Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sxxorp

    őstag

    válasz Kobe #3731 üzenetére

    Mivel állandóan ismételgetted a mondanivalódat is, nehéz volt nem gyáva (értsd: nem egyenesen vállalt) célozgatásnak venni. Ugyanennek a kettes számú lépése volt, hogy erőltetted a véleményed, meg a Spotify-t és onnantól már egy kollektívan lenézett, személyeskedő módon definiált 'magyaros' horda tagjává avanzsált, aki veled nem értett egyet.
    Te egyhuzamban többet személyeskedtél itt hozzászólásaid arányában, mint én ;) De csak ki lehetett ugrasztani a nyulat a bokorból, és lassan felvállalod alsóbbrendű magyaros véleményedet a másikról. Csak annyira szerettem volna rámutatni, miután a vita tárgyában helyretettelek (és én nem erőszakoltam rád, hogy mit csinálj, csak kiálltam, azért, hogy hadd tegyek már úgy, ahogy szeretnék), hogy hiába képzeled, senkinél nem vagy különb, önigazolsz, személyeskedsz, vádaskodsz bőven, mint egy igazi, jó 'magyar', ha már ez neked szitokszó :C
    Styleair: kérlek írd meg privátban milyen lényeges elemmel tud többet az előfizetéses Spotify az ingyenesnél desktop-on?
    Balu1977: NE! Megvetted?! Remélem warez, míg év vége felé pár 100Ft lesz! Megkerestem: 2013.XII.3-án vettem 225Ft-ért :D - egyébként hosszú évek után idén volt egy komoly verzióváltás, tartottam tőle, de jól sikerült.
    LilProphet: észre sem vettem, behalok, zen :DDD

Új hozzászólás Aktív témák