, ami persze már nem tudja annyira enni a gépeket, tekintve addigra a konzolok már kakkanatok lesznek.
-
daveoff
veterán
válasz cyberkind #1521 üzenetére
Rise of the Tomb Raider PC/Xbox One Graphics Comparison
Teljes cikk:[link]Leírják, hogy az XBOX "élményt" egy i3+GTX750Ti-vel lehet hozni. Persze PC körülményesebb, de mi úgy szeretjük... Ezeken a konzolokon Te sosem fogsz olyan minőséget látni, mint amire a 970-ed képes, csak a konzolok irányába halad a piac, szóval nekünk PC-seknek meg van nehezítve a dolgunk.
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
törölt tag
válasz daveoff #1522 üzenetére
Jó kis összehasonlítás, XO-n akkor még a High presettől is gyengébb valamivel a grafika. A szokásos LOD trükközések is megvannak...
Az AF-et mondjuk nem tudom miért veszik le mostanában, nem kéne annyira hatással lennie a teljesítményre. Lehet az AMD GPU-nak nem tetszik ? Az AMD is az utóbbi időben a saját benchmarkjaiban 0xAF-et használ...
Amikor PC-n neki megy a bokornak és hatással van rá meg is rezdül, boxon meg csak átmegy rajta jót nevettem(#1525) Rubbi És még az sem stabil.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz SpongyaBob #1525 üzenetére
Az durván nem stabil 30, de átlag 25 tán megvan.
-
daveoff
veterán
Itt miért nem tudok átugrani, hogy rohadna meg! Ha 20szor nem próbáltam, akkor egyszer sem...
[link]LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
Rison77
senior tag
válasz daveoff #1527 üzenetére
Ez rész nekem is teljesen bugos volt, beleakadtam textúrákba folyamatosan. Ezután lesz egy őr amire így rá kell csúszni, azonnal tudod stealthben ölni, és fogta az animációval lara lesétált a platformról... persze mikor vége volt kint álltam a levegőben, egyből esett is le... úgy 10 próbálkozás után restartoltam a játékot, utána nem sétált le..
[ Szerkesztve ]
-
daveoff
veterán
A küldetést már megcsináltam ami itt volt, akkor nem volt ilyen probléma. Csak visszajöttem egy challange miatt, mert későn vettem észre, és csak innen lehet megcsinálni. Egyszer sikerült átugrani, akkor nem nyomtam semmit, de a következő ilyennél megint leestem. Azóta akkor is leesik, ha nem nyomok semmit. Az ilyen szarságok úgy fel tudnak idegesíteni, hogy nem igaz...
Újraindítás, minden megvolt, most folytattam inkább a sztorit, mert idegállapotba kerültem, majd inkább visszamegyek később, mert igen drága volt a billentyűzet, nem szeretnék újat venni....
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
secler07
tag
Nagyjából követem a topikot, de nem jutok dűlőre ... Érdemes neki vágnom az adatlapomon található géppel, vagy költsem inkább sörre ? Cél medium-high keverékkel 40 fix fps minimum FullHD-n ...
Előre is köszi
-
zseko
veterán
-
Bandi995
aktív tag
Hali!
Van valakinek ötlete, miért nem működik az Ukrán boltos trükk? Azt írja, nem sikerült feldolgozni a kérelmet.
Ja és tuti nem a kártya rossz, mert azért a nyomorultak a 100 forintnyi Hrivnyával meg tudtak terhelni.[ Szerkesztve ]
-
M@rdel
őstag
Valaki aki még felrakta az új amd driver, mondana véleményt!?
Nálam high-ban eltűntek a nagy esések, 50 feletti FPS-l megy,
urambocsásmegnekem másodpercekre 80 fölé is ugrik.
A hordó átemelgetős pályán vagyok.És ha már benne vagyok, gyorsan megvettem az előző részt is, mit mondjak látványos a grafikai fejlődés az új részben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest