Hirdetés
- A 8BitDo TKL billentyűzete ezúttal az első generációs Xbox rajongóit célozza
- Meghozta a képgenerálót az XeSS-be az Intel
- Bedobta a mélyvízbe az első B-szériás Arc VGA-kat az Intel
- Picit visszafogottabb méretű miditorony jött a Cougartól
- Az MSI bemutatta az első UHBR20-as DisplayPort 2.1-gyel szerelt, 4K-s monitorát
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Logitech G Pro X billentyűzet és egér tesztje
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- Felugrott az asztalunkra a Lorgar egere, a Jetter 357
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
nem nem mindegy.
A mai világban bárki megszerezheti a telefonszámod, és nem biztos hogy szeretném hogy XY csak mert valamelyik idiótától megtudta a számom (GYK: vagyis nem én adtam meg neki!) ingyen hívogasson az én adatforgalmam terhére, meg ingyen írogasson, ami egyébként is rohadtul idegesít.
Főleg hogy manapság az emberek így "chatelnek":
Szia!
Mizu?
Hogy vagy?Itt nem tudom, hogy érzékelteti-e a pl. hogy minden egyes szó után enter. Minden Enterhez egy rezgés/csipogás. És ha jól tudom nincs olyan hogy ne zavarj mód, mint bármelyik IM progiban, hiszen ha kikapcsolom a vibert, akkor is egyből újraindul. Érdekes lenne, ha az MSN is így működne. Kikapcsoljuk mert nincs kedvünk hozzá, de azt vennénk észre hogy amint valaki eszébe jutunk egyből működik és már írogatnak.
Én inkább Gtalkon beszélek azokkal akik megérdemlik, és felhívom azokat akiket akarok. Hibátlan hangminőségben, adatforgalom nélkül, minden felesleges program nélkül.
Skype: kipróbáltam azt is, az is egy béna dolog telefonon. nagyon meríti az aksit, lefagy, nem stabil. (de azt is csak azért tettem fel mert beszélni akartam valakivel aki csak skype-on van fent és nincs meg a telefonszáma).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- Ukrajnai háború
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Kék 8/256 21 hónap MM garancia
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon Gen 4 - i7 6600U CPU - 512 NVM SSD - 16GB DDR3 - 14" WQHD
- Kell a POWER az év végére? Itt is van: SFX Lian Li SP750, 80 PLUS Gold SFX táp - 750W INGYÉ FOX
- Dideregne a CPU-d? Itt jó cooler Deepcool AK500A WHITE univerzális CPU hűtő INGYÉ FOX
- Xiaomi 14T 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest