Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
IviSoft
csendes tag
Jól veszem ki az eddig leírtakból, hogy az xpad-70-ek a 10.27-ei Gingerbread v1 gyári frissítés óta 3000 feletti quadrant eredményeket kapnak, míg a jelenleg kapható xtab-70-ek csak 900-1000 pont körül? Egy "vacak" ZTE Skate kap 900at sokkal gyengébb hardverrel. Xtab-70 kütyüt terveztem venni a 2,5 éves lányomnak karácsonyra youtuberól, vinyóról mesét nézni,és színezgetős,rajzolós progikkal játszadozni,de ha ennyivel gyengébb, akkor nem ezt veszem.
[ Szerkesztve ]
-
IviSoft
csendes tag
2011.10.27-én felfedezett frissítés után írták ezeket.
[#2500]
[#2544]
Devast "Ugye Te sem gondoltad komolyan, hogy egy szoftverfrissítéstől 3x gyorsabb lesz a tablet"
Hát a gyári szoftos ZTE Blade kapott 300 pontot quadranton és használhatatlan szaggatós vacak volt, majd cm7-el meg 900 fölött és teljesen használható lett ezután.
Nem mondom, hogy a benchmarkok mindent hűen tükröznek,de azért ad némi összehasonlítási alapot. Főleg az ha 3-4 szeres különbségek vannak.[ Szerkesztve ]
-
IviSoft
csendes tag
Össze kéne hasonlítani az xpad/xtab eredményeket valami más benchmarkokban is ,hogy ott is több,mint 3 szoros különbségek vannak e. Ha igen, akkor szerintem valami nem túl kerek az xtab szoftverében/driverében.
Más: Tegnap megtekintettem személyesen is az xtab-70,xtab-100-as kütyüket a Pólus Edigitalban ,és a speedshopban. Edigitalban a 70-es mintha 256 színű lett volna, csúnya volt,akadt és a srcollozás is diavetítés volt (valami nagyon el lehetett állítva rajta). A 100as hasított hozzá képest,és a színek is jók voltak. Speedshopban sajnos csak a 100as volt kirakva,és az ott is jól működött.
Ha valakinek van az ismeretségi körében xtab, és xpad is az megnézhetné,hogy használat közben van e ilyen feltűnő különbség.
[ Szerkesztve ]
-
IviSoft
csendes tag
Egy Antutu-t futtatna valaki xtab-on?Azt össze lehetne vetni ezzel,az xpaddal,bár ez 200mhz-el többön pörög.
[#3550] -
IviSoft
csendes tag
válasz kolbaszosfan #4043 üzenetére
Ha ki-be kapcsolom az XPAD-70esem (Kelzsoca rom) akkor a statusbar azt mutatja,hogy repülőgép módban van,de az akkuhasználatnál nem úgy tűnik ,mintha tényleg abban lenne. Ilyenkor a menübe ránézve hiányzik a pipa a repülőgép mód elől.
Ha minden újraindítás után újra bepipálom a repülőgép módot,akkor tényleg kikapcsol a 3g és az aksit sem eszi.
Nálam az első dolog minden ki-be kapcsolás után a repülőgép mód bekapcsolása,majd wifi be,és a képernyőforgatás bepipálása (azt is mindig elfelejti).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest