- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fujifilm X
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
juve600
nagyúr
válasz Aethelstone #3600 üzenetére
ezt ha felrakom akkor egy teljesértékű kitkat rendszert kapok ??
ha nem tetszik hogy tudom vissszatenni a régit ??
-
joci86
senior tag
válasz Aethelstone #3600 üzenetére
Köszi!
Lehet, hogy h_lye kérdés, de ha felteszem a CM-et, és esetleg szervizbe kellene vinni a telefont, akkor vissza tudom úgy állítani a MIUI-t, hogy semmi nyoma ne maradjon a korábbi módosításoknak?
Azt tudom, hogy felhasználói szinten nem lehet lekövetni a dolgot, de a szerviznek nincs erre valami eszköze? Nem szeretném bukni a garit.
Amúgy CM-ben gyorsan merülő akku bug, esetleg kamera (mint ha erről olvastam volna régebben CM-mel kapcsolatban, bár más készüléknél) vagy más bug előfordul? -
Prt50
csendes tag
Srácok valaki nem tud magyar vásárlási lehetőséget xiaomi hongmi 1s tempered glass hátlaphoz elsősorban fekete ezüst érdekelne.
-
Xabi78
aktív tag
-
johniee
senior tag
Nagyon szoftverfüggő az akksi idő.
Nekem semmi problémám nem volt eddig a térerővel.
Ezzel a mobillal készült képek"Nekem a paszta szenvedély" by Tesco-Zsömle =)
-
kombusz17
újonc
Szép napot!
2hete vagyok a tulaja egy ilyen telefonnak.
Elsö androidos okostelom.
Nagyrész mindennel megvagyok benne elégedve persze nem vagyok az a nagy telefonbuherátor és kisérletezö.
Az aksival kapcsolatban lenne egy kérdésem bár tudom egyszerübb lenne feltennem a hivatalos wayteq forgalmazonak.
Ugyebár ez az aksi a gyári benne:ennek BM41 a száma
De van egy ilyen ez gondolom a Note-ba valo:
ez másfélszer akkora teljesitményü és BM42 a száma.
de minden más adata(méretét nem tudom mekkora) ugyanaz mint a mi telefonunkban lévönek.
Ez nem lehet vajon jo a mi Redmi 1s telonkba?[ Szerkesztve ]
-
wertigo1984
őstag
Skacok az enyem elado.
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Maist
senior tag
válasz kombusz17 #3609 üzenetére
Nagy bele fizikailag. Külső töltő beszerzését akkuval javaslom, ettől az eladótól vettem, gyári, bontatlan volt az áru. [olx.hu]
Egyéb termékeit meg kell nézni, ott a töltő is. A csere akkuval hardcore használat mellett is végig lehet csinálni egy napot, és nem kell töltőre tenni a telefont soha, hiszen a külső töltőben mindig lehet tölteni egy akkut. Kényelmes, jó megoldás szerintem, nekem bevált. Hátlap is jól bírja a kb. napi egy levételt, semmi gondja.[ Szerkesztve ]
-
bgyg1
aktív tag
Sziasztok!
A CM alapú rommal mennyit bír az akku?
-
polgi803
őstag
Bocs a közbeszóért, de felterjeszthetnék egy olyan kérést, hogy magyarul valaki szájbarágósan leírná a CM és vissza művelet?
-
bgyg1
aktív tag
Valaki tudja ,hogy ami redmi 2-t a xiaomishop árul annak mirét csak 1 gb a ram mérete?
-
MODERÁTOR
-
bgyg1
aktív tag
válasz Viktor0610 #3618 üzenetére
S vajon annak mennyi lesz az ára!
-
MODERÁTOR
-
jaksi
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon tetszik nekem is a Redmi1S telefon vennék is.De!Mivel az előző okostelefonnal ráfáztam (lenovo a536) amikor a kijelző aktív volt a zsebemben vagy felhívott valakit vagy elutasította a hívást össze-vissza prüntyögött borzasztó idegesítő volt,más gondom nem volt vele.Ennek szeretnék elébe menni gondoltam kipróbálom a Redmi 1s-t textil tesztre ami annyiból áll,hogy a pulóverem ujján keresztül bögdösöm és húzgálom az ujjamat az aktív kijelzőn és rögön kiderül reagál-e a kijelző.Viszont sehol nem tudtam kipróbálni mivel nincs kirakva illetve edigitalban van de nem kapcsolják be csak megmutatják vicces.Szeretném ha segítenétek vagy olyan helyet mondjatok ahol ki tudom próbálni,vagy ha valaki megcsinálná a tesztet.Mivel sokat használnám bluetooth fülessel mindíg a zsebemben lenne.
Köszi üdv. -
polgi803
őstag
Egy olyan kérdésem lenne hogy hogyan lehet egy szöveget kijelölni. Teszem azt valaki itt leír egy linket a szövegben és én szeretném kijelöli és pl gugliba betenni.
-
johniee
senior tag
Sziasztok, csináltam egy kis Tutorialt, nekem hogyan sikerült több mobilnál is az akksi idő javítása
Battery Calibration használata, SetCPU vagy No-Frills, illetve még a Greenify
[link]Szerk.: MIUI-val hatástalan a CPU szabályzó progi.
"Nekem a paszta szenvedély" by Tesco-Zsömle =)
-
Aethelstone
addikt
válasz polgi803 #3614 üzenetére
MIUI --- > CM11
Nos, első körben letöltöd a kívánt ROM-ot és egy szimpatikus recovery-t. TWRP-t javasolom, nekem a CWM szarul rakta fel mindig. Illetve előbb a signed CWM-t, mivel aláírt TWRP-t nem találtam. Ezt(CWM) bemásolod a telefonod BELSŐ memóriájának gyökerébe update.zip néven, a letöltött TWRP-t meg az SD kártyádra valahova, majd a MIUI updaterével felrakod. Aztán recovery módban újraindítod a telefont. A CWM-ben felrakod a TWRP-t, majd megint recovery módban reboot és felrakod a TWRP-vel a ROM-ot.
CM11 -- > MIUI
Letöltöd a szimpatikus MIUI verziót, majd TWRP-vel telepíted. Ha az originál recovery is kell, akkor azt is letöltöd és a ROM telepítés után azt is telepíted. Vigyázz, legközelebb a recovery mód már a gyári recovery-t indítja!
Kb.
[ Szerkesztve ]
Arsenal FC - Go Gunners!
-
sesshou
senior tag
-
jaksi
csendes tag
válasz trebrona #3622 üzenetére
Köszi a választ.De automatikus billentyűzár van a másik telefonomon is viszont híváskor feléled a kijelző és mikor felveszem a fülessel és amíg el nem sötétedik addig nyomódik.Hívás befejezésekor pedig amíg le nem zár a billentyűzár addig nyomódik ahogy akar.Lehet a tok lenne a megoldás azt még nem akarom mert macera.Tehát azt szeretném tudni textilre reagál-e.(a MI3 reagál)
Köszi -
trebrona
nagyúr
Nem tudok már szerkeszteni, most próbáltam, igaz MTK-s Redmin, a kijelző feléled letakart közelség szenzorral is...
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
jaksi
csendes tag
válasz trebrona #3633 üzenetére
Értem köszönöm.
De nem az a bajom,hogy feléled a kijelző hanem textil érintésére nadrágzseb,pulóver ilyesmi.
Azt ki tudja valamelyikőtök,hogy mondjuk a pulóver anyagán keresztül nyomkodja illetve húzgálja az ujját a kijelzőn persze aktív kijelzőn.Ha nem reagál semmire akkor tökéletes.
Az Media Marktban végignéztem az összes telefont a fele legalább problémás ártól függetlenül és az eladó is meglepődött a dolgon.
Üdv -
polgi803
őstag
válasz Aethelstone #3626 üzenetére
Big THX!
-
johniee
senior tag
válasz juve600 #3641 üzenetére
Örülök, hogy sokaknak beválik a módszer
más: Korábban érkezhet a hivatalos MIUI 6 [link] (angol nyelvű)
[ Szerkesztve ]
"Nekem a paszta szenvedély" by Tesco-Zsömle =)
-
keep2000
tag
Két érdekes kérdés, amit észrevettem:
- ha mobilneten keresztül szeretnék google play-ből alkalmazást leszedni, akkor kiírja, hogy ez az alkalmazás túl nagy és van egy pipa, hogy csak wifin töltsem le. Ha kiszedem, ha nem, nem akarja letölteni, mert azt mondja, hogy "várakozás a wifi-re"
- van egy hely, ahol olyan wifi van, ahol a broadcast ssid ki van kapcsolva. Előző telefonnal manuálisan hozzá tudtam adni a hálózatot, itt viszont nem. Megadom és semmi, nem hozza létre a kapcsolatot
MIUI 45 van rajta
Esetleg másnál ilyesmi?Xiaomi 11 Lite 5G NE, Honor MagicWatch 2
-
xedos
addikt
válasz wertigo1984 #3610 üzenetére
wertigo1984 készüléke nálam - fiamnál dolgozik tovább, majd jövök a kérdésekkel...
-
igergo19
tag
Sziasztok!
Szerintetek kinézetre sokkal jobb már a Redmi 2, mint az 1S? Ti melyiket vennétek?
-
wertigo1984
őstag
Hasznalja egeszseggel. A Tobbiek altal favorizalt vagyula V45-ot tedd fel, bar effektiv nagy problemam nekem ezzel a webshopos rommal nem igazan volt. Ejszakankent azert kikapcsoltam.
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 2042
- Windows 11
- Projektor topic
- Facebook és Messenger
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózatokról alaposan
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs