- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
Új hozzászólás Aktív témák
-
haller26
tag
Nem teljesen egyértelmű,hogy ez a Gold edition most Cd-s verzió vagy egy kulcsot kapok amivel regizek és a honlapról kell telepítenem a játékot?? Tudtok ebben segíteni, hogyan működik ez az egész lépésről-lépésre? Pénteken megyek Bp-re az IKEA-ba és ha jól néztem az út másik oldalán van az ÁRKÁD és ott majd megveszem a KO.... Sz...-ben. Mindenkinek ajánlom őket nagyon készségesek és segítőkészek voltak. A legjobb az volt,hogy felajánlották azt a lehetőséget,ha BP-n megveszem a játékot, szóljak le Szegedre(innen való betyár vok ),mert ha nem sikerül lehozatják ide,előszőr lakcímre rendletem utánvéttel. Tudtok adni valami élő Teamspeak címet ahol a hozzá értő bajtársakkal szövetkezve kellemes órákat tölthetnék el,gyarapítva pórias tudásanyagomat? Ígérem jó Padavan leszek és nem fogok okoskodni...
Burkoltan fogalmaztál, most akkor end game PVE-re solo/csopi életképes az íjász kari? Egyenlőre szeretnék egy karit kihúzni normálisan,mert nem szeretnék beleesni abba a hibába, hogy többet indítok és sose lesz kész egy sem. Faj szempontjából minden féleképpen Khajitot szeretnék indítani, nagyon bejön a cicuska,főleg mert nagyon beleillik az osonkodós eszményképembe. Abban biztos vagyok,hogy a PVP nem fog magával ragadni ezért csak a Pve része érdekel a dolgoknak. Válaszaitokat előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
"Van aki nem buta,csak túl okos ahoz,hogy megértsen valamit" pityputy#2982
-
Landon
őstag
válasz Piszkos-Fred #649 üzenetére
Igen, jogos. Utana is neztem az timeline-nak. Blackreach benne van a jatekban? Talan egy helyen olvastam, hogy igen de nem teljesen egyertelmu mert sok helyen meg azt irjak, hogy nem de lehet, hogy egy kesobbi patch-csel kerult bele?
Mivel a hely a Mythic Era-ban epult majd pusztult le igy akar siman benne is lehetne.
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
Landon
őstag
Na csatlakoztam. Nekem nagyon tetszik eddig. Nem ertem miert savazzak annyian... TES az elso szamu kedvenc RPG szeriam es a teljes offline multjat figyelembe veve sem erzem ugy, hogy az ESO elvenne a jatekbol vagy lehuzna az offline szeriat... Eddig nekem nagyon bejon.
Egyetlen egy problemam van vele de az az offline szeria oroksege... a GUI itt is rettenetes. Talan majd egy addon megoldja bar egyelore nem nagyon talatam.
[ Szerkesztve ]
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
Landon
őstag
Koszonom! Igen a Fyrakin fele minimap az kotelezo darab. Nagyon hasznos.
Remelem ez a Gold package nem azt jelenti hogy kezdik kiporgetni a jatekot hanem meg invesztalnak bele mert aki szereti a TES-t azoknak ez mindenkeppen egy jo darab es Tamrial talan picit kevesebb mint fele meg nem elerheto a jatekban ami remelhetoleg valtozni fog.
-
Piszkos-Fred
aktív tag
Alig pár napja nyilatkozta ezt az ESO második embere, Rich Lambert (Creative Director):
"You would probably lose your mind if you got to look at my white board. It goes all the way out passed 2018. We have lots of plans."
Ezen felül a játékos száma folyamatosan nő, a Crown Storeból rengeteg a bevételük (sok kis apró szarság amit ott lehet venni komoly összeget hoz), a DLC-k is nagyon jól fogynak 3 havonta (bár egyik sem kötelező, végül csak megveszik az emberek azokat), vagyis egyelőre stabil minden.
-
Bicskás
senior tag
válasz Piszkos-Fred #657 üzenetére
A koronás játékboltban szoktak akciók lenni ?
Például mekkora esélyem van arra, hogy ötszáz koronából vásároljak egy tevét ?
( Mert bár nem tudom, hogy honnan, de annyim van, gondolom mindenki megkapja ezt a mennyiségű játékpénzt a fő küldetésszál végeztével, vagy lehet, hogy már a kezdetektől ott volt, mint mézesmadzag, csak elkerülte a figyelmemet. )
A választ előre is köszönöm !
Üdv: Oreyus
-
Landon
őstag
válasz Piszkos-Fred #659 üzenetére
Azt sajnalom picit, hogy a Gold-hopz az imperial race nem jart. Arra majd lehet upgrade-lek mert szerettem volna egy imperial dragonknight-ot inditani. Egyelore meg vagyok a high-elf sorcerer-el.
-
Bicskás
senior tag
válasz Piszkos-Fred #659 üzenetére
Oké rendben kösszbaz infót.
( Esetleg ha le lesz akciózva a teve, és beírja ide valaki a topikba, azt nagyon szépen megköszönöm. )
A fekete teve nem nagyon izgatja a fantáziámat, nemúgy a fehér, az annál inkább, a Zeht’s Cloud Camel megvan esetleg közületek valakinek ?
Ha igen, akkor légyszíves lőjön róla nekem egy pár képet legyen szíves.
Ez mikor volt kapható, és mennyiért egyébként ?
( Gondolom limitált szériás jószág. )
-
donki
senior tag
Két éve játszottam pár hetet a játékkal (sajnos 3 hónapra előfizetve) és most adtam neki egy újabb esélyt, de szomorúan tapasztaltam, hogy a játék időigénye mit sem változott, a skill pontokért stb. keservesen meg kell küzdeni, az út végén pedig egy laghurrikán vár pvp-ben.
Akkor lettem azonban igazán csalódott, amikor láttam, hogy a fajváltoztatás crown-ba kerül, nem is akár mennyibe. Nyilván ennek az üzleti modellnek (kevés játékos fizessen, de az sokat) a lehúzás az alapja, de számomra így nem játszható a játék, mert soha nem lesz annyi időm, hogy több karakterrel végigjárjam a végtelennek tűnő utat, és így rákényszerülnék, hogy magic-ról stamina alapra átállásért - egy közönséges skill reset más játékokban, és mint ilyen ingyenes - minden alkalommal sok-sok forintot fizessek.
Tulajdonképpen azért írtam, hogy megerősítést kérjek, valóban jól látom, hogy a skill reset alapját képező race change csak crown-ért érhető el? -
donki
senior tag
válasz haller26 #651 üzenetére
Ebben a játékban a faji bónusz jelentősebb, mint más online játékokban általában.
Ha íjászkodsz és olyan fajjal játszol, ami mágiára ad bónuszt, az end game-ben hátrányban leszel azzal szemben, aki normális fajt választott. Nem állítom, hogy a khajit nem jó választás, csak javaslom, hogy körültekintően válassz fajt, ami a kívánt, hasznos bónuszokat adja. -
Piszkos-Fred
aktív tag
Skill resetnek a világon semmi köze fajhoz. Sőt, ha újra akarod osztani bármelyik eddig megszerzett pontodat, akkor az aranyért simán csinálható, olcsóért, fővárosokban. Nem ingyenes, ez kétségtelen, pár ezer aranyba fog fájni. Hol ingyenes egyébként, csak úgy kíváncsiságól?
A Faj/Race change problémát nem értem, hiszen egy, a legtöbb játékban nincs ilyen, kettő, ha van, az is pénzért vagy pénzért vett tokenért. Ez nem single player, hogy nyomunk egy konzolparancsot aztán csókolom
Ami az időigényt illeti, van 15+5 zóna a játékban, mindegyik hatalmas, tele tartalommal, sztorival, egyéb látnivalókkal. Mennyiségre bőven felveszi a kesztyűt egy single TES játékkal, azok meg nem arról híresek, hogy 4-5 óra alatt végigjátszod. Ha nincs időd, akkor ne akard többször végigjátszani, koncentrálj arra a classra, ami tetszik és játssz azzal. Valószínűleg lemaradtál a hírről (és valószínűleg sok egyébről is), hogy most már minden tartalom végigjátszható egy karakterrel, sőt, pár hét múlva már frakciótól is függetlenül. Érdemes lenne ennek utánaolvasnod, hátha más megvilágításba helyezi a problémádat.
[ Szerkesztve ]
-
donki
senior tag
válasz Piszkos-Fred #666 üzenetére
Köszönöm a választ, bár szerintem alapvetően nem értetted meg azt, amit írtam. Talán nem fogalmaztam érthetően.
Egy olyan játékban, ahol a faji bónusz +1 erő (miközben a játékosnak 5000 ereje van), vagy hasonló, ott ki akarna fajt váltani a bónusz miatt? Ott a faj váltás nem kell, hogy a reset részét képezze, hiszen akárhogy osztod el a pontjaidat, gyakorlatilag mindegy, hogy +1 erőt vagy +1 manát kaptál kezdéskor.
Ebben a játékban viszont egy tipikus bónusz, +10% max mana, +10% mana regen, +5% magic damage (ez így együtt).
Ha buildet váltok, természetes és magától értetődő igény, hogy ezeket a bónuszokat is ki akarom cserélni, hiszen ha staff helyett kardot kezdek használni, akkor mana helyett staminára lesz szükségem.
Persze megtehetem, hogy nem váltok fajt, és nem megfelelő bónuszokkal játszok, csak nem lesz kompetitív a karakter. A faj váltás egy kényszer, fizetni viszont csak valódi pénzért lehet érte.A mondanivalóm másik része pedig az volt, hogy egyáltalán nem akarom többször végigjátszani a játékot, hiszen repetitív, lassú, unalmas. Semmi szépet nem látok a vontatottságában. Szenvedek az első végigjátszással, alig várom a végét. Le akarom tudni az unalmas, bosszantó, kellemetlen, púpként a hátamra nehezedő PvE részét a játéknak, hogy mehessek pvp-zni, mert kizárólag csak az érdekel.
Amit én akarok: magicka dragonknight-ot átállítani stamina dragonknight-ra. Azaz staff helyett two handed sword-ot használni méghozzá úgy, hogy a faji bónuszok is ezt támogassák. Ha ezért új karaktert kell indítani, az számomra kizáró ok, mert már az elsővel is unom a végigjátszást.
Elfogadom, hogy másnak tetszik a játék, nem is szeretnék ízlésekről vitázni.
A kérdésem továbbra is az, hogy akkor fajt váltani csak a crown shop-ban lehet, és minden egyes váltásért újra külön fizetni kell?edit: valószínűleg minden hírről le vagyok maradva. Hol olvassak utána? TES fórumon van valami patch előjegyzés?
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
Már bocs de egy mmonál competitive pvpzni akarsz de az időt nem akarod rááldozni a karakter húzására, akkor képzelem mennyire akarod kompetitíven csinálni, s mennyit számít a faji bónusz. Csak úgy megsúgom, h mmoknál a competitive pvp ott kezdődik, h minden kasztot megismerted, max szintre húztad s felmérted mire képes pvpben.
Mellesleg ajánlom deltia oldalát, lehet találsz ott a fajodnak való, olyan buildet amit szeretnél. Hajrá.
-
Piszkos-Fred
aktív tag
Tényleg félreértettem, elnézést. Így már értem, hogy mit akartál mondani, vagyis a nem a skill resettel van a baj, hanem hogy a fajt is rosszul választottad ki az elején és nem jók a bónuszok. (Hozzáteszem, a race change továbbra sem ingyenes egyetlen mmoban sem, az ilyen döntések általában véglegesek - vagy pénzért korrigálhatóak).
Igen, minden egyes váltásnál fizetned kell(ene), jóhogy.
Viszont, szerintem arra a pár hétre, amennyire visszatérsz bőven jó a jelenlegi (bármilyen random) felállásod faj téren (hiszen az esetleges hátrányt majd pótolod champion pontokból), de te tudod mennyire akarsz maximalista überhc pr0 elvárások szerint játszani az egyébként semmi ilyet nem követelő PVP részt, mert a zergben aztán oly' mindegy az az 1-2% differencia, duel meg még nincs (lesz).
Hogy miért pár hétre? Mert ha herótod van a PVE-től, akkor egy olyan játékban, ahol a PVE tartalom 90%, a maradék meg 10% zerg/rush egy továbbra is igencsak lagos pvp zónában (bár az Update 12-ben lesznek elvileg előrelépések, csak hát már másfél éve ezt mondják), ott bizony nem sokáig marad meg az ember, bár ez ízlés kérdése.
Egy szó mint száz, valószínűleg nálad itt ért véget az ESO, mert fizetés nélkül nem fogsz tudni fajt választani, és mivel ennyire ragaszkodsz a maximalista buildedhez, a kieső bónuszok nélkül ennek bizony reszeltek.
De, ha megengedsz egy tanácsot, akkor szerintem csak szórakozz pár órácskát és sz*rd le a faji bónuszt (pótold CP-ből és szettek bónuszaiból), játssz és élvezd, ahelyett, hogy matekozol!
Nem tudom hol kellene utánanézned a híreknek, csak azt tudom, hogy nálunk ne, mert mi a híreinkkel csak az "unalmas, lassú és repetatív" PVE részre/tartalomra fókuszálunk, a PVP-t kvázi majdnem teljesen kihagyjuk, annyit változik hónapról hónapra, peccsről peccsre...
-
donki
senior tag
válasz Piszkos-Fred #669 üzenetére
Köszi a választ. Hát ez szomorú. 2 éve kipróbáltam a pvp-t, sajnos gyakran kidobott és várnom kellett a visszajelentkezésre. Amikor meg beléphettem, akkor volt, hogy negyed órán (vagy akár órákon) keresztül nem tudtam skillt használni, olyan lag volt.
De ha éppen nem volt lag, akkor is 1-2 csapással megölték a veterán 3 karakteremet a veterán 14-esek (ezen a dolgon akartam szintlépéssel és build váltással segíteni).
Reméltem, hogy 2 év alatt volt idő tökélyre fejleszteni a játékot, mert amúgy ha az implementációt nem nézem csak az elképzelést, akkor ez a játék pvp szempontjából számomra majdnem tökéletes lenne. Régen a DAoC-val is játszottam, ez arra hasonlít.Más kérdéseim is vannak.
1. Régen miután eljutottam az 50. szintre, befejeztem az ezüst küldetéseket, majd nekikezdtem az aranynak. Kb. a szintemnek megfelelő ellenfelekkel találkoztam. Most viszont mindenhol champion 160-as szörnyek vannak. Ez rendeltetésszerűen működik? Merthogy alig tudom leverni őket. Régen volt, hogy 5-6 szörnyet egyszerre öltem, most meg háromnál több nem megy, de van amiből egy is alig. Ha fejlődni akarok, akkor a gold küldetés sorozattal a helyes vonalon vagyok?
2. Szerintetek érdemes szintlépéshez craftoltatni felszerelést? (champion 80-as) És ha igen, milyet bónusszal? +xp, vagy harcban segítő? És megéri upgrade-elni lilára/goldra? Vagy használjam amit találok? Azért vetődött fel bennem a kérdés, mert jóval gyengébbnek érzem magam, mint korábban.
3. A veterán dungeon 50. szintűek számára van kitalálva, vagy a champion 160-as felszereléssel rendelkezők számára? Egyszer kipróbáltam, nagyon gyenge voltam. Próbálkozzak szorgalmasan, vagy hagyjam későbbre?Előre is köszi a válaszokat.
-
Madwe
nagyúr
válasz Piszkos-Fred #669 üzenetére
Előző hszem kicsit szűkszavú, de nekem ez továbbra is ellentmondásos. Az, hogy milyen faji bónuszokkal megy az ember, a competitive legtetején, az uberpro 24/7 játszó embereknél számít. (nyilván azok az emberek rendelkeznek is több tucat maxos karakterrel) Az, h valaki félkomolyan akar pvpzni, ott annyira, de tényleg annyira mindegy a faji bónusz, h nem igaz. Sőt tovább megyek, ott még a build sem kell, h teljesen valid, legjobb legyen, sőt, még a futottak még buildekkel is lehet érvényesülni.
-
Piszkos-Fred
aktív tag
Régi DAoC fejlesztők ülnek az ESO-nál , nem csoda a hasonlóság.
Veterán rangok már nincsenek, helyette CP (champion pont) alapú az 50 feletti fejlődés, de ott is van egy maximum/plafon.
1. Ha belejössz, akkor nem fog gondot okozni a 3-4 mob, bármerre is jársz. Mivel az egyszerre egy időben használható skillek száma véges, ezért meg kell találnod azt a kiosztást, skilleket, amelyekkel tudsz haladni és közben védelemre is jut belőle.
2. Érdemes craftolni (fegyvert feltétlen), de upgradelni nem szükséges őket csak maximum zöldig, mivel úgyis le fogod cserélni hamarosan és a nyersanyag a upgradehez ritka és drága. Esetleg fegyvert elviheted kékig, de mivel esik majd jobb bossokból (publikus dungeon, dolmenek, stb.), felesleges ragaszkodni egy-egy szintezés közbeni cucchoz.
3. Veterán dungeonok maxos karakereknek szólnak. Minden más típusú kontent skálás, vagyis szinttől függetlenül játszható csapatban.
-
donki
senior tag
+10% magicka regen plusz +5% damage -t nagyon, de nagyon jelentős bónusz minden szinten. Majdnem akkora bónusz, mint amit a champion pontok adnak összességükben. Ennél jóval kevesebbért bónuszért (speciális szettek, ékszerek) hónapokat farmolnak egyesek.
Nekem idáig minden játékban csak egy karakterem volt és elég jól elboldogultam így is PvP-ben. Attól, hogy nem leszek benne a legjobb 5%-ban, még nem jelenti, hogy az utolsó 5%-ban akarok lenni. -
Bicskás
senior tag
CP 100-as zónát én sem találtam, ötvenes PvE ellen, meg százötvenes, tök furcsa, mondjuk elboldogulok, de amúgy azt hallottam, hogy nehezítettek az egészen is, a bossokon meg durva szintemelés észlelhető, egy hónappal ezelőtt ment egyedül a legtöbb boss, most a legtöbbhöz minimum kettő, de inkább három játékos álljon csak neki mert egyedül még egy ládapotival is vért hvgyozol mire megcsinálod, ja és ebben az sem segít, hogy a soul shatter hetek óta nem működik, és óriási negatívum, hogy javarészt használhatatlan cuccokat dobál, könnyűpáncélt, mágus cuccokat, azonban pozitívum, hogy a Dragon Blood szerintem meg lett piszkálva, mert hatékonyabb, mint eddig úgy gondolom.
1. Heavy Armor pajzs skill
2. Burning Embers ( ide kéne valami értelmes hatékony manás cucc, lehet, hogy a tűzokádó skillt beteszem ide. )
3. Dizzy Swing ( Kb ez az egyetlen skillem ami jó valamire. )
4. Dragon Blood
5. Momentum
Ferocius Leap
( Ebonheart Dragonknight )
A faji képességek fullon, bár én nem tulajdonítok akkora jelentőséget neki a Nordomnál mint te, meg engem nem is érdekel a PvP, tehát annyira nem hat meg.
Mit javasoltok, mit kellene változtatnom, hogy több sebzést tudjak bevinni ?
Ja azt elfelejtettem mondani, hogy a jelenlegi fegyverem jelenleg egy random lootból szerzett csatabárd, 1200 a sebzése alapból, meg 2000 fagysebzést is okoz, ha épp nincs bekenve méreggel.
-
donki
senior tag
Az utóbbi két hét tapasztalata alapján úgy érzem, hogy ennek a játéknak a rendelkezésre állása botrányos. Múlt héten majd minden nap karbantartás volt, és ezen a héten is mintha ez már nem az első lenne.
A váratlan leállások több órára megszokottnak számítanak? -
Piszkos-Fred
aktív tag
Ezelott csak akkor volt leallas, ha Ddost kaptak, azon kivul semmi (leszamitva a keddi maintance idoszakot, de az menetrendszeru es szuksegszeru). Viszont most ket hete tenyleg valami nagyobb gaz lehet, mert ennyi hiba osszesen nem votl a betak alatt sem, mint most.
[ Szerkesztve ]
-
donki
senior tag
Én most addig variáltam a skilljeimmel, hogy dacára annak, hogy például medium armort használok (hogy fejlődjön) és ugyanezen okból 3 two handed skill is van a tálcámon amit nem is használok, 6-8 szörnnyel rutinszerűen elboldogulok, a public dungeonokat be tudom fejezni és a world bossokat is leölöm, bár van amelyiket csak második nekifutásra (10.000 hp-val a hirtelen sebzésre érzékenyen reagálok).
Gondolom ezeket a skilleket te sem a sebzés miatt válogattad így össze, hanem fejleszteni akarod őket, mert így elég össze-visszának tűnnek.
Mana vagy stamina alapú vagy? Ha nord, akkor gondolom stamina? Úgy tudom, hogy a sebzés arányos a max mana/max stamina-val, ezért mindenképpen érdemes az egyiket növelni.Visszatérve a skilljeidre, a ferocious leap pl. elég furcsa választás, miért nem shifting standard? Ha manát használsz akkor a dizzy swing/momentum, ha staminát akkor az burning emberst például nem feltétlenül jó választás, míg a heavy armor pajzs skill mindkét esetben feleslegesnek tűnik.
-
Madwe
nagyúr
Itt sok okosságot találsz, kicsit én is szintezősnek érzem a builded
-
Bicskás
senior tag
Stamina build Ebonheart Nord Dragonknight.
Nem csak állóképességem van amúgy, van némi életem is, meg szoktam kenyeret enni, az megnöveli az életerőmet ötezerrel.
Akkor a Shifting Standard használatát megkezdem, köszönöm a jótanácsot srácok.
Azért szoktam landolni az ellenfeleken, mert egyrészt hanyattvágja a gyengébbeket, másrészt egy rövid ideig pajzsot is ad.
A Burning embers azért nem hülyeség, olcsó és gyors öngyógyítást tesz lehetővé.
Tény azonban, hogy a sárkányvérrel kiváltható.
Mit javasoltok a helyére ?
Heavy Armor pajzs háromnál több kalóznál már jól jön, bossoknál meg muszáj, de anélkül is végülis megvagyok, max csak bossok előtt beteszem, aztán napszemüveg.
Mit javasoltok a helyére ?
Én a kétkezes képességek közül csak a dizzy swingnek látom értelmét, de javítsatok ki, ha tévedek.
-
Madwe
nagyúr
Szerintem 2-3000 minimum van. A youtube csatornáján sokkal aktívabb Mindenféle kombinációt kipróbált már, patcheknél végigveszi őket mik történnek velük, új buildeket tesztel folyamat, teljesen pro szinten ráfolyt
Amúgy meg egy normális, intelligens 30as férfi, gyerekkel meg minden, kicsit meglepő szerintem
[ Szerkesztve ]
-
Piszkos-Fred
aktív tag
Skillek szintezesehez egy aprosag: en ugy csinalom (meg millio masik ember is, nem en talaltam ki, meg mielott...), hogy a masodlagos barra rakom ki azokat a skilleket, amelyeket, vagy amelyekkel novelni akarok valamelyik skill fat. Van ott minden, mint a bucsuban, vampir skilltol kezdve, 2hand, class specifikus kepessegek, ami epp kell, hogy nojjon, mert kesobb hasznalnam, stb.
Eletkeptelen termeszetesen az a kiosztas igy, de erre van a masik, elsodleges action bar, amivel jatszok. Ha leadok egy kvesztet, vagy vegere erek egy adott eventnek (dolmen utolso boss utolso par % HPja), akkor elotte atvaltok a masodlagos action barra, es ugy fejezem be, adom le a kvesztet, stb.
-
Bicskás
senior tag
válasz Piszkos-Fred #682 üzenetére
A másodlagos bár hogyan érhető el ?
Más:
A hóhér ( executioner ) került a burning embers helyére.
Jelenleg a következő képpen zajlik egy csörte:
Momentum
Dizzy Swing ( 50 % HP-ig )
Executioner
Dragon Blood ( szükség esetén )
Immovable ( bossokhoz, vagy nagyobb csoportokhoz )
Shifting Standard ( Nem rossz, de továbbra is várom az esetleges javaslatokat ultimate skillre.)Tankhoz milyen ultimate használata ildomos ?
-
donki
senior tag
15. szinttől van másodlagos bár. A settings-ben billentyűt rendelhetsz a váltáshoz és az inventory megnyitásával pakolhatsz bele fegyvert, pont ugyanúgy, mint az elsődlegesbe, és a skillek megnyitásával pedig abba a bar-ba pakolhatsz skilleket, amelyik fegyvered éppen aktív.
Szerintem tankként is standardot használnék, de a másik morph-fal (Standard of Might). De a magma armor is jó lehet.
Szerintem elképzelhető, hogy nem a kétkezes fegyver a leghatékonyabb a szintlépésre Valószínűleg a többség szintlépésre dual-wield-et használ (a területre ható támadások miatt), és másodlagos bar-ba teszi a kétkezest (execution meg utility skillek).
Én a helyedben a dual wield-et és a one-handed and shield-et is kipróbálnám (pajzs az erősebb szörnyek ellen) és azzal a kombinációval haladnék, amelyikkel a legsikeresebb vagyok. Azaz dual wield +sword/shield, vagy dual wield + two handed. A sword/shield + two handed kombináció valószínűleg inkább pvp-be való.Az alábbi két skillt ajánlom még figyelmedbe: molten weapons (igneous weapons), inferno (flames of oblivion).
-
donki
senior tag
-
donki
senior tag
Végre megismerkedtem a játék aukciós rendszerével és rendesen leesett az állam. Az elmúlt két évben semmilyen fejlesztés nem történt.
A free-to-play szellem (vontatott, időrabló játékmenet, amit kiválthatsz pénzért) amúgy a játék minden apró részletét áthatja, láthatóan ilyennek lett tervezve az első perctől. De hogy már eleve arra is gondoltak, hogy kereskedni ne lehessen, kizárólag online oldalakon valódi pénzért? Mert az abszurd feltételezés, hogy mind az 500 guild tradert végigjárom és filterezés nélkül (amire nincs lehetőség) végigböngészem a kínálatot, ha szükségem van valamire. Ez a középkor.
Mélységesen fel vagyok háborodva! Ez technikailag egy nagy nulla. Nem tudom elfogadni az ostoba hipotéziseiket, hogy ez milyen jó, mert nem az. -
Piszkos-Fred
aktív tag
Hat, ha nem teszel erte, akkor nem fogsz kereskedni. Ez ilyen egyszeru. Juss be egy jo kereskedelmi guildbe, lehetoleg aktivba es mindjart nem leszel ennyire frusztralt.
Azt speciel nem ertem, hogy milyen online oldalakrol es penzes dolgokrol beszelsz, de nagyon erdekelne, mert mostansag mar nem jatszok aktivan a jatekkal, de vannak fasza cuccaim es egy kis extra penz meg mindig jol jon.
Filterezes van. Tessek hasznalni addonokat! Szivesen.
-
donki
senior tag
válasz Piszkos-Fred #687 üzenetére
"Azt speciel nem ertem, hogy milyen online oldalakrol es penzes dolgokrol "
Ez feltételezés volt. Ha nincs globális keresés, akkor egyenként végigjárni az összes kereskedőt olyan mértékű időt vesz igénybe, hogy a gyakorlatban lehetetlen. Ezért élelmes emberek létrehozhatnak kereskedő oldalakat, hogy a játék helyett ott kínálják a portékát és innen egy apró lépés, hogy pénzért.Letöltöttem a Tamriel Trade Centre addont, (abszurd, hogy erre szükség van 2016-ban egy drága játékban), ez nagyjából nagyon körülményesen, nyögvenyelősen azt tudja, amit a játéknak kellene tudnia.
-
Piszkos-Fred
aktív tag
Kar, pedig tenyleg jol jott volna nemi penz. A Diablo 3 RMAH-ja is halva szuletett otlet volt, de 20 eurot sikerul osszebugazni vele anno, mielott lelottek.
Egyik kommentedbe free-to-play, a masikban meg dragazod, most melyik? Viccelek, eliras valamelyik, nyilvan.
Na szoval.
Voltak kereskedo oldalak/forumok, nem volt rajuk szukseg, kihaltak/bezartak. A jatekban a kereskedes hidd el, konnyebb, mint sem az gondolnad igy elso nekifutasod alapjan. Na most, ha a legolcsobban akarsz valamit venni, es ebbol nem engedsz, akkor igen, sz*pas van. De ha tudod (addon megmondja), hogy mennyi az atlag ara egy-egy cuccnak, es az alatt talalsz valamit, akkor szerintem felesleges is tovabb menned. Arrol nem is beszelve, hogy egyszerre 5 guildnek lehetsz tagja, amibol 2 hely boven eleg egy-egy nagyobb kereskedelmi guildnek, igy meg csak maszkalnod sem kell, eleg a bankbol intezned mindent, mert valoszinuleg a sajat boltban mar megtalalod azt, amit keresel.Ha vasarlo vagy, guild nelkul, akkor is eleg csak 2-3 nagyobb Trade Guildet ismerni nevrol, hogy azok boltjait felkeresd alkalomadtan, mert a harombol biztos megtalalod azt, amit keresel. De ha nem, akkor meg mindig ott a lehetoseg, hogy a regi modszerrel, a general chaten keress/kerdezz ra valamire egy-egy fovarosban.
Ami az UI-t illeti. Igen, fapados. Nem kicsit. Direkt LUA alapokra/alapokon keszitettek azert, hogy mindenki testre szabhassa adonokkal, lasd WoW es hasonlo tarsait. Oke, ehhez legalabb 5-ot kell kattintania mindenkinek (megkeres, letolt, kicsomagol, bemasol, aktival), de talan keves embernel okoz ez gondot, es meg ok is megoldjak vegul segitseggel. Oke, konzolosok mondjuk szivnak, de ilyenkor azt szoktam mondani, egy evig betateszteltuk nekik a jatekot havi 3500-ert, ennyi kedvezmeny (addon hasznalat) kijar nekunk (Fallout 4. es Skyrim SE mellett az ESO nem valoszinu, hogy kap mod tamogatast konzolon, egyelore legalabbis nem hallani ilyet, maximum igeny szinten).
Azt mar csak halkan javaslom, hogy ennyi kellemetlenseg es rossz tapasztalat utan en, ha a jatekot amugy is unalmasnak, repetativnak (es meg ki tudja milyen negativ jelzot hasznaltal, iras kozben nem latom) talalod, akkor add el az accountodat, inkabb kapj belole vissza nemi penzt, mert kenyszerbol max akkor csinal az ember olyat, amit ennyire utal, ha megfizetik.
-
lovelace
csendes tag
Sziasztok!
Erősen gondolkodom a játék beszerzésén, mindig is érdekelt, és a Gold Edition még csábítóbbá tette az egészet. Kerestem interneten keresztül-kasul, de alig akadtam néhány magyar guild nyomára, azok sem tűntek túl aktívnak. PC-s vonalon milyen aktív magyar guildek ismertek, mely szövetség tagjai? -
donki
senior tag
válasz Piszkos-Fred #690 üzenetére
Részben jogos amit mondasz, bocs a panasz áradatért.
Amúgy az ellentmondás látszólagos a free-to-play vonalon. Az üzleti modell alapja általában a lassú fejlődés, amit item mall-ból fel lehet gyorsítani. (xp potion, craft cuccok, stb.) és ez alapvetően fellelhető ebben a játékban.
Másfelől én még pénzért vettem, és most is havidíjat fizetek.Szerintem a chat és az aukció nagyon fontos része a multiplayer játékoknak már az első szinteken is, nagy bátorság kell ahhoz, hogy ilyen igénytelen interface-szel jelentessenek meg egy játékot.
Egyébként amikor a kommentet írtam, akkor még nem vettem észre, hogy a guid tradereket bankból is el lehet érni. Később mondjuk igen, de akkor is köszi az konstruktív hozzászólásért
-
lovelace
csendes tag
Köszönöm Mennyi aktív tag van kb?
Még egy kérdés, most magáról a játékról. Sok helyen rákerestem már, és nagyon vegyes válaszokat találtam. Mennyire számítanak a faji képességek egy-egy class vagy szerep kiválasztásánál? Például, van-e olyan faj, ami kimondottan healer templarnak való, más faj esetében gyengébb karaktert kaphatunk endgame-nél? Remélem, nem túl hülye a kérdés.[ Szerkesztve ]
-
donki
senior tag
válasz lovelace #694 üzenetére
Itt utánanézhetsz a bónuszoknak: [link]
Most gondolj bele, hogy a sebzés arányos vagy a max manával, vagy a max staminával (típustól függően).
Van olyan faj, ami +10% max manát és mellette +4% sebzést ad.
Nem tudom, hogy ezek a százalékok pontosan mit szoroznak mivel, tehát azt nem merem állítani, hogy ekkor 14%-kal nagyobb lesz a sebzésed, de valamivel kétségtelenül nagyobb lesz... -
haller26
tag
Sziasztok,vkinek van kedve TS-n dumálni játék közben?
"Van aki nem buta,csak túl okos ahoz,hogy megértsen valamit" pityputy#2982
-
donki
senior tag
válasz lovelace #697 üzenetére
A templar healer valószínűleg magicka alapú, tehát high elf vagy breton.
A sorcerer esetében a stamina és a magicka build is életképes dps-ként. Magicka esetén lásd fönt, ha stamina dps-t akarsz akkor a khajit is és a redguard egyaránt jó választás és van aki az imperialt is dicséri. -
pelenka35
őstag
One tamrielröl hol találok bövebb infót? Mit is kapunk 18-án.
Gamertag:Rob3rt75
-
donki
senior tag
válasz pelenka35 #699 üzenetére
Mi lesz 18-án? One Tamriel az update 12-vel már élesben van.
[Patch notes]
Én nem vagyok elragadtatva tőle, de van akinek tetszik. Szerintem a szint alapú fejlődést, és a szint alapú tárgyakat ki kellett volna vezetni, más meg ilyenről hallani sem akar.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs