- Apple notebookok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk minden (leendő) ZUK Z2 tulajt a fórumon, szakmai kérdések előtt megkérek mindenkit, hogy a témaindító írást a kérdések előtt mindenki olvassa el! Így néhány felesleges kör megelőzhető.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kovaratis
senior tag
válasz tibcsi0407 #449 üzenetére
Hát vérzik a szívem a Letv miatt. Amikor kinyitottam az első dobozt (asszem X800 volt) nem hittem el hogy 190 dollárért valami így néz ki.....
-
Kovaratis
senior tag
válasz tibcsi0407 #452 üzenetére
Úgy érted visszaállítás, aztán data wipe? Nem értem, eddig visszamentek a mentések, most meg mindegyiknél mintha törlődne a pin. Az ujjnyomi megmarad... Lehet hogy mentés előtt kiszedem. 😃
Amúgy nagyon klafa ahogyan a pin megadásnál random teszi be a gombokat. 😃[ Szerkesztve ]
-
endre166
tag
RR rom-ra letöltöttem a OTA frissitést, rámegyek,hogy install majd újraindul és twrp-be dob.Eddig oké, csak hová tölthette le?
-
endre166
tag
válasz tibcsi0407 #457 üzenetére
Az álatalad linkelt.De igazából igy most mind1 már.Benne volt egy olyan nevű mappában hogy Updates, hatha valaki igyjár
-
szabyka95
őstag
11-en van valami "singles day" Kínában. Érinti az spemallt is, Tibi?
-
tibcsi0407
félisten
válasz endre166 #458 üzenetére
Nekem azóta másik TWRP van, csak a cikk írásánál még nem az volt linkelve. Most a Franco-félét használom, tud mindent, amit kell. Majd megkeresem és linkelem.
(#459) szabyka95
Igen, lesz black friday, de ennek nincs köze a ZUK Z2-höz. Az ilyesmit inkább a hardveraprós linken kellene megbeszélnünk. (megtalálod, linkelni nem szeretném itt, mert nem szabad)
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
Kovaratis
senior tag
Nálam is ótómata.
-
Dominó85
addikt
válasz szabyka95 #459 üzenetére
Hihetetlen vagy, mire vársz? Hogy lemenjen a teló ára 150USD-re? Addig vacakolsz, míg elmúlik a jelenlegi akció, készlethiány keletkezik. Aztán megveszed 11.11-n ugyanolyan áron, mint most megtehetnéd. Csakhogy akkor a kínai ünnep miatt várhatsz majd a sorodra, annyi rendelés halmozódik majd fel egyszerre.
Tibcsi
Kaptam az SF trackingen egy 12 jegyű számot, az a DPD vagy még csak az SF száma? Sajnos mobilról vagyok és a böngészőben nem tudom a trackinget kibontani részleteire.* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
válasz tibcsi0407 #463 üzenetére
PM idejében nem volt még szám, de visszaolvasva említetted, hogy lesz másik majd. Bocs
* Péter - 06302461862 *
-
szabyka95
őstag
-
szabyka95
őstag
-
Dominó85
addikt
válasz szabyka95 #470 üzenetére
Ilyet ne vegyél rá. Nekem Mi4i-re van és bizony kotyog benne a "bélés" ellenére is a telefon. Alá megy a kosz, stb.
Én a Tibcsi által korábban linkelt Nillkin Frosted Shield-ből vettem egy feketét még a telefon megrendelése előtt. De a telefon remélem előbb érkezik meg, mint a tok.
endre166
Van aki tokkal, van aki anélkül. Ennyi. Amúgy látszik is a 8 hónapos mi4i-men, hogy az előző tulaja 3 hétig tok és fólia nélkül használta. Kb eladhatatlan állapotú lett mind a hátlapon, mind a kijelzőn lévő karcok miatt. Pedig elvileg ezen GG3 van... Szóval én inkább bevédem a telefont. Ráadásul a Nillkin Frosted SHield nálam valamennyi telefonon (aktívan: eldobás, beton, kiverik a kézből stb...) bizonyított.[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
válasz tibcsi0407 #473 üzenetére
Én még idő előtt levettem róla. Az iPaky tokok jók még, de azok jelentősen megnövelik a telefon méretét.
* Péter - 06302461862 *
-
Dominó85
addikt
-
szabyka95
őstag
-
easy...rider
őstag
Banggood-on most 190 USD : O
http://www.gizchina.com/2016/11/02/deal-zuk-z2-189/A SpeMall nem akar csokkenteni?
[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
válasz easy...rider #480 üzenetére
Minek? Majd ha a Banggood EU raktára lesz annyi. Adóval egyáltalán nem jobb a 190$. Valószínűleg raktáron sincs, a Banggood hazudós.
utdetailing.hu
-
szabyka95
őstag
https://www.youtube.com/shared?ci=cTm4vNx6RPQ
3:46, ti is tapasztaljatok ezt?
-
Dominó85
addikt
válasz tibcsi0407 #483 üzenetére
Ezekből az önjelölt Youtube-os (és főleg indiai) tesztelőkből már kezd rohadtul elegem lenni. Szakmailag a szint kb nulla. Baromságokat hord össze vissza ráadásul egy igen trágya angol tudás mellett. Töltőre dugva tesztel... gratulálok.
* Péter - 06302461862 *
-
endre166
tag
Ne higgyél el mindent..
[ Szerkesztve ]
-
easy...rider
őstag
válasz tibcsi0407 #481 üzenetére
Ahh ok. Akkor Banggood is olyan mint a Pandawill.
Persze a +30% utan nem olyan jo, de akkor is 247$ . Kb hasonlo mint Spemall + eu gar + eu shipp, csak Spemall-nal jobb a gar, gyorsabb a szallitas csak "szurkeimp"
De en is Spemall mellett dontok inkabb.Fura hogy Banggood az ajanlott uzletek kozott van a kulfoldi rendelesek topikban.
-
ghiottone
nagyúr
válasz Dominó85 #484 üzenetére
Az indiaiak közül geekranjit a legjobb.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Dominó85
addikt
válasz easy...rider #488 üzenetére
Szerintem a Spemall sem szürkeimport. Tudtommal a franciák az EU tagállamai közé tartoznak. Ergo, ott levámolják és leadózzák helyetted a cuccot. Ebben semmi szürke nincsen. Az hogy a drága vezetőségünkre az igen ízes és változatos magyar nyelv ellenére sem lehet eléggé sértőt mondani a magas ÁFA kulcsok miatt... Az legyen honatyáink baja. Rengetegen mikor EU tagállamba mennek nyaralni vagy üzleti útra, nem véletlenül vesznek drága műszaki cuccokat odakint. Ott sokkal jobban megéri és kisebb rablók irányítják az országot. Ebben legalább mi az élmezőnybe tartozunk. No meg majd fociban is... egyszer. Stadionok már vannak.
szabyka95
Meg sem mutatta milyen töltőre dugta rá. Ergo a teszt hitelessége itt meg is bukott._ghiottone
Én továbbra sem szeretem őket. A spanyol és német reviewek színvonala még mindig jóval magasabb. Az általad linkelt csávó egész jó, azt elismerem.[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
-
femiki
tag
A zuk z2-nél a sim tálcán melyik az elsődleges sim, a belső, vagy a külső?
-
Dominó85
addikt
Elért a csomagom a franciákhoz. Ha szerencsém van jövő hét eleje-közepe és a kezemben a telefon.
zolikaDB
Pff, tipikus példája a "nem kell tok rá" hozzáállásnak.[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
-
zolikaDB
veterán
-
endre166
tag
Legkésöbb csütörtökön nálad lesz
[ Szerkesztve ]
-
endre166
tag
Hát nekem szombaton franciáknál volt szerdán reggel már nálam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest