Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Erősen kétlem, hogy ilyen sokáig húznák, 2013-at jóval reálisabbnak látom, főleg a box esetében. Persze ki tudja, a grafika nem minden és az előző box is meglepően sokáig bírta.
-
Def26
félisten
Én arra tippelek, hogy a PS3 előbb kijön az új géppel. Boxra én azt mondom, hogy reális 2014-2015. Az is lehet, hogy 2015 az a cél amikor már a világ minden táján elérhető a konzol, 2-3 havi ciklusokban elkezdve mondjuk 2014 novembertől (usa megjelenés) ez reális is lenne.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
oO7
őstag
szerintem nem lesz új box hardver... főleg 2015 -re... addigra már mőven el lesznek terjedve a SoC rendszerek amiknél ugye eléggé fix, hogy milyen CPU+GPU meg mennyi memória, stb stb, szóval ugyan olyan kötött rendszerek lesznek mint amilyenek most a konzolok... nem lesz szerintem értelme külön konzolt csinálni mert nem lesz körülhatároltabb az sem mint egy addigra általánosnak tekinthető rendszer...
sokkal valószínűbbnek tartanám, hogy pontosan ebből a gondolatmenetből kiindulva inkább a TV -kből is (mint a telefonokból) SmartTV -k lesznek amikbe erősebb hardver fog menni, és arra megjelenik majd egy Windows TV vagy hasonló rendszer... és az xbox (live) pedig megmarad mint szolgáltatás... kb mint ami a Zune -al történt... abból sem nagyon várható mostmár több hardver[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
megvárják még a diablo3-t mert az is kiadják konzolra így reális a 2015
May the Force be with you!
-
havasa
aktív tag
2015 kétlem, ha igaz addigra már a telefonomban lévő hardver is jobb lesz mint az Xbox360
A megjelenéstől számított első két évben jó volt a box, akkor volt is de el lett adva.Commodore 16 Hyper-V cluster
-
g4mer
senior tag
Szerintem 2012 lenne a legideálisabb..
Sic Parvis Magna
-
B0gyee
tag
Amíg ömlik a pénz a gyártókhoz addig hülyék lennének újat kiadni.
Kinect mellé kiadnak még valami okosságot és simán elnyújtják az aktuális generáció életét jó pár évig.
A legtöbb konzolos játékosnál úgy is a játszhatóságon és a játékélményen van a hangsúly és nem a túlárazott csili-vili grafikán. -
molnarpeter
nagyúr
2012 vagy 2013 novembere-decembere reálisabb szerintem, mert fullHD-re már nem sokszor elég a boxvas Ha ésszerűen fogják csinálni, meghagyják a 360 támogatást is...
mp
-
eeXaa
addikt
...addig biztosan nem lessz uj generácós konzol, amig a bill. egér, irányítást képtelenek megoldani...
-
monsta007
tag
teljesen reális. a kinectel gyakorlatilag egy nintendo wii-t csinálnak az xboxból, ahol nem számit a grafika csak a casual játékélmény.
ॐ
-
törölt tag
még a crysis 2 is egész jól fut az xbox360-on, de nem hiszem, hogy 2015-ig húznák a dolgot... szerintem 2013 bőven esedékes
-
maxisama
tag
ha az xbox még ilyen sokáig kihúzza, akkor jöhetnek itt a dx15-ös grafikus kártyák, leshetjük, mikor lesznek olyan játékok, melyek VALÓSAN kihasználják a dx11 támogatást... mert amit most művelnek dx11 téren, azokat általában mind elő lehet hozni dx9-el is.
és mint tudjuk, az xbox360 dx9. pech -
keIdor
titán
Pedig mar most valtani kene. Nem is a grafika miatt, hanem amiatt, hogy a Crysis 2-t elvigye rendesen, mert most akcio kozben 10-15 fps-re is kepes leesni es biztos csak 1024x640 kornyeken mehet. PS3-on meg rosszabb lehet a helyzet. Itt vannak a Full HD TV-k mar elerheto arban de a konzol nem hasznalja ki... Egy Sandy Bridge meg GTX 580-al vagy HD 6900-el konzolban el lehetne lenni megint 6-7 evig brutalis grafika es felbontas mellett.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
ProEvoFan
nagyúr
-
SenorGrande
senior tag
Xbox720 LOL. Nekem már Xbox1440-em van! 2020-ban vettem egy időgépet, ahhoz adták ajándékba. . .
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
maxisama
tag
válasz SenorGrande #23 üzenetére
-
Gude
senior tag
Futurisztikus xbox 720[ Szerkesztve ]
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
B0gyee
tag
Azért megkérdezném a legtöbb játékost, hogy mennyire érdekli a 720p/1080p vita.
Saját tapasztalataimból kiindulva a legtöbben azt sem tudják mi az, másik részük pár méterről már meg sem tudja különböztetni a két felbontást, a maradék meg pont nem az a réteg akikből élnek a cégek -
kenwood3
addikt
válasz SenorGrande #23 üzenetére
hát ez értelmes hozzászólás volt
Sztem 2013-ig ki kellene adni az új generációs konzolokat ,mert legtöbb game grafikailag akkor a mostani konzolok miatt nem fog tudni fejlődni pc-n[ Szerkesztve ]
Mi az az ekezet dragasag??
-
munky
őstag
Mivel bejött a képbe a "mozgásérzékelős móka" szerintem nem igazán érdeke a konzolgyártóknak a jelenlegi hardvert egyhamar lecserélni, amíg jól kaszálnak vele.
Ha sokáig húzzák a dolgot abból (megfelelő kiadói/fejlesztői hozzáállás esetén) akár a PC még profitálhat is bizonyos címek esetén.
-
pzstm
titán
Teljesen reális....más forrásból is hallottam már ilyesmi "pletykákat"
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
danih
veterán
Szerintem csak egy derékszöget adnak hozzá és XboX 450 lesz a neve.
-
SenorGrande
senior tag
Jaj, ilyeneket ne írj, mert kenwood3 fórumtárstól mindjárt megkapod a magadét, csak azért, mert a másik szobában felejtette a humorérzékét. . .
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
leviske
veterán
2015 lazán kivitelezhető, ha a platformot a komolyabb játékok irányából elterelik a Kinect felé és az abban lévő potenciált kiaknázzák.
Ha a 2012-es Windows megfelelő újításokat kap, akkor a GFW ez darabig jelenthetné az átmenetet az új konzolra a komolyabb játékok terén.
-
Polllen
nagyúr
Azért, mert soha nem is volt cél... Játékokhoz elég a controller, ha többet akarsz vegyél windows-zal pc-t.
Egyesek hozzáállása amúgy elég fura ehhez a grafika témához... Ha a vas erős, akkor bezzeg itt milyen jó a graf, ha a vas gyenge... ááá nem is számít a grafika... Lássuk be, ha ez így lenne, mindenki ps1-gyel vagy 2-vel játszana, mert hát a grafika nem számít... A vizuális élmény is a játék része és egy bizonyos szintet hoznia kell... Pl. kíváncsi lennék mennyire lenne sikeres a Mass Effect egy duke nukem 3D grafikával ma... Had ne mondjam...
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
törölt tag
Ha tíz évig kellene még ilyen grafikai szinten játszanom mint a mostani az sem zavarna, főleg ha mellé még jó játékokat is vágnának hozzám.
Az meg természetes ha egy-egy kimagaslóbb cuccosra rábambul a jónép, hogy vazz má' ilyen is van, de a többségében szerintem nem ez a perdöntő. Láttál már Wii-t vagy DS? Milliók falják a 2D-s játékokat olyan látvánnyal ami öt éve is röhejes lett volna. Úgy tűnik őket ez nem érdekli OMG.[ Szerkesztve ]
-
-
Polllen
nagyúr
válasz #08052480 #38 üzenetére
Bár elsőre nem emeltem ki, gondoltam érthető, de akkor még egyszer (OMG, miért kell kiemelni ):
"egy bizonyos szintet hoznia kell... "
Igen, láttam, a bizonyos szintet pedig szándékosan nem definiáltam, mert erősen szubjektív...
Kedvenc játékom a mai napig a Delta Force 1... Had ne mondjam mikor jelent meg...
Viszont ahogy halad a kor, ez a szint úgy kúszik mindenkinél felfelé... Már csak az új generációk miatt is, hiszen kb amit elsőnek lát, az etalon, ahhoz tudja hasonlítani... Én pl. láttam még kvarcjátékot is, így nálam a küszöb elég alacsony, csak szórakoztasson, de azért egy sci-fi-ben jobban esik az über grafika, mint a duke 3d szint...
Amúgy az egész posztot azért írtam, mert grafikai megjelenítés nélkül nem létezhet egy ilyen játék sem... Ergo nem elhanyagolható... Csak úgy mint a filmeknél, nem minden a látvány, de a jobb látvány nagyobb élményt nyújthat bizonyos esetekben...( Pl. egy romantikus filmhez nem kell nagy technika, egy BattleStar Galactica-hoz viszont nem elég ma már a '70s évek style...)
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Góliát
őstag
2020-ban pedig jön a Xbox1440.
Becsület-Tisztesség-Szeretet
-
Lacc88
senior tag
2012 2-ik felében lenne az ideális leváltani kb. a mostani 360-at .
Ha van egy álmod .... ne mondj le róla !
-
Ateszzero
őstag
Persze nem minden a grafika, de azért nézzük meg kérem a Knights Contracts című konzolos okádékot, 2011-ben ilyet ki mernek adni. Nem a konzolt kell fejleszteni , a fejlesztőket kéne már megdorgálni. Lehetne ebből a X360-ból még elég sokat kihozni. Azért mondjuk a 2015 nem reális. Én 2013-2014-et tartok reálisnak.
-
Vazallus
tag
Ha a Sony kap az alkalmon előbb kihozza a PS4-et és esetleg helyzeti előnnyl indulna, nem mint anno 2006-ban.
"Mr. Salieri sends his regards"
-
törölt tag
A "big boss" azt mond amit akar és nyilván nem fogja azzal tömni a népet, hogy bocs hülyék vagyunk a ps3-hoz és még jövőre is azok leszünk. Nagyon is tudta mi a szitu, csak épp látta, hogy a first party tímek mit kihoztak a vasból és gondolta nekik is fog menni. Hát nem, a demó csúnya (a 360-as demóhoz képest nagyon is), folyamatosan lassulgat és elviselhetetlen az input lag. De igen, majd a patchek segítenek mindenen Végül is konzolon is életszerű, hogy az ember gigás javításokat töltöget le...
[ Szerkesztve ]
-
Pöttön
őstag
Szerintem az hogy most reális ez az évszám vagy nem egyértelműen a fejlesztők hozzá állásától függ... Lehet akár még 2016-is. Az megint más kérdés hogy a Microsoftnak már nem érné meg ilyen későn kiadni az utód konzolt, mert nagyon le kellene vinnie az árát a 360-nak hogy kelendő legyen...
A grafika az meg nem minden egy játéknál... (A PS2-is bőven elavult szinten volt amikor megjelent a PS3 mégis vannak rá jó játékok)A sport a legjobb kikapcsolódás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok + játékok
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest