- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
novakalex
aktív tag
Valaki tudja, hogy miért késve kapom meg az értesítéseket? Minden beállítottam, ami a GYIK-ba volt miui.hu-n.
-
lócitrom
őstag
válasz this is life #3350 üzenetére
nincs korlátozva eleve. háttérben fut ez, csak b@szik időben pittyegni. gépen már rég vinnyog az értesítés, Mi telefonjaimon meg eddig akár 1 perc csúszás is lehet. néha egy csokorban érkezik meg az összes. nem nagyon tudom hova tenni.
„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
this is life
Ármester
válasz lócitrom #3352 üzenetére
Lehet hogy nalam is igy van , de mivel nem vagyok messenger power user igy nem tunik fel.. a viber kb 1-2 masodpercel lassabb alvo kijelzo mellett mint a bekapcsolt pc-n ... de ennyi belefer..
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
trust007
tag
válasz this is life #3344 üzenetére
Nem volt még droid se, úgyhogy valóban fura lesz. Nem mondom hogy hiányozni fog a csempés megoldás, de jó ha van ilyen is, ha szükség lesz rá majd kérdezek.
A kamera tudom hogy rosszabb, ez fájó pont volt(PureView Zeiss hiányozni fog) nincs optikai képstabilizátor, a videó minőség gyengébb, kisebb látószög. De van sok egyéb más, és persze a remek ár.
Wp-ről problémás átköltözni Droidra?Redmi 4X → Mi 9 SE → Redmi Note 12 Pro 5G
-
this is life
Ármester
válasz trust007 #3354 üzenetére
Nekem nem okozott gondot , jelenleg is az ms fiokom hasznalom a kapcsolatoknal,naptarnal es az esemenyeknel . A droid felulete diszes ikonok es ilyesmi szamomra nem megkapo ezert is raktam ossze inkabb a csempes feluletet ... ha elakadnal az ms fiok beallitasanal jelezd es segitek ... de ha appokra is szukseged lesz akkor egy random google fiokot is letre kell hoznod majd , nekem is van , de oda semmit sem engedek szinkronizalni , meg root utan a google x@rok kb felet kitakaritottam a rendszerbol mint pl terkepek,music,filmek,konyvek,tts szovegfelolvaso ,google kereses ,hangouts,igy mar tisztabb szarazabb erzes 😀
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
pasztoha
tag
válasz this is life #3356 üzenetére
Mi a launchernek neve, mert amiket eddig próbáltam, azok nem nagyon tetszettek?
-
Integreat
tag
Sziasztok!
Furcsa kérdésem lesz
A teló hátulján a kamera nem sérülékeny? Ugyanezt a megoldást láthatjuk sok telefonon, többek közt Iphone 7-en is, de sosem értettem, hogy - mivel ott a lencse panelja kijjebb áll a hátlap bármely részénél - ha háttal lefelé esik le a teló, nem az tompítja az ütést elsőként? Vagy az csupán egy vékony üvegréteg, és a kamera lényegi része beljebb van? (így ha betörik, még cserélhető könnyen a dolog) Még arra is gondoltam, hogy a "pereme" kiljebb áll, így az kapja az ütést.
Erről valaki tud valamit esetleg? -
evabf
tag
Sziasztok, selfi bottal kapcsolatos problémám lenne, a telefon nem kommunikál a selfie bottal a jelenlegi ROM-mal. (8.2.10 stabil), az előző verzióval működött. Volna ötletetek ezzel kapcsolatban? Minden beállítást végigpróbáltama kamera appon és a beállításokon belül...
-
San398
őstag
Sziasztok!
Pár napja lettem egy ilyen készülék gazdája. Egy problémám van: a közeltés érzékelőt szeretném használni a kijelző ki és bekapcsolására, hogy a bekapcsoló gombot kíméljem a sok nyomkodástól. Kipróbáltam már vagy 20 féle programot a marketről de mindegyik csak kb. 5 percig működik megfelelően. kb. 5 perc után már csak a bekapcsoló gombbal tudom feléleszteni a kijelzőt. Szerintem valami a telefonban van helytelenül beállítva és e miatt mintha bezárná az appot. Eddig nem jöttem rá mit és hol kellene beállítani.Bármilyen segítség jól jönne. Előre is köszi.-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
PuMbA
titán
válasz gingerbalm #3364 üzenetére
Azzal a legegyszerűbb, nekem is nagyon tetszik, bár nálam még egyszer sem ment tönkre a gomb. Gondolnak rá, hogy azt nyomkodja az ember állandóan.
[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
Autostartot kell engedélyezni, valamint akkubállításokban hozzá kell adni kivételekhez, hogy folyamatosan tudjon futni.
Egyébként szerintem is felesleges, az ujjlenyomat-olvasó ébreszt, lezárásra pedig van saját widget MIUI-ban.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
novakalex
aktív tag
Global stable 8.2-es rommal tuduk BL-t nyitni?
-
Dave Crank
senior tag
Ebay-ről ilyet lehet rendelni?
Próbáltam már rákeresni, de nem találtam.
Bár a linkben szereplő sem drága....Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
Dave Crank
senior tag
MobileVoip-t én is használom, tökéletesen megy. más voip alkalmazások is jól mentek, nevet nem tudok mondani, hogy melyikek, mert én csak a MobileVoipot használom, a többit fater próbálta.
Tárcsázóba nekem nincs beépülve, de nem is állítgattam, hogy így legyen, de most hogy kérdezted, utánanézek majd az alapértelmezéseknél.
Elég sokat hallgatok utazás/meló közben zenét telefonról, xiaomi basic fülessel jelenleg, szerintem jó a minősége. Bár egy húzott hangerős MTK után halk, de minőségben szerintem megfelelő, és másik fülessel is jó volt.
Ha már szóba jött a MobileVoip, nekem olyat csinál ezen a telefonon, meg az előzőn is, hogy ha telefonáltam, majd home-mal kiléptem, és ha újra telefonáltam volna, akkor nem hallottak a túloldalon.
Ha kiléptem visszagomb, majd exittel, majd recent apps-ból kilőttem, és újra megnyitottam, újrahívtam, akkor megint jó volt.
Valakinek csinál még ilyet?
Bár szinte tuti, hogy ez app probléma, és nem a telefon miatt van, mivel másik készüléken is tapasztaltam ezt.[ Szerkesztve ]
Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
shifty!
senior tag
válasz Dave Crank #3377 üzenetére
A 13-as LOS hogyan szuperál?
A 14-est kipróbáltam, de egy nap után visszament a MiuiEu dev 7.1.2, mert nem éreztem az aksi idejét jónak (bár 1 nap után nem igazán lehet megítélni egy új ROMnál, több éves tapasztalat ezt mutatja, de most türelmetlen voltam...) és a grafikus teljesítménye is ótvar volt - értsd: játék alatt laggolt, ahol a miui szépen ment.
A kamera viszont simán hozta a global romos minőséget, sőt, némely helzetben jobbat is lőtt. Ez egyébként érdekes témakör, mert a MIUIEU dev 7.1.2 jobbat lő eddig mindegyiknél.Powerty and hunger kills // Invisible, evil disease
-
gorje
senior tag
válasz Dave Crank #3377 üzenetére
Koszi szepen!
En is korabban a mobilevoipot hasznaltam, jelenleg a zoiper jon be jobban.
Tarcsazoba valo integralas sikerult amugy?
Kivancsi vagyok, hogyan fog szolni a keszulek (jelenleg p8 lite es vernee thor van, remelem jobb ezektol). Ha nem, akkor Viper4android-al megprobalok varazsolni.
Szerintem is a mobilevoipal van a gond.
-
mikej95
aktív tag
Valaki tud működő megoldást bootloader kinyitására?!
A hivatalos oldal mindig "IP" hibát dob, mobilneten és vezetékesen át is, próbáltam már pár proxy-t és VPN-t, de szart sem érnek.
Azt viszont nem tudják, hogy mi nem tudjuk azt, amiről ők úgy tudják, hogy tudjuk.'
-
novakalex
aktív tag
Lenne 1 kérdésem, másnak is problémája van a videófelvevéssel? Lejátszás közben olyan mintha viszhangozna és kétszer hallom a beszédet.
-
San398
őstag
válasz mikej95 #3380 üzenetére
Tegnap este én is kinlódtam vele de nem ment! Most próbáltam és rendben volt, elfogadta a kódot elsőre.
UI: Már meg is jött az engedély 5 perc alatt! Ez gyors volt!
[ Szerkesztve ]
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
Dave Crank
senior tag
válasz shifty! #3378 üzenetére
LOS 13.0 jól működik, de szerintem a 14.1-el sem volt olyan nagyon nagy probléma. Csak amit korábban már leírtam, pl a menü gomb, de arra van patch, csak még nem tudtam letölteni.
Nekem a 13.0-val 3 napot megy a telefon, kb 6h kijelzőidővel.Gorje:
Nem próbáltam még integrálni, de most hétvégefele lesz időm buzerálkodni...Novakalex:
Nekem a kamerával semmi gondom.
Most is kipróbáltam, oké a felvétel, mind képben, hangban.[ Szerkesztve ]
Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
papi77
addikt
Xprotector üvegfóliát ne vegyetek!
Munkatársam felrakta a telre,és vagy fél centivel keskenyebb,mint a kijelző!Az első: NOKIA 1611
-
starr
őstag
Hogy tudom a biztonság appban kinullázni az adatforgalmat, és újat beállítani?
Kaptam 1GB egyszerit, és még a múltkori 1GB miatt azt mondja túlléptem.
Most szeretném kinullázni, újra beállítani 1GB-ot, hogy lássam mennyit használtam már fel.
Egyszerűen nem találok ilyen opciót. -
carr
őstag
Feltettem töltőre a munkahelyi gépre... nem aztali gép, illetve nem önálló működésre képes. Távoli kliens vagy nemtom...
Mindegy.
USB bedug. fél órája töltésen van, csak pihen. kijelző off. 2%-ot merült. xD
Nálatok a QC3.0 hogy működik by the way? Van egy Blitzwolf dual töltőm QC3.0-t tud, de hiába dugom másik, vagy saját kábellel nem jelzi, hogy Quic lenne a charge.[ Szerkesztve ]
360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
Dave Crank
senior tag
Nekem LOS-ben az adathasználat menüben van olyan a 3 pöttyre rányomva, hogy adatstatisztika törlése.
Más romok alatt nem tudom, hogy van-e, illetve, hogy hol.
Ha nem találod, vagy nincs, akkor szerintem rakd át egyik simről a másikra a netet, majd vissza, hátha kinullázza (ha van 2 sim benne).Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
carr
őstag
válasz Dave Crank #3392 üzenetére
Épp azon agyaltam, hogy anno mikor az mp3at még gyári audio cd-ről rippeltük, és kódoltuk át... egy egy délután ráment a 233MMX idejéből.
Szép idők.
De am azt írják minnél alacsonyabb A-el tölti a telót, annál kímélőbb az akkunak. Korábban itt néztem egy MIUI cikket, volt egy app, amihez root kell, hogy ne töltse x % fölé.
Ott volt benne sok okosság.360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
Dave Crank
senior tag
Na jaaa.
A gyári töltőktől sem lesz semmi baja.
Meg szerintem annak sem, vagy inkább annak nem tesz jót, amiről töltöd.
A gépeken lévő usb portokat nem töltésre találták ki, jó oké vannak notik, amin van sárga usb, hogy arról kikapcsolva is lehet usb-n keresztül tölteni, de azzok a gépen adatátvitelre vannak. De csak szerintem...Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
Sutee89
aktív tag
Nekem is ilyen üvegfóliám van. Gondolom a kijelző éleinek lekerekítése miatt keskenyebb, hogy ne váljon el az éleken. A legtöbb 2,5D és 3D kijelzőnél így van tudtommal, pl. S7 Edge. Igazából a soft touch gombokat és a megjelenítőt így is védi, egy peremes tokkal használva pedig gyakorlatilag 0% az esély, hogy pont úgy ejted le, hogy a fólia és a tok közötti részen landoljon.
Ha már fólia, én ezt a vásárlást bántam meg nagyon. Nagyon gyűjti az ujjlenyomatokat, borzasztó a reszponzivitás, rosszul érzékel, ezen kívül még a színeket is torzítja és a kikapcsolt szép fekete kijelző szürke lesz tőle. Cserében védi a teljes kijelzőt, de én inkább az Xprotectort használom.
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
vékonykliens. lehet csak adatátvitelt tud az usb. bár 500mAh-nak azt hiszem akkor is át kéne csorognia. tudja fene.
volt akinél kiírta a gyorstöltést [link], de ugyanannyi idő alatt nyomta fel. szerintem le van tiltva ez a funkció(#3389) starr a hónap első napját állítsd át a maira, úgy elvileg nullázza
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
vince
őstag
EU rom esetében felismeri ha gyorstöltőre teszem, lásd #2955. A múltkor rendelt áram és feszültségmérő kütyüm nem jött még meg, így nem tudom ellenőrizni a töltési paramétereket.
(#3397) DJGABI
Az áramerősség mértékegysége az amper (A), az akkuk kapacitásának jellemzője az amperóra (Ah), ne keverjük a kettőt[ Szerkesztve ]
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 12 128gb független
- Eladó Samsung Galaxy S22 5G 128GB
- Apple iPhone 14 Pro max 256gb, space gray, gyári kártyafüggetlen, elő tulaj
- Huawei Mate 50 pro, TELJES Google-val, 1 év garanciával, 100%-os aksival, dobozával, gyári töltővel
- Újszerű iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium Apple.hu Garancia: 2026.09.18.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest