Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AlrightSir

    tag

    Sziasztok! Tönkrement a 4,5 éves SGS3-am és most egy olcsóbb, de hosszútávon jó ár-érték arányú készüléket keresek (nem szeretnék 100+-t fizetni egy zászlóshajóért). Mivel nem vagyok olyan, aki évente cseréli a készülékét, így egy megbízható, flottul működő kütyüt keresek. A 3S egészen szimpi volt, mivel 5' környékén szeretnék maradni, viszont pár kérdem lenne:

    - Ha a nemzetközi verziót venném, akkor: hazaviszem, kibontom, működik, magától frissít ha kell. Ez így működne-e? Nem vagyok android-mókolós, de itt olvasgatva elbizonytalanodik az ember, hogy mi működik, mi nem.
    - EuStock is gyorstöltővel adja? Még az eDigital-ban néztem pluszgarival kicsit többért.
    - Éjszakai videóra jellemző-e a frame drop? Kamera minősége jó-e? Az SGS3-om pont elegendő volt arra, hogy az utazások során fotózva jó legyen visszanézni őket, tehát nem várok fényképezőminőséget (SGS3 tökéletesen megfelelt, néhány igazán jó fotót lőttem vele). De ez a frame drop és a remegős kamera kicsit eltántorít, mert ezek nekem fontosak, hogy telefonhoz képest normálisan működjenek: koncert, roadtrip, utazás, bulihoz, kevés fényben is.

    Előre is köszi a segítséget.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák