- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fujifilm X
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
Ma hozta a postás ezt az átalakítót.
azért ez már normálisabb darabb, meglehet fogni ha bevan dugva a 220-ba és a vicc, hogy annyiba kerül mint a gagyi változat. igaz fehér, de lesz*rom ez használható is legalább.Realme GT Master Edition
-
bzoly
aktív tag
Sziasztok,
A galériában másodpercenként feldob egy üzenetet, hogy a tároló nem elérhető.
Ez mi? Hogy lehet kikapcsolni?Köszi
-
Flashget
félisten
válasz wertigo1984 #3803 üzenetére
Sorry elsiklottam felette. 1kg kenyer ara volt csak.
Realme GT Master Edition
-
bgyg1
aktív tag
Sziasztok!
Valaki frissítette már Miui 50.0.0-ra? Tapasztalat?
-
syler123
veterán
Én még várok az update-el, jelenleg jól működik, csak akkor frissítek, ha megéri, tehát jobb lesz valamiben, a jelzett javítások engem annyira nem érintenek.
-
moordavid
aktív tag
Ma reggel szólt a ketyere, hogy "hahó, frissülnék." Kb. 10 perc alatt le is rendezte, azóta is röccenés nélkül megy, minden app a helyén, minden beállítás a helyén. Bónusznak befigyeltek a következő új appok:
- MiTransfer
- MiKey
- Hitelesítő
- Hangalapú keresésEz utóbbival jött a google is a telefonra.
Más változást nem észleltem, de még messze a nap vége.
"Like tears in rain."
-
moordavid
aktív tag
válasz Aethelstone #3812 üzenetére
Köszi! Kíváncsi vagyok, hogy az akksit tényleg ennyire befolyásolja e az új rom, mint ahogy az általad linkelt fórumon írják...
"Like tears in rain."
-
eFeMeR74
senior tag
válasz syler123 #3810 üzenetére
Jellemzően nem nagyon érdemes frissíteni, de én mindig megteszem, ha a ota stabil kijön
Azért elég sok pozitív változáson ment át a rendszer. A cpu korlátozást is nagyon szépen megoldották. Alap használat mellett fullon is engedi, ha visszont nagy cpu igényű appok és egyéb fut akkor a cpu esetleges 45c° felé melegedése esetén a rendszer 1,3 Ghz visszaveszi. Még nagyon nem volt időm tesztelni, de szépen egyenletesen és kiméletesen fut a rendszer. Bár megint gyomlálhatok a gyári appok közül , mert egy-kettőre nincs szükségem és ezeket mind törölni szoktam.
Összeségében kicsit gyorsabb a rendszer ezért érdemes frissíteni. Ráadásul egy új rendszer amúgy is jótékonyan hat a már amúgy is teleszemetelt rendszerünkre Még vagyulának is megköszönték a munkátMI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8
-
eFeMeR74
senior tag
válasz Aethelstone #3814 üzenetére
Azért még várj vele pár feltöltést, hogy beálljon az "új" rendszer. Esetleg egy full feltöltés után töröld az mnt/data/system/batterystats.bin file amit újraír a rendszer egy újrainditás után. Így már valós adatokat használ majd a rendszered.
MI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8
-
eFeMeR74
senior tag
válasz Aethelstone #3817 üzenetére
Természetesen én is várom már a M6 hivatalos frissítést Mondjuk, ha fent volt a Miui6 miért raktad fel a M5?
Jobb biztos nem lesz mint a M6. Amúgy nem is értem miért jöttek ki az Mv50. Talán, hogy szép kerek 50 (M5v50 ) búcsúzanakMI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8
-
Tomaaasz
aktív tag
válasz Aethelstone #3814 üzenetére
Én nem igazán éreztem rajta változást.
Viszont valamivel gyorsabbnak érzem.
Oda mentem, ahol vagyok!
-
eFeMeR74
senior tag
válasz Aethelstone #3821 üzenetére
Én azért is kiváncsi vagyok a v50, mert a v45 nél, ha az akku 1% alá ill. magától kikapcsolt vagy 10 perc játék volt mire újra tudtam éleszteni a telefont. Ráadásul 10 perc töltés után már 83% mutatot és el kellett mennem aztán 5 perc után meghalt Sajnos nálam ez volt a gyenge pont. Remélem itt ez is javításra került.
Az akkuról csak pár nap használat után fogok nyilatkozni ennek fényébenMI Box S-Archer-OP8T-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8
-
moordavid
aktív tag
Az első memória kártya amit beleraktam a redmi 1s-be, az a korábbi telefonomból származott. Ott semmi gond nem volt vele (16gb-sandisk). A redmi-ben ugyanezt az üzit megkaptam. Újraformáztam a kártyát, utána speciel ez a jelenség megszűnt, de olyan cifraságokra képes volt, hogy a 16 gigát 22-nek látta. Úgyhogy fogtam magam, és beleraktam egy vacsi új 32 gigásat (kingstone). Hiba nélkül megy vele azóta is.
"Like tears in rain."
-
syler123
veterán
Ota-n frissítettem én is, a lapozás picivel tényleg gyorsabbnak tűnik Majd kiderül mik lesznek a későbbi tapasztalatok.
-
juve600
nagyúr
üdv
témát töltenék le a telora de nem lép be a xiaomi fiokba,pc-ről be tudok lépni,telórol nem
töltöttem le pc-re témát,azt hogy tudnám rávarázsolni a telóra ??
thx
azt irja hogy hibás felhasználónév vagy jelszó
[ Szerkesztve ]
-
-
syler123
veterán
Backup-ot hogyan tudom törölni? Frissítés előtt rámentem, hogy készítsen biztonsági mentést, gondoltam külső sd kártyára csinálja, de nem, a belsőre tette. Nem is találom ezt az appot, ami a biztonsági mentésért felel. A kérdésem az lenne, hogyan tudom törölni ezt a mentést?
-
-
syler123
veterán
válasz moordavid #3834 üzenetére
Beállításoknál legalul a rendszernél van olyan, hogy mentés és visszaállítás, ott lehetett törölni, és ott is kell mentést készíteni.
Aethelstone: Eléggé jelentős tétel az a 1,5gb Külső sd kártyán elférne, de így belsőn nincs helyem, ahová az appokat teszem De azért köszi
Rettentő fura, hogy nem külső kártyára menti, ha már ott van és kb szinte üres.
[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
válasz Aethelstone #3837 üzenetére
Ebben nem volt semmi zene film
Javarészt játékok Tesztelésre is használom a telefont
-
juve600
nagyúr
válasz Aethelstone #3830 üzenetére
ok
csak azt nem értem ha pc-ről be tudok lépni akkor telóról mért nem -
juve600
nagyúr
válasz Aethelstone #3842 üzenetére
az a problém hogy telórol nem tudok belépni,nemhogy telepiteni
-
juve600
nagyúr
válasz Aethelstone #3844 üzenetére
telefonszámmal akarok
teloról regisztrálni nem engedett,megcsináltam pc-ről,be is tudok lépni pc-n
de ha a telóról akarok belépni akkor nem enged,ha meg regsiztrálni akarok telorol akkor kiirja hogy ez a szám már regelve van
-
juve600
nagyúr
válasz Aethelstone #3846 üzenetére
-
Aethelstone
addikt
-
juve600
nagyúr
válasz Aethelstone #3848 üzenetére
pc-n regeltem,megjött sms-ben a kód,beirtam,elfogadta,bármit meg tudok nézni-letölteni pc-n de a telórol nem tudok belépni,azt irja hogy rossz név-jelszó,pedig azt irom be amit a pc-n
-
juve600
nagyúr
válasz Aethelstone #3848 üzenetére
na sikerült,lehet az volt a gond hogy a pc-ről be voltam lépve és ugy akartam egy időben a telórol is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Windows 11
- Anime filmek és sorozatok
- eBay
- Battlefield 2042
- Facebook és Messenger
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest