- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiezTe90
senior tag
Na amit most írok előre leszögezem nem kötekedésből fogom írni!
De mi értelme? Nem hiszem el hogy valakinek csak Switch van otthon. Mire megjelenik ez a játék (is) addigra az emberek megunták/kijátszották konzolon, vagy pc-n miért is venné meg switch-re?
Jó ez a kis konzol csak én nem látok benne akkora fantáziát,mert a játékok fél év késéssel jönnek ki rá, a mario meg hasonló izgalmak engem meg nem hoznak lázba. (Pedig hozzáteszem én is még javában Márióztam Nintendon). Vagy a Switch inkább családos, embereknek van hogy apuka leül este a gyerekkel csapat egy kört?
Ismét leírom, nem bántas, nem kötekedés amit írok.Egyre többször egyetértek Thanosal...
-
Tigerclaw
nagyúr
Szerintem a Switch legfőbb előnye, erénye a hordozhatóságban rejlik, nem abban hogy dokkolható. Az utóbbira ott van a másik két konzol sokkal több, jobb és olcsóbb játékkal, szolgáltatással, nagyobb teljesítménnyel. A másik előnye az a pár cím ami jó is és csak Switch-re van...ami nem tűnik túl soknak, ha valaki nem ezeken a játékokon nőtt fel.
Én egy ideje szemezek a Switch-el, de csak mint kézikonzolt használnám.
Amúgy ilyen nehéz a játékban / switch-en célozni, vagy csak a video-n játszónak nem ment?
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
mike1334
veterán
Nekem tervben van, hogy ősszel/télen lecserélem az xboxom Switchre...sokat utazok, sokszor vagyok távol a tv-től, néha nap végén sincs kedvem odaülni elé, de fél órát játszanék valamit. Alternatíva a 3DS lenne, de arra nem jelenik meg pár játék, ami érdekelne...
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Tigerclaw
nagyúr
Nekem is amiatt kellene. Külföldön dolgozok, TV nincs, nem is lesz, szóval vagy veszek egy játékra legalább közepesen jó de vékony notit, vagy egy switch-et. Előbbi drágább, de jóval olcsóbbak rá a játékok, utóbbi meg olcsóbb, akár ágyban is használhatom, de drágák rá a játékok, még a régi címek is. Jó, értem, hogy pl. az ES Skyrim a Switchen új, de már egy 7 éves játék, szóval a 60 dolláros ár több mint csúnya. Amúgy valószínűleg azt és a Zelda-s játékot biztos megvenném hozzá kezdésnek és a többi játék is olyan lenne, amibe sok játékidőt bele lehet tenni.
Szóval minél több játékot vennék a Switch-re annál kevésbé érné meg anyagilag.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
mike1334
veterán
Oké drága a Skyrim, viszont én még pl soha nem játszottam vele (ez az egyik fő érv nekem a Switch mellett), és több száz órát bele lehet tolni, úgy azért nem olyan drága. Plusz mivel sokszor csak egy fél-1 órám van játszani, ezért egyre jobban bejönnek a kis indie játékok (Moonlighter, Stardew valley), azokra meg egyenesen tökéletes a Switch...
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
lofagi
addikt
Szerintem a Switchnek meg van a maga közössége. Nyilván nem azoknak van akik már végig játszották a játékokat, mert azoknak egyértelműen nem kell. Drága játékok, régen megjelentek már a célzott platformra. Hasonlóan értelmetlennek láttam amikor a haverom mondta,hogy egy ilyet fog venni.
Aztán most például, hogy már egyre több nagyobb játék jelenik meg rá, úgy vagyok vele, hogy szinte csak multiplayer játékot játszom ha a gép előtt vagyok, viszont van jó néhány single játék is amit végig toltam volna, de ha a gép előtt vagyok, nem hoznak lázba.
Ellenben simán el tudnám képzelni,hogy az úton, vagy amikor épp nincs net, szabadságon vagyok, távol a géptől, akkor jöhetne egy-egy ilyen nagyobb név a zsebbe. Persze azért ehhez meg elég luxus a dolog.
De van azért ennek a switch-nek is közössége.Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
ASTON117
tag
Én nemrég vettem egy switchet, akinek van gépe vagy más konzolja nem értem miért venne ezen shootert, de akinek nincs annak egészségére, jó hogy van ilyen lehetőség. De szerintem a switchnek a hordozhatóságba van az igazi ereje, a munkám sajnos olyan hogy van hogy egész nap ülsz egyedül egy szobába és nem csinálsz semmit, ez egy hónapba egyszer is iszonyat unalmas még filmekkel együtt is, de a switchel nagyon gyorsan repül az idő. Nagyon, nagyon jó kis kütyü, a több órás vonatozásaimnál is biztosan hasznos lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs