Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
Enermax OK. Ajánlom. A kiáramló levegőnek kell 15-20 centi a faltól, mivel kicsi a szállított légmennyiség, így jobb életkörülményeket biztosíthatunk Enermaxunknak.
-
hankpoke
tag
Látom fejlődnek
Akkuk se bírják a hősokkot, gyakran pont az akkuk miatt kellett légkondi a mobil átjátszó konténerbe...Lehet hogy nagy arccal adtam elő a mondókámat, de volt pár jogos észrevételem. Ha megbántottam a szerverfarmosok lelki világát akkor sorry.
Ha már annyit lovagoltam a törpefesz hálózatos szerverfarmokon: ipari méretű napelemes rendszerrel(>100kW) szépen le lehetne faragni a vellanyköltségeket. 7 ágra süt a nap, ki lehetne használni...
-
elfelejtette
veterán
Pont emiatt csináltuk havernál azt, hogy a hátsó 12cm-es házventit, ami a táp alatt van, azt fix 5V-ra kötöttük be. A táp alatt a Ninja2 kicsit aláfüt (minimálisan, mivel egy alulfeszelt E8200-at tart 40 fok alatti höfokon 3.2GHz-en), emiatt a Pro82+ 425W táp ventije az alap 450rpm-röl felmegy 850rpm-re, tehát jobban mozgatja a levegöt. A táp ennyitöl nem igazán lesz hangosabb, és egyébként is hangszigetelt házban van a cucc.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
eziskamu
addikt
Nekem egy 150W-s FSP-ről (MATX házikó) megy egy E2160 1,8GHz, full integrált i945 lap, egy író, 2 vinyó. Tesóm gépe, úgyhogy kevésbé hatna meg ha lefüstölne, de nem teszi és nem is fagy. Igaz hekkelni kellet mert az alaplap csak a 12V-s kiegészítő csati jelenlétében megy és ahhoz szerelni kellett egy átalakítót (tápnak nem volt), és még ha alul is méreteztem a tápot, de így is tisztességes 200W-s táppal kutya kötelessége lenne menni.
[ Szerkesztve ]
-
old gray
addikt
Kb 1 éve már lehetett 1000+1 helyen tesztet olvasni ezekről a tápokról (ok, nem itt.. de akkor is), nincs kissé a PH! lemaradva?
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
F e Z o
veterán
Végülis abban igazat adok, hogy a minőséget meg kell fizetni, mindazonáltal egy ilyen, vagy ehhez hasonló táppal, 3-5 évig simán kihúzza az ember. Ráadásul, ez biztos nem fog leégni, vagy nem fogja elvinni magával az alaplapot, vagy a VGA-t. Ami mondjuk már előfordult egyszer-kétszer Codegenes ismerőseimnél, igaz, hogy csak 6k volt a táp, de a kár 20+....
H2O über alles!
-
Vidori
tag
Jó tápok csak az áruk igen magas.
Ha kb. 18-20 e Ft volna mint 4 éve a Enermax EG 375AX-VE tápom, akkor most is ilyet vettem volna.[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
valami nem kóser a hazai Enermax árakban.
Pro82+ 525:
Osztrak webshop: 79.90€ (*266.512=21264Ft)
Magyar webshop: 28588FtEz a kulonbseget nem magyarazza, hogy itt most emeltek 25%-ra az AFAt, mig ott maradt 20%.
Osszehasonlitasul:
Corsair HX520:
Osztrak webshop: 77.31€ (*266.512=20604Ft)
Magyar webshop: 27000Ft
(Nagyker: 20170+fa=25213)Hmm, ugy tunik a magyar nagykerek rakjak ra az itteni AFAt a kinti brutto vegfelhasznaloi arakra.
(Magyarul ~20% haszonkulcs...)[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Robb202
tag
-
fgordon
senior tag
Szerverbe Liberty vagy Liberty Eco a jobb? Vagy melyik Enermax szerintetek?
▏▎▍▋▊▉ Gordon (eleinte azt hittem) ▉ ▊▋▍▎▏
-
eziskamu
addikt
FSP , Nem tudom milyen szerverbe kell, de csináltam már szervert Codegen rack házba FSP 350 PNF táppal (így is sok egy hasonló konfighoz mint amit a tesóm gépében egy 150W-s FSP hajt). Persze ilyen redundáns tápokban nem vagyok otthon, meg attól is függ, mennyi kiesés engedett meg évente.
[ Szerkesztve ]
-
Dyno
veterán
Köszönjük a tesztet, super volt!!!!!!
Enermax ez a 7betű a végzetem.
-
Dare2Live
félisten
Én a 4870 1gbseket néztem nemrég
4helyen is 117juro, ráadásul Stalker edition. Ez 300as euroval 35.100, 270el 31500, 266al inkább ki se számolom.
Moon a legolcsobb 38500. [link]
Nem picit huznak le minket.....
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
rudi
nagyúr
-
tag
Másfél éve én is ku...nagyon szívtam a fogam, hogy egy tápra adjak ki 30 pénzt. Azóta céges gépekbe is csak Enermax tápokat (modu-kat) raktam (még jó, hogy a vezetőség nem rítt, hogy van harmadába is táp .
Azóta csak azt érzem, hogy minden fillérjét megérte az 500-as FXX Liberty. Nagyon halk, a teljesítménye ma is több, mint elég, megnyugtató, hogy a minőség miatt ennyi idő után sem látom a fáradás legkisebb nyomát sem rajta.
Az áruk meg annyi, amennyi, de jelen helyzetben az ár tükrözi is a termék minőségét.
-Houston van egy kis problémánk. - Aham, és akarsz beszélni róla?
-
mar1boroman
tag
Milyen tápot vegyek?
[ Szerkesztve ]
-
14adam
addikt
válasz mar1boroman #137 üzenetére
Nézd meg az első hozzászólást.Ezek közül érdemes válogatni,vagy ha nemtudsz dönteni írd le a gépet és,hogy mennyit költenél rá és megmondjuk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android szakmai topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- BestBuy topik