Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz CactuS #7180 üzenetére

    GTA V esetében azért olt föleg probléma mert prevGen konzolokról könnyen lehetett módolt profilt áthozni. Főleg PS3-ról, ahol még kvázi, fizetni se kellet a multiért. Ezek a milliárdos, mindennel rendelkező profilok nem kicsit tudták megborítani a játék gazdaságát. Nem beszélve a korai bizonyos csalásokat is támogató profilokról (lényegében nem kellet semmilyen csaló program PC-re).

    Itt kicsit más a helyzet, ugyanis egyik jelen generációs konzolon se lehet csalni (mármint külső programmal, mint PC/prevGen), így maximum viszont tényleg csak annyi lenne a gond, hogy vannak már nagyon gazdag, magas szintű profilok. Kérdés, hogy One/PS4-röl mennyien váltanak majd PC-re. Ugyanis a magas szintű játékosok a most kezdőket max. PvP-ben tudják hátráltatni.

    Viszont ezen játékosok többsége free roam-ban nem igazán agresszív mindenkire lövöldöző. Eleve itt teljesen más a free roam felépítése, és nem olyan könnyű valakit csak úgy zaklatni. Saját tapasztatok alapján amúgy egy magas szintű "tryhard" játékosra kb. 10 alacsony szintű jut. Ahol ez zavaró tudd lenni azok a konkrét PvP játékmódok. viszont ismerősök alapján mondhatom, ha nagyon jó vagy PvP-ben akkor alacsony szinten is az vagy. Nem egy embert ismerek akik már bőven 300/400-as szint felett vannak, és csináltak egy másodlagos profilt, ahol kb. 10-20-as szétalázzák a PvP módokat. Ugyanis a PvP egy nagy része skill alapú, vagyis tanulni kell.

    Bár én megyek át PC-re, maradok konzolon, de azért tudna zavarni, hogy így dobhatnám ki az 1000+ órányi karakterem. És én még ilyen szinten azért átlag vagyok. Mármint magasabb szintű játékosok között mert simán összefutok 2-3000 órás játékosokkal is.

    [ Szerkesztve ]

    "Zombies can’t swim. Famously underutilised anti-zombie measure. Walking Dead would have been over in one series if Rick Grimes had used his brain and gone to the Everglades."

Új hozzászólás Aktív témák