Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz hevizms #3290 üzenetére

    Egyetértek veled, ettől függetlenül én is tőlük rendeltem. A korrekt tájékoztatás része hogy nem sztárolunk senkit, csak a tapasztalatokat írjuk le (lásd tok téma tegnap, ahol jeleztem hogy a náluk vett védő üveg szar).
    Mindenki ott vásárol ahol tud, azonban ne felejtsük el hogy egy garos ügyintézés egy kínai teló esetén mekkora horror. Buyer protection lejárta után kvázi mission impossible. Most szívok a sokak által jónak mondott gearbesttel, több mint két hónapja se telefon, se pénz. A visszaküldés költsége (5k) már tuti bukó.
    A másik dolog ami nekem rohadtul idegesítő az a vám/áfa elkerülésére vonatkozó hozzászólások (EUn kívülről érkező csomag esetén). Ha van egy EU-ban adózó cég kínálatában az adott készülék, garanciát vállal rá, akkor legalább onnan érdemes vásárolni. Az áfa céges vásárlás esetén (is - haha) megúszható, az eustock sem véletlenül Szlovákiában van bejegyzve.
    Szóval nincs baj azzal hogy ki honnan vásárol, de csalásra / jogszabály sertésre ne bíztassuk és tegyük hozzá hogy a garos hibák rohadtul nem ismeretlenek a köles készülékei esetén sem (a wayteq alsó hangon két hét után tud a leadott készülékekkel foglalkozni, akkora a sorban állás). Ha mindennel együtt jobban megéri alternatív forrásból venni, csak nyugodtan.
    Egyébként tényleg örültem amikor leírtad az ominózus külföldi rendeléses hozzászólásokat, de nincs itt semmi különös összeesküvés, főleg nem TG szinten.

    Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

Új hozzászólás Aktív témák