Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • tibor23

  aktív tag

  A cím teljesen téves.
  1. Nem születik új márka, a Metz egy régi német márkanév volt.
  2. Európa nem bírja az árversenyt Kínával szemben kommersz cikkek viszonylatában, ezért szűnt meg gyakorlatilag a teljes európai könnyűipar a TV gyártást is beleértve.
  3. A TV kép minőségét 95%-ban a kijelző panel határozza meg. Nincs és nem is lesz panel gyártás Európában, úgyhogy max. egy Samsung felsőkategóriás TV minőségét célozhatják meg Alulról.
  4. Az áramköri lapok sem fognak európai fejlesztésből, gyártásból származni, mivel ez iszonyatosan megdrágítaná a gyártást, de előny nem származna belőle az előző pontban említett ok miatt.
  5. A TV piacon nagyon erős árverseny van, egy METZ matricáért senki nem fog több pénzt adni, főleg ma, mikor rég kiderült, hogy a régi európai nevek mind a legócskább kínai technológiát takarják.

  Konklúzió: Esetleg létrejöhet egy újabb összeszerelő üzem, de nem lesz túl nagy durranás. Jó esetben itt fog készülni a préselt műanyag ház, és itthon fogják összecsavarozni a bele való anyagokat. Pardon, már nem csavarozzák, mert az túl drága, összepattintgatják...

Hozzászólok Aktív témák