Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
És ennyi! Ezért volt az a nagy felháborodás? Oldalba vágod kétszer a konzolt és jobb mint valaha
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Bad Pritt
félisten
Armageddon rulz
Én amúgy soha nem ütögetnék egy 150ezret érő tárgyat de hát a tulajok tudják, beválallják-e az Antropov módit.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Def26
félisten
Hát biztos jobb mint a szervizre várni.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Schuerue
csendes tag
Egy, még a képcsöves érából származó vicc:
Az egyszeri embernek elromlik a televíziója. Üstöllést ki is hívja az első szerelőt, akire a rábukkan a napi újság apróhirdetési rovatában. A kiérkező mester pedig nem tesz mást, mint emberesen rácsap a TV oldalára, s az máris flottul működik.
- 2550 forintot kérnék. - Közli a tulajjal (ne feledjük, nem mostani a vicc, akkortájt ez még jó pénz volt).
- Ezért, ilyen sokat? Hiszen csak oldalba vágta a tévémet. - Méltatlankodik az összeget némileg sokalló megrendelő.
- Uram, maga az ütés csupán 50 forint, a többit azért kérem, mert én tudom, hogy hova kell ütni. -
Angel1981
veterán
Like a Boss!
-
mephi666
nagyúr
volt anno 40x-es sony cd rom-om (ami már talán a 3. sony volt: gari után haltak sorban), ami csak akkor olvasta a lemezt, ha tenyérrel olyan erővel nyomtam be a tálcáját, hogy a komplett számítógépház 5-10 centit csúszott hátra az asztalon egyébként erőlködött, pittyegett, lemezt nem volt hajlandó felpörgetni...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
.mf
veterán
válasz Sirandrish #1 üzenetére
"És ennyi! Ezért volt az a nagy felháborodás? Oldalba vágod kétszer a konzolt és "
-- és a HDD olvasófeje már fel is szántotta a tányért.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
"a kattogó hangot egy félrecsúszott fogaskerék okozza a meghajtóban"
Stabil egy mechanika lehet, mit ne mondjak...
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
Silentfrog
veterán
Ezt a technikát sok családban alkalmazzák ha az asszony "rendetlenkedik",egy két füles és már meg is javul!
-
Def26
félisten
válasz Silentfrog #10 üzenetére
lol. Sokszor elég lenne az anyósnak is, mert ő a probléma forrás.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
fugu
tag
-
félisten
válasz Dr.F.E.R.I. #9 üzenetére
Mindkét új konzolnak megvan a maga első szériás gondja. Már lassan kezdem azt gondolni hogy ez is hozzá tartozik a konzolokhoz , mint egyfajta marketing.
(#11) Def26:
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
SkyS1gn
félisten
Jézus isten.... sooOOO next gen
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Sirandrish
legenda
-
Malachi
addikt
úgy tudom az 576 kByte shopokban holnaptól árulják a Microsoft (tm) gumikalapácsot, a nyele fa, a feje zöld, potom 9.999.- forintért.
[ Szerkesztve ]
-
MortalVenoM
tag
sonyéknál az a fícsör, hogy a tönkrement HDDt otthon még 1 majom is ki tudja cserélni, erre a microsoft az optikai egység otthoni javíthatóságával válaszolt! és még csavarozni sem kell!!
viszont most az a helyzet, h az xboxnak nincs nem-azonnal, otthoni is orvosolható problémája, a ps-nek meg még mindig ott a BLOD (+ a szabotázsos meglepik). ezt csak úgy mondom...
-
.mf
veterán
Lefogadom, hogy lesznek olyanok, akik a bekapcsolt boxot fogják ütögetni.
A videóban azt mondja, hogy a másik javasolt megoldás, amit a fórumokon írtak, hogy egy lábnyira felemeled és leejted párszor egy kemény felületre. Ettől még egy leparkolt olvasófej is ki tud ugrani a helyéről, ha a parkolási terület mindössze néhány mm.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
khron78
őstag
Ütögetni kell egy 150eFt-os cuccot.
Azért kétlem, hogy ezt egyszer megcsinálod, aztán a hiba örökre száműzve.
Egy ilyen primitív hibát, hogy nem vettek észre?
Miből áll egy teszt a Microsoft-nál? -
Slade92
aktív tag
Biztos az MS szervízbe is ütögetik a hibás konzolokat!
-
banhammer
veterán
Nincs itt semmi látnivaló kérem oszoljanak.
Régi, jól bevált finom kalibráló műszert alkalmazza a fazon a videóban.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
-
Sirandrish
legenda
"Azért kétlem, hogy ezt egyszer megcsinálod, aztán a hiba örökre száműzve."
És akkor mi van? Később nem tudod megütni a gépet?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
khron78
őstag
válasz Sirandrish #29 üzenetére
Dehogynem. Legalább a napi testmozgás is meglesz
-
Sirandrish
legenda
Egy idő után már rutin lesz.
-Leveszed a játékot a polcról
-Kiveszed a tokból
-Mindeközben egy jól begyakorolt bokamozdulattal oldalba rúgod a gépet
-Beteszed a lemezt
-Önfeledten játszolHol itt a probléma?
-
Seri21
tag
Képzelem, hogy szállíthatták a gépeket, ha ennyinél kiugrott a helyéről a fogaskerék.
-
Sirandrish
legenda
És arra még nem gondoltál hogy azért szállítják CSAK földúton hogy a lehető legtöbb gépet a lepakolás előtt még helyrehozzák?
Képzelem hogy az MS betesz a gyártósorra a minőségellenőr és a csomagoló közé egy pofozó emberkét aki átveszi a ME-től a gépet, oldalba vágja vagy kétszer és küldi tovább csomagolásra
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz Sirandrish #33 üzenetére
magyarországon akárhol vihetnék írni kellene m$-nak, hogy tervezzenek ide az ország közepére valami baszottnagy logisztikai központot, ahonnan elláthatnák közúton egész európát... tuti nem lenne gond a gépekkel
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
scampolo84
aktív tag
Hahahah, kész vicc
Next gen rulz -
gianni85
veterán
Le kell tölteni a játékokat kérem szépen Úgyis olcsóbb jelenleg, mint dobozosan
-
Seri21
tag
Sztem ezek után a szervizben is így javítják majd.
-
Psychopeti
senior tag
Ez oda*asz nagyon
Kend azt hiszi ez csak úgy van, hogy befogjuk a kancát a szekér elé, és gyi te szürke???
-
nrgia
őstag
Na ez már döfi...tuti az oroszok rakták össze...
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
parkasz
senior tag
Szerintem rögvest ötvözni kéne egy kinect-es játékkal, ahol mind virtuálisan, mint real time hülyére lehet verni a konzolt, vagy a konzolnak látszó tárgyat.
A címe lehetne ez: "here can be only (xbox) one" a hegylakó után szabadon[ Szerkesztve ]
-
Wolflaci
csendes tag
Üderállat
Amúgymeg ha nem sikerül józanra pofozni, és pont hogy kinyiffan az xbox, mért ugrana a gari?
Nem tudják hogy mi történt ha visszaviszem és azt mondom: nem működik.I love computer troubleshooting.
-
Wolflaci
csendes tag
Én csak a cikben lévő mondatra referáltam. erre: "Ennek a javítási procedúrának egyetlen hátránya van, mégpedig az, hogy ha nem vagyunk elég óvatosak, könnyen hazavághatjuk a konzolt, ami azt eredményezi, hogy nem kapunk helyette újat."
Szerintem is ez hülyeség, mert pár pofontól nem hiszem hogy kinyiffan bármi, nameg nem tudják a szervízben hogy mi történt mert csak annyit mondunk: bekapcsoltuk és nem működik[ Szerkesztve ]
I love computer troubleshooting.
-
BlackSoft
addikt
El tudom képzelni, hogy gariban is így csinálják
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest