- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Silverchain #101 üzenetére
jó, akkor tehát a telefonodat meg tudod fertőzni a saját otthoni fertőzött gépedről, valamint a google playen keresztül, és megtalálható rajta legalább a google playes accountod hozzáférése, és a megauploadsosé (?). na meg persze tcp/ip hálózaton keresztül. na meg persze bármelyik olyan gépről, amelyikkel egy hálózaton tartózkodsz.
a stuxot is sikerült behurcolni nettől tökéletesen szeparált gépekre, és olyan sebezhetőséggel pusztított, amelyik a támadás előtti évben már publikusan ismert volt. ha nem patchelsz, nem leszel védett, és ezen nem változtat, mennyire próbálod meg elszeparálni a gépedet.
két különböző dolog egy konkrét sebezhetőség elleni védekezés, és úgy általában a támadási vektorok elleni védekezés.
-
válasz
Silverchain #83 üzenetére
és amit olvasol, az hogy kerül rá? rákötöd az otthoni pc-dre?
gdrive, egyéb felhő? az authentikátort a google áruházból töltöd fel? -
válasz
Silverchain #90 üzenetére
Ha mar megvaltoztattak a mailcimet, cseszheted, mert nem a te mailedre fog jonni, hanem a megvaltoztatottra...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Silverchain #90 üzenetére
Mert az adatok birtokában rögtön azzal kezdenek, hogy belépnek... nem. Előbb lebeszélik a hitelesítő kikapcsolását.
Erről beszélek, amikor az evolúciós előnyt emlegetem. Fel sem merül bennetek, hogy a rendszer kijátszható, mert látjátok, hogy megjön az üzenet a belépésnél. Nyugodtan hátradőltök, mi baj történhet. Sosem alszom, így örökké a mailen lógok, a vásárlásaimat csak én láttam, csak én írtam be termékkódot. Másnak fingja sincs róla, hogy ezek mik voltak, nem tudják bizonyítani, hogy övék a fiók. Csak éppen de.
Aztán rohanhatsz a fiókod után.
-
válasz
Silverchain #73 üzenetére
aha.
a steam accountod gmail (vagy bármilyen) címedre küldi a megerősítő kódot?
ugyanazon a gépen nyitod meg az akármilyen levelezésedet, amelyiken a steamet is használod?a többihez: okostelefonod van? soft tokent/authentikátort használsz, amelyet az okostelefonodon futtatsz?
még mindig úgy gondolod, hogy felesleges ezt kipatchelni?
@Tyrel: fent van githubon a poc, szeretnéd, hogy belinkeljem?
-
válasz
Silverchain #22 üzenetére
nézd meg a videót, és mondd meg te!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A vállalat szerint szinte minden hardver érintett, de már érkezik a javítás.
- GT710 passzív videokártya
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest