Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • llaszlo

    veterán

    válasz #30662400 #5380 üzenetére

    Mitől ragadt be? Szerintem valamit nem jól csináltál. Annak simán ki kell jönnie ha megnyomod. Feltéve, hogy a rugó működik. Nem sérült ott valami?
    Ha meg a rugó rossz, akkor csere.
    Partícionálás. Linux live cd-vel és gparted-dal, vagy qtparted-dal. Ezekkel a legegyszerűbb. Persze ha eleve linuxot használsz akkor nem kell a live cd. :)

    Tegnap este totál kiakasztottam a telómat. Először a Market enabler-nél szállt el a root access. Aztán csináltam egy olyat, hogy dalvick-cache wipe. Na ettől totál meggajdult. Majdnem ráment az egész napom, mire vissza varázsoltam az appokat a kártyára.
    Végülis nem tudom, hogy mi volt a végső megoldás, de most már minden app megy rendesen és látja is a kártyán.
    Most dd-vel lementettem az egész ext tartalmát a párom gépére így bármikor vissza tudom pakolni.
    Minden esetre egy reinstall kellett neki, hogy menjen rendesen.

    Szegény kártya sokmindent kiállt. Volt, hogy nem tudtam formázni. A rendszer sem tudott vele mit kezdeni, addig nem indult újra a gép amíg ki nem húztam a kártyaolvasót. Formáztam ext2-re, egyszer csak végre működött. Próbáltam telóval, vagy kártyaolvasóval is. Végül dd-vel visszaállítottam a tegnap esti állapotot, de még utána is küzdeni kellett vele.

    Korábban is volt hasonló és akkor is a MARKET ENABLER kavart be. Azt ha lehet ne használjátok. Bár itt nálunk inkább a warez a menő. Most terminálban engedélyeztem a fizetős appokat ugyanaz a hatás. :)

    Tehát most szűz rendszerem van, kíváncsi vagyok, hogy nekem lesz-e olyan fagyás, mint másoknak, mert nekem eddig soha nem volt olyan.

    OFF:
    Semmi köze az oldalhoz, de ha rákattintasz akkor, köszi.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák