Új hozzászólás Aktív témák
-
RangerFox
veterán
Nagyon jó játék lesz! A GOW-ot megvettem így a DEMO-ja alapján jobb lesz mint a Tomb Rider!
-
persil
nagyúr
"a The Last of Us végigjátszása akár 16 órát is igénybe vehet."
Szomorú, hogy ezt ekkora örömmel kell leírni... (nekünk meg olvasni ugye)
Régen egy demo volt 16 óra.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
törölt tag
a régi játékaimba ennek a 10x-esét beletoltam egy végigjátszás alatt...
(a homm-ban csak egy pálya volt 16 óra, lol...) -
ldave
félisten
A Slime draws near! Command?
-
Thodeus
aktív tag
Half life-ot se toltuk anno 50 órát mégis elégedettek voltunk szerintem a játékidővel, és szerintem az is max 15 óra körül mozgott. Meg mondjuk a 2. rész is, meg pl. a bioshock. Na csak arra akarok célozni, hogy egy üresjárat mentes játéknak azért 15 óra elég szokott lenni. Nyílván nem kell skyrimhoz hasonlítani ahol 10 órát csak craftolsz meg másik 10 órát csak rohansz egyik pontból a másikba. stb
[ Szerkesztve ]
-
trufa12
addikt
Ezen jót mosolyogtam, ki az az állat aki 10 órát 1 huzamba kraftol
mondjuk én nem is játszom ezzel mert baromi unalmas tetű lassú program, nincs nekem időm másik életet élni elég a sajátom, szórakozni akarok a szabad időmben ....Ez a játék meg jó lesz , megvárom a nyarat aztán majd valakitől kérek kölcsön 1 ps 3at god of warral meg ezzel a gammel
[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
addikt
Király, de ennek természetesnek kéne lennie hogy nem 5 óráért dobunk ki ezreket.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
12-16 óra? A Skyrim DLC-ivel egyenként ennek a többszörösét töltöttem el.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
alevan
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #9 üzenetére
De ez nem egy RPG.
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
ldave
félisten
válasz bLaCkDoGoNe #9 üzenetére
Én meg a Civ 5-el vagy 200 órát játszottam már, de most komolyan, ez hogy jön ide? A Skyrim egy nyitott világú, nyitott végű szerepjáték, ez pedig egy akciójáték, gondolom nagyjából lineáris pályákkal.
A Slime draws near! Command?
-
bLaCkDoGoNe
veterán
De nem is egy DLC, hanem egy teljes árú, teljes értékű játék.
Ne vicceljünk már, hogy örülni kellene a 12-16 órányi játékidőnek. Egy Doom végigjátszásba több időt raktam anno, pedig az nem az a komplex és bonyolult cucc."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
trufa12
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #12 üzenetére
van aki diabloba is bele tol 2000 órát
ezt is ki lehet pörgetni újra és újra ! és akkor több ezer óra is lehettök mind1 ez már jó ahhoz képest hogy átlagban mostanában a barmoknak készítették a rövid látványos szutykokat
ez a 12-16 óra nagyszerű 1 ilyen játékhoz , de még lehet sok is ... ez a tartalomtól függ
-
Ps Vita
őstag
Komolyan nem látod a különbséget a két műfaj között?
-
keIdor
titán
Ha meg 30 órás, de fele unalmas, üres, vontatott, vagy elkérnek érte dupla árat, akkor az a baj.
Elég 15-20 óra bőven.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
A Doomot is végig lehetett tolni ennyi idő alatt. Ez fix, mert SNES-en sokszor végig játszottam, azon pedig csak egyhuzamban lehetett, nem volt állásmentés. Ott is a titkos helyek/titkos tárgyak felkutatásával lehetett a játékidőt kitolni, csakúgy, ahogy a mai játékokban is.
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
törölt tag
Lesz multija, abba beletolhatsz vegtelen orat.
Egyebkent meg nehogy ma' barkit is meglepjen, hogy manapsag a 16 oranyi jatekido egy tps single reszenel kb ketszerese az atlagnak. Mar ha lesz annyi (amit erosen ketlek, az ilyen nyilatkozatokat nem egy gamerforum sztenderdjeihez lovik be)
A Doom meg aztan piszok jo pelda. Tized annyi ember tized annyi idot toltott az egesz jatek osszehegesztesevel mint amennyi ebben egy palyaszakaszra jut. -
trufa12
addikt
válasz #08052480 #17 üzenetére
a doom az max a játékok grafikai téren tett lépésére lehet jó példa , tudtommal előtte nemigazán volt úgymond szép játék (mondjuk ma már a doom 3 sem 1 gyöngyszem de hát nah régen mindenki álma volt meg hogy vigye a pc):...
-
Vinyard#
aktív tag
Egy olyan játékban, ahol nem a hentelésre, meg a body countra van kihegyezve a játékélmény, ez szerintem is karcsú. Sajna mivel PS3 exkluzív, így nem érint a dolog, de a játék stílus alapján én 25-30 órára számítottam volna egy kényelmes végigjátszástól...erre azt írják, hogy 16 órát is ki lehet hozni belőle....Szép.
-
trufa12
addikt
ha szépen lassan megy az ember meg ha nem játszik 24 ből 20 órát
akkor akár 2-3 napig is eltarthat és ha tetszik akkor neki ugrik még 1 szer 1 nehezebb szinten
aztán ha van multi akkor ....szóval ha jó lesz a game inkább annak kell örülni és nem azon filozofálni miért nem 200 óra a játék idő
a gow sem 200 óra mégis mindenki imádja...
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Óriási tévedésben vagy, a Doom szinte minden téren forradalmi újításokat hozott. Itt lehetett pl először több szinten közlekedni, úm lépcsőn-liften le/felmenni (bár két színtér még nem lehetett egymás fölött), és a mozgás is sokkal finomabb lett, mint a Wolfinál. A fény-árnyék technika is itt állt igazán a hangulat szolgálatába, csakúgy, mint a legendássá vált zenék és hanghatások (utóbbiakhoz vadállatok hangjait is felhasználták). A művészeti koncepció is merész volt, Adrian Carmack nagyszerű szörnyeket hozott létre. Amennyire tudom, a népszerű pályaszerkesztő is itt mutatkozott be először. Nem sorolnám tovább, mert külön könyvet is írtak már róla.
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
trufa12
addikt
-
-
GeryFlash
veterán
EZ EGY HÍR? A Sim citys botrányról egy hír se volt a gamepodon (csak a hogy a jó áldott ea hogy békíti a csürhét)... Komolyan annyit kellett volna, hogy címben ,,Hány órás lesz a The Last of Us" és cikkben egy darab 12-es szám...
[ Szerkesztve ]
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
Peterson_
addikt
Kicsit magasabb számokra számítottam, de napi 1-2 órás játékkal így sem rossz.
Inkább az újra játszhatósági faktorra lennék kíváncsi.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest