Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • <Adamsky>

    nagyúr

    válasz DrKapocs #19684 üzenetére

    "A sárgulás nekem is megvan, fel is jött az eredeti síkból az üveg és belóg a proximity szenzor elé." - az "szépen" nézhet ki. Engem nagyon zavar az ilyen. Ezért is akartam kicserélni, de az egyik kijelző már eleve elég használtas volt a másik már ugyan jobb volt, de egyikkel sem működött az a nyavalyás proximity szenzor.

    "Van egy "original" sárga színű is ... " - ilyen nekem is volt. Azt akkor vágtam ki a francba, mikor rájöttem, hogy nincs benne hőérzékelő. Nem hiányzott volna, hogy nyáron ott robbanjon szét a zsebemben.

    "A gyári fehér hátlapom is megvan még ... " - hehe, az enyém is nulla km-es. :) Rögtön cseréltem más színűre. Az enyém egyébként 32 Gbyte-os.

    "Redmi 4 Prime-ra váltottam, (...) de fájt a szemem a kijelzőjétől."
    Még ilyet! Pedig azért az ember nem bámulja annyit a mobilját, mint mondjuk a monitorját.

    Nekem a P10 bevált. Az váltotta. 9-es droid van rajta májusi sec. patch-el. Gyakorlatilag erre már nem fog jönni több frissítés, de annyira nem is baj. 2021 ápr. v. májusig van még rá garim (3 évet adtak rá anno). Addig tuti marad. Aztán meglátjuk. Amit tudok, hogy nem akarok notch-ot, és lyukasztott kijelzőt, ill. hogy a felhozatal legkisebb készülékét próbálom majd megvenni, ugyanis most is a hideg ráz ezektől a tepsi-phone-októl :D

Új hozzászólás Aktív témák