Keresés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kmisi99

    addikt

    válasz flash- #21 üzenetére

    Igen a magyar étkezés meglehetően borzasztó. A legtöbb háziasszony is rántotthús jó olajban tocsogósan, zsírt zsírral, egy kis pirított kristálycukor zsír körettel. De igazából főleg pénz kérdése is. A étolaj olcsó, az akciós oldalas 800ft/kg ért olcsó. Az extraszűz olivaolaj 6x annyi mint a sima olaj, a csirkemell meg 2x annyi, jófajta marha hús meg 4x annyi mint az olcsó hús. Elég sokan rá vannak erre kényszerülve, de a legtöbben valóban csak a kifogást találják a normális kaják helyett.

    A genetikusokon röhögök nagyon, hogy hát nekem ilyen a genetikám. Ja napi 3-4000 kalóriával egy egészséges ember genetikájának az a dolga hogy elhízzon a fenébe. Én 10-22 éves koromig 1. fokú elhízási szinten voltam azaz a BMI-m 30+ volt átlag 32. Aztán hipp hopp fél év alatt -30 kg. Azóta is köszönöm szépen elhízásra hajlamos genetikával édesanyám azért aggódik, hogy túl sovány vagyok. :DDD Bár az ő főztjét is csak akkor eszem meg ha én felügyelem miből és hogyan csinálja.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák