Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz adatfalo #3417 üzenetére

    azzal a wifi modullal nem is csoda, egyrészt csak 150-es és nem mimo képes, tehát a router 3 antennájából csak egyet használ egyszerre, másrészt a bő 60 megabit/sec teljes átviteléhez már 300-as modul javasolt, végső soron pedig a beépített kis antennás wifi stick nem a legjobb, ha fal(ak)at akar áthidalni az ember.
    a noti esetén is tudni kellene a wifi modul pontos típusát, mert annak az antennái valamivel jobbak, mint az írt usb stick esetén, de ha az sem mimo képes, tehát nem legalább 300-as, akkor a szintén szűk keresztmetszet lehet a routerhez képest sebességben és a kapcsolat minősége szempontjából is.
    annyit próbálj meg, hogy más/minden csatornán teszteld a kapcsolatot, hátha találsz olyat, ami ideálisabb az aktuálisan használtnál.

    beleszólok; itt írtad; link
    milyen névleges maximumra gondolsz?
    tudod, hogy miként épül fel a wifi forgalom?
    sarkítok, de; a forgalomban a hasznos adatok mélyen csomagolva utaznak, mérésre csak a hasznos adat kerül, ellenben a forgalom elengedhetetlen részét képezi a szükséges körítés is, innen adódik, hogy például ha a router és a munkaállomás mondjuk 300 megabit/sec kapcsolatot jelez ki, de például egy speedtest mérés csak 80-90 megabit/sec értéket mutat.
    továbbra is fenntartom, hogy nálad valami ordas hiba van, akár hardveres, akár szoftveres, vagy esetleg beállítás képében, és amiatt téves következtetéseket vonsz le, alaptalanul!
    nem véletlenül linkeltem be, hogy nálam mi a helyzet, és a legtöbb helyen szintén produkálható az a szint, ha minden feltétel adott.

Új hozzászólás Aktív témák