- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- BIOS frissítés
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk minden (leendő) ZUK Z2 tulajt a fórumon, szakmai kérdések előtt megkérek mindenkit, hogy a témaindító írást a kérdések előtt mindenki olvassa el! Így néhány felesleges kör megelőzhető.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem akarok "ünneprontó" lenni, de 7-8 éve nem lenne szabad használni a 06...előtagot.
[Megszűnik a 06 a telefonszámokban link][ Szerkesztve ]
-
bobita8906
csendes tag
Sikerült feltennem a tibcsi féle romot, végre be is tudtam lakni. Így visszagondolva megérte ez a pár hét "szenvedés", mert így van egy prémium minőségű telefonom minimális befektetéssel. Köszi a segítséget!
-
lemmy71
őstag
Sziasztok!
Úgy döntöttem hogy beújítok én is egy ZUK Z2 re. Az lenne a kérdésem hogy most hol a legolcsóbb a készülék honnan érdemes megrendelni. A spemall ról már vásároltam decemberben két telót, esetleg azon kívül van olcsóbb gyorsabb és megbízható webshop? -
lemmy71
őstag
válasz Csapoati #3057 üzenetére
Köszi De most itt melyik szállítást kellene választanom, az EMS Express Mail Service (Ft4,162 & 7-15 business days) és gondolom így nincs wám költség, vagy a freepost –t? Még egy kérdés, én feketét szeretnék de itt csak a fehéret engedi ki választani Esetleg valami bonusz kupont lehet itt felhasználni
-
JoHn123
tag
Gyári 7-es rom: tényleg nincs benne "ne zavarjanak" funkció vagy csak nem találom?
-
Kovaratis
senior tag
Darkness ROM ajánlott. Akku elképesztő...
-
JoHn123
tag
válasz Black&White #3062 üzenetére
Köszönöm! Ma jött meg a telefon. Kicsit elbújt ez az opció Olyan buzgó vagyok, hogy véletlenül a naptárt is letöröltem. Búcsúzhatok tőle?
[ Szerkesztve ]
-
ooooobi
senior tag
válasz Dominó85 #3055 üzenetére
Sajnos ez se segített, végül qfillel visszaraktam az 1.9et. Aztán vpn-el fellépedtem 2.3ig OTA-n.
Más kérdés, továbbra is csak gyári romnál maradva. Ha OTA-n megcsinalom a 2.5ös frissitest, es megse jön be valami benne akkor onnan qfillel visszaléphetek megint 1.9re?https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
ooooobi
senior tag
válasz tibcsi0407 #3070 üzenetére
Sdfuse könyvtárat nekem kell létrehozni? Az ota nem tudjátok hova tölt egyébként pontosan?
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
laci laci
addikt
Üdvözlet mindenkinek. Egy ideje gondolkozom a készülék vásárlásán. Ma akartam meg venni egy apollo lite telot, de a kijelző fény erősségén le hídaltam. Nagyon gyenge volt. Ez azért lehetett, mert ips? Itt milyen erős a fénye? Köszönöm a választ.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
Janije24
csendes tag
válasz tibcsi0407 #3079 üzenetére
Bocsi Csak úgy emlékeztem mintha már láttam volna ugyan itt hirdetéseket eladó dolgokra, :SDe akkor mostantól hanyagolom a dolgot
[ Szerkesztve ]
Eladó új Zuk Z2 pro tok: http://hardverapro.hu/apro/zuk_z2_pro_armor_hibryd_tok
-
Janije24
csendes tag
válasz tibcsi0407 #3081 üzenetére
Annyira nem lényeg
Eladó új Zuk Z2 pro tok: http://hardverapro.hu/apro/zuk_z2_pro_armor_hibryd_tok
-
Dominó85
addikt
-
laci laci
addikt
válasz laci laci #3077 üzenetére
Üdvözlök mindenkit, most már mint tulajdonos.Egy ideig (remélem) aktív fórumozó leszek. Sajnos az előző telom(xiaomi mi4) már az utolsót rúgja, de ha szerzek hozzá finom, újra megcsinálom. Gyári fóliát le kell cserélnem..
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
laci laci
addikt
Rom listát hol találok?Custom rom érdekel.Köszönöm előre is.
-
dhodmik
csendes tag
Hali. Tudtok ajánlani jó minőségű kijelzővédő üveget ami a 2.5D-s kialakítás ellenére nem marad levegős a pereme a kijelzőn ?
-
kevinbest
csendes tag
egy kérdés aki gyári vagy zui alapú romot használ a gyári rom témázható ? és ha igen van olyan roma ami képes az egész rendszert is átszabni gondolok itt mondjuk a multitaskingban arra festék ikonra mert szerintem nagyon gáz ahogy kinéz de jelenleg a ZUI eléggé sok kétséget vet fel bennem és ezen múlik hogy e melett voksolok e vagy a redmi 4 prime melett
szenvedés nélkül nincs győzelem
-
kevinbest
csendes tag
válasz Dominó85 #3090 üzenetére
igazából most pont egy redmi 4 primot használok csak vissza kell küldenem mert az ujjlenyomat olvasó nem működik és javíttatni nem akartam ha már hibásan kaptama telot szóval vagy kérek egy új redmi 4 prime ot ami egyébként viszi a játékokat ufc-t docogosebben de viszi vagy pedig választok más telot a zuk z2 van még abban az árban amit rááldoznék. Viszont a MIUI-t imádom főleg h individual disegner accom van bármilyen 3rd party theet tudok használni és a egyik szempont a redmi 4 prime voksnál a gyári miui volt meg a kurva jó akksi idő viszont a zuk soc a tetszik és amiatt csábít meg u_tuch is jópofának tűnik csak a ZUI témázhatóságáról akarok többet megtudni mert cm romok kizárva falra mászok a clean android ui-tól
Ja meg azt olvastam h a Z" nagyon gyorsan melegszik
szenvedés nélkül nincs győzelem
-
Dominó85
addikt
válasz kevinbest #3091 üzenetére
Egyáltalán nem melegszik a Z2. Anno 3D-s játékok futottak rajta és semmi komolyabb melegedés nem volt. Tibcsi V1 magyar romjában a beállítások rész színe változtatható. Amennyiben a ZUI ikonjai nem jönnének be akkor fel kell tenni egy témázható launchert.
* Péter - 06302461862 *
-
coal56
csendes tag
válasz kevinbest #3091 üzenetére
Én 3 évig használtam MI2S-t, ezen is MIUI fut.
És kb 2 napba tellett megszoknom a ZUI-t. És legalább annyira szeretem mint a MIUI-t anno...
Témá: ebben nem vok annyira otthon, de valszeg ebben a MIUI előrébb jár.
Melegedés: Kicsit langyos ha nagyon tekerem, de ennyi...[ Szerkesztve ]
-
JoHn123
tag
Sziasztok! Kezdem egész jól belakni a telefont. (Én is miui-ról) Rootolva nincs, tudtok ajánlani jó backup programot?
-
kobandi
csendes tag
Sziasztok,
segítséget szeretnék kérni, a hívás várakoztatást sem lineage OS, sem a DD rom alatt nem tudtam működésre bírni.
Esetleg tapasztalt valaki hasonlót?Előre is köszönöm!
-
ooooobi
senior tag
válasz Kiratheonly #3097 üzenetére
-
ooooobi
senior tag
válasz tiger71 #3099 üzenetére
Elvileg felraktam mindent ami a google-hez kell, de ezek szerint valami csak hiányzik.
Google-ön belül csak azok vannak amik a második képen vannak.más: a 2.5ös OTA frissités mindent leszed a telóról, vagy úgy frissül mit az elözöek és marad minden adat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs