Új hozzászólás Aktív témák
-
donki
senior tag
Két éve játszottam pár hetet a játékkal (sajnos 3 hónapra előfizetve) és most adtam neki egy újabb esélyt, de szomorúan tapasztaltam, hogy a játék időigénye mit sem változott, a skill pontokért stb. keservesen meg kell küzdeni, az út végén pedig egy laghurrikán vár pvp-ben.
Akkor lettem azonban igazán csalódott, amikor láttam, hogy a fajváltoztatás crown-ba kerül, nem is akár mennyibe. Nyilván ennek az üzleti modellnek (kevés játékos fizessen, de az sokat) a lehúzás az alapja, de számomra így nem játszható a játék, mert soha nem lesz annyi időm, hogy több karakterrel végigjárjam a végtelennek tűnő utat, és így rákényszerülnék, hogy magic-ról stamina alapra átállásért - egy közönséges skill reset más játékokban, és mint ilyen ingyenes - minden alkalommal sok-sok forintot fizessek.
Tulajdonképpen azért írtam, hogy megerősítést kérjek, valóban jól látom, hogy a skill reset alapját képező race change csak crown-ért érhető el?
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest