- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- SSD kibeszélő
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carr
őstag
Nemrég vettem le. 85%. bőőven jó.
Azt vettem észre, hogy nem mindegy mivel töltöm. Tegnap 20% körülről Xiaomi 10000mAh.s powerbankról toltam fel 83% kb- de reggel 6.00kor már csak 30% volt benne.... kissé kevésnek érzem.
De legalább alig használom. Mondjuk juteszembe volt benne 1 óra video hívás wifin. az szopkodta rendesen...360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
Bambuszpro
tag
Na már egy kicsit haladtam előre de megint egy kis segítség kellene. Végre sikerült a nyitási igényemet leadnom és meg is kaptam a visszaigazolást kb 10 perc múlva. A mi unlock-ot le is tölti ahogy kell, elindítom, bejelentkezek és egy kis töltés után azt írja ki ,hogy az eszközömet nem támogatja a mi unlock .
Ilyenkor mit tudok vele kezdeni? A legfrissebb és az 1.1-es verziójával is ez van.
Manapság az okos telefonok és az ostoba emberek korát éljük.
-
lócitrom
őstag
válasz Bambuszpro #3406 üzenetére
hány százalékig jut el, ha eljut egyáltalán? valamint másik gépen sem megy?
„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
Sutee89
aktív tag
válasz Bambuszpro #3406 üzenetére
Triviális kérdés, de Fastboot módba beléptél? Mi Unlock-ból telepítetted a drivereket?
-
thomas77
senior tag
Nemrég téma volt a voip. Aki esetleg nem találta volna meg, annak jelezném, hogy van beépített SIP kliens is. Minden egyes hívás előtt lehet választani: sim1, sim2, sip. A névjegyzéket használva, hagyományos módon...
-
mikej95
aktív tag
válasz Sutee89 #3384 üzenetére
Csodák csodájára most elsőre ment. Persze az SMS-t megint kérni kellett, nem küldte automatikusan, de legalább a "nehezén" túl vagyok. Valaki igazán csinálhatna mókolt drivert, ami felnyomja a bootlader írásvédettségét. Valamelyik Redmi Note-hoz van szóval nem lehetetlen.
Azt viszont nem tudják, hogy mi nem tudjuk azt, amiről ők úgy tudják, hogy tudjuk.'
-
Bambuszpro
tag
válasz Sutee89 #3408 üzenetére
Igen. Sorrend fastboot->gépre kapcsol->mi unlock elindít-> driver telepítés -> bejelentkezés
Egy engedély ellenőrzés után azt írja ki "Your device isn't suported by Mi unlock".
Alatta link a bootloader engedély kéréshez. Az engedélyt megkaptam mert sms is jött róla és az oldalon is már a letöltési linkhez dob.Maga a fiók stimmel. Program fent kiírja az azonosító számot és az stimmel a miui oldalon bejelentkezett account számával.
Telefonon is engedélyezve van a nyitás a fejlesztői beállításokban.
[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
válasz Bambuszpro #3412 üzenetére
Semmi többet nem ír?
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
trebrona
nagyúr
válasz Bambuszpro #3415 üzenetére
A telefonon is ugyanaz az ID, biztos?
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Bambuszpro
tag
válasz trebrona #3416 üzenetére
Megvolt a hiba oka. Múltkor mérgemben egy teljesen más telefon szám hozzárendelésével csináltam egy másik acc-ot. SMS-ben az volt az account száma amit mérgemben csináltam. Nem értem miért erre küldte a visszaigazolást amikor nem is ezt a számot adtam meg ahhoz. Na mindegy.
Most meg 99%-nál leállt. Így most kénytelen vagyok várni 72 órát.
[ Szerkesztve ]
-
thomas77
senior tag
válasz Dave Crank #3419 üzenetére
Passz. Neket teljesen gyári a telefonom. Ahogy az eustock árulja.
-
trebrona
nagyúr
válasz Bambuszpro #3418 üzenetére
Ezért kérdeztem. A 72 órás időkorlát pedig elég sokszor le volt már írva, ez ilyen.
-
thomas77
senior tag
válasz Dave Crank #3421 üzenetére
Azért leírom, én hol találtam: nyitóképernyőn telefon, bal alul menü gomb, beállítások, további beállítások, internetes hívás beállításai, alul fiók hozzáadása. Itt felhasználónév, jelszó és a szerver címe. Internetes hívás használata: itt minden hívásnál, amikor nincs elérhető adathálózat. Ezután már megy is. Normál hívást indítasz a névjegyzékből és ott megjelenik a három opció.
-
vince
őstag
válasz Bander78 #3410 üzenetére
Nekem nem tűnik úgy, hogy jobban gyűjtené az ujjlenyomatokat, mint a fólia nélküli kijelző, de az lehet, hogy létezik olyan fólia, ami kevésbé ujjlenyomatosodik. Érzékelési hibákat, színtorzítást nem tapasztalok. A fólia színezetlen része elüt a színezett résztől (mint bármelyik keretes fólia), #945-ben látszik a fotókon, engem nem zavar.
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
thomas77
senior tag
válasz Dave Crank #3425 üzenetére
Nagyszerű! Akkor ezek szerint neked is megvan. Azért írd majd meg, hogy milyen használni az alkalmazáshoz képest. Jobb, rosszabb, vagy ilyesmi.
-
Dave Crank
senior tag
válasz thomas77 #3426 üzenetére
Egyenlőre nem akar működni.
Felhasználónevet, jelszót, szervert megadtam, elvileg MegaVoip-nál van az acc-om.
Beállítottam azt is, hogy ne kérdezzen rá, melyik sim-ről akarok telefonálni, tehát hogy a voip fiók legyen az alap. De ha a kontaktra rámegyek, akkor is választanom kell, és csak a 2 sim közül tudok.Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
thomas77
senior tag
válasz Dave Crank #3427 üzenetére
Akkor valami nem ok. Nekem stuntcall-al megy. Amit a szerver beállítás után írtam, azt is átállítottad? Illetve a voip szolgáltatónál engedélyezve van a SIP?
-
trust007
tag
válasz this is life #3356 üzenetére
Megjött a 4X, eddig minden okés tetszik. Szóval MS fiókból szeretném a névjegyeket/naptárat átszinkronizálni ebbe, ez hogyan megy?
Redmi 4X → Mi 9 SE → Redmi Note 12 Pro 5G
-
gorje
senior tag
válasz Dave Crank #3427 üzenetére
Szervernek sip. kezdetűt írtad? Nekem régebben volt olyan, hogy csak a névjegyzékből kérdezett rá és a hívásnaplóból nem. Elsődlegesnek a sip van beállítva vagy sim?
-
mclane_
aktív tag
Sziasztok,
Global verziós készülékem van stable 8.2.10 ROMmal, sokszor előfordul, hogy az asztalon van előttem a telefon és egyszer csak kapok egy SMSt nem fogadott hívásról, úgy, hogy ki sem csöngött előtte; hívás közben előfordul, hogy nem hallanak a másik oldalon.
Miől lehet ez?
Kösz. -
sz.j
nagyúr
válasz mclane_ #3431 üzenetére
A fiam 4X-én is ez volt, azaz a bejövő hívásokkor nem csörgőt a telója és ő is csak sms-ből értesült hogy hívták ...
Az itteni infók alapján 4G-ről át lett állítva 3G-re (átmenetileg) azóta minden hívása rögtön csörög ...[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
aelod
veterán
Felraktam a twrp-t viszont minden kínai. Mire kell menni itt, hogy át tudjam állítani a nyelvet angolra?
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
-
Flyte33
tag
Sziasztok.En is vettem tegnap egy ilyen telot,eddig tetszik,csak lenne egy kerdesem,az sms irasnal hogy kell kiszedni a T9-et?koszi
-
Dave Crank
senior tag
Összefoglalóban tényleg minden benne van.
Nem kötekedésből tényleg, vagy google képkereső, vagy youtube videó, illetve korábbi hsz-ben biztos tárgyalva volt már.
De amúgy ahogy belépsz twrp-be, főképernyőn egy görgethető válaszlistás ablakban lehet nyelvet váltani a legegyszerűbben, ha még rutinból nem tudod, hogy a twrp főmenüjében melyik menüpont hol van.Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
Flyte33
tag
Legyszi segitsetek,mert idegesit h igy irja az smst.koszi
-
MODERÁTOR
-
trebrona
nagyúr
-
Flyte33
tag