Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ildi_

    csendes tag

    válasz antikomcsi #2416 üzenetére

    Szintén törlöm, Dávid is csak nyögvenyelősen nyerhette volna meg nálam, de már tényleg nincs kire szavazzak, hiszen egyikük sem érdemelne semmit.
    Sokan itt onnan közelítették meg a kérdést, hogy mekkora showt csinál egyik illetve milyen tuja a másik. Namármost, a közösség is sok mindent meghatároz és ha az ember nem érzi magáénak, akkor nehéz jól éreznie magát, az amúgy társaságkedvelő ember is inkább begubózik ha olyan emberek veszik körül, akikkel semmilyen hasonlóság, összhang sem tud kialakulni. Én is kerültem már hasonló helyzetbe pl. munkahelyen és az ismerősök lepődtek meg leginkább a munkahelyi énemen, mennyire visszahúzódó és csendes vagyok. Úgy gondolom, hogy Dáviddal is hasonló történt, de amúgy nekem ez a viselkedés is sokkal szimpatikusabb volt, mint bármelyik másik villalakóé.

    (#2413) Vakegérke Hogy gratulált volna, Vivien elszaladt, utána a közelébe sem ment, én sem futkorásztam volna utána. Viszont a belevalóban nagyon korrekt elköszönés történt, mind Dávid, mind a villalakók részéről.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák