- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli975
tag
Minden Pulse tulajnak
Kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánok!
-
llaszlo
veterán
BUÉK. Jaaa még nem ez jön. Akkó bódog karácsonyt.
Nekem nem indult még jól a napom. Nagyon be-be lassulgatott a rendszer gondoltam csinálok egy rebootot. De ismét elkövettem azt a hibát, hogy előtte nem csináltam mentést. Rebootnál ugyanis bootloopolt. Vissza raktam egy korábbi mentést az is bootloopol. Pedig az tuti működött már. Szóval ezt most nagyon nem értem.
Erre tud valaki megoldást így karácsony környékén?Szerk: Full wipe kivéve ext után megy. De pont, hogy azok a cuccok nincsenek meg amikre szükségem lenne. Mert ugye a data partíciót is wipeoltam.
[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
-
llaszlo
veterán
válasz llaszlo #15854 üzenetére
Félig meddig sikerült helyre rakni. De elég érdekes megoldással.
Vissza tettem egy régi backupot ami szintén bootloopolt, de legalább benne voltak az appok. Aztán ráflasheltem a legújabb backup data partícióját. Így legalább minden adatom meg van. Már csak be kell állítani a rendszert. De előbb megint csinálok egy-két mentést. -
Watt25
veterán
Az új Skyfire akadozás nélkül játsza a Flash videókat.
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
csopi04
csendes tag
Mindenkinek: Boldog Karácsonyt! Megnézve a Pulse-ra összehozott 2.3 (Gingerbread) videot a Youtube-on, van még mit fejleszteni, tudom, már most kevés ez a vas, de a lényeg, hogy van még pár fanatikus...aki fejleszt, dolgozik nekünk, értünk... Köszi!
-
pitterr
tag
Az a szuper power widget honnan van a 2.2-es Pulse-ban? Ami, hogyha kiraktam az asztalra akkor megkérdezte miket akarok kitenni, volt benne rengeteg options meg minden. Blade-re felraktam modaco-s 2.2-t és az a f*s, ócska semmit nem tudó power widget fogadott. Pl nem tud only 3g módot és itt vidéken emiatt folyton edgen lóg a teló, pedig 3g is van, csak nagyon alap a térerő.
Update: Ja bocs, azt hiszem meg is találtam gugliban. Extended Controls a neve.
[ Szerkesztve ]
Nexus 4
-
Watt25
veterán
YouTube remote 1.2-es változat. Poén, ahogy irányítható a számítógépen nézett videó.
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Balázs1621
senior tag
Üdv!
CM6 0.40-hez van használható Espresso téma? Ezeket próbáltam, itt csak az utolsó volt jó, de annál meg full fekete a notification bar, ami nem tetszik, a többivel meg nem bootol be a teló.
-
llaszlo
veterán
válasz Balázs1621 #15866 üzenetére
Nincs másik és tökéletesen működik. Ez PEBKAC.
-
Mattheo
tag
Na betörtem a kijelzőt..
Üveg. Már amügy is hajszál választott el az üj telótól, de ez megoldotta.
Galaxy S tulaj lettem..
Nem ragozom, ég és föld.
A lényeg, megtartanám a Pulse-t is, csak kellene 1 kijelzőt rendeljek.
LCD nem sërült csak az üveg. Én nem találtam sehol.
Vett valaki már?
Hol? -
llaszlo
veterán
válasz Balázs1621 #15868 üzenetére
Ha a CM ROM van fent és felteszed rá ezt a frameworköt akkor működnie kell.
Mattheo: Inkább kicseréltetted volna valami hibával (pl nem lehet MMS küldeni és fogadni) akkor beszámították volna a vételárat.
[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
válasz Balázs1621 #15872 üzenetére
Mivel más a háttere nincs. Csináld meg és akkor lesz.
-
llaszlo
veterán
válasz Balázs1621 #15874 üzenetére
Ajánlom magamat.
-
llaszlo
veterán
A CM 6-ra nem lehet valahogy új lockscreent illetve másik hívásfogadó képernyőt telepíteni?
Pl olyat amilyen a HTC-nek van. Lockscreent már néztem, de valahogy nem az igaziak. -
rum-cajsz
őstag
válasz llaszlo #15877 üzenetére
Én ezt használtam egy darabig: Simply Lockscreen
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
beni121
aktív tag
sziasztok.
Két kérdésem lenne
1) Milyen filmeket kezel?
2) Turbó simmel üzemel?Samsung Galaxy Note4/Note9. Ha fontos: +3670-398-0855. Rejtett számot nem veszek fel, es nem hívok vissza :-) :-) :-)
-
beni121
aktív tag
Válaszokat előre is köszönöm
Samsung Galaxy Note4/Note9. Ha fontos: +3670-398-0855. Rejtett számot nem veszek fel, es nem hívok vissza :-) :-) :-)
-
beni121
aktív tag
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Samsung Galaxy Note4/Note9. Ha fontos: +3670-398-0855. Rejtett számot nem veszek fel, es nem hívok vissza :-) :-) :-)
-
llaszlo
veterán
válasz rum-cajsz #15879 üzenetére
Bár akkor jól jöhet, hogy ha ütöd-vágod a telefont.
Én alapból vigyázok mindenemre. Egyszer láttam valami Dell cuccot ahol a kijelzőt a csávó egy tollal izomból elkezdte verni és semmi baja nem lett.
HA jól tudom akkor itt ebben a topicban linkeltem valahol.[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
Feltoltam 128 megára a swap-et és gyorsabbnak tűnik a teló. Eredetileg csak 100 megásra akartam, de valahogy 128 lett, mert hozzáadta a rendszer swapjét is vagy mit. Sebaj.
[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
Viszont ami nagyon fura, hogy Linpackal mérve az Mflops érték eléggé alacsony, pedig OC kernel van fent. Ez mitől függ még? Mert korábban egy jóval régebbi rendszerrel jobb eredményt kaptam.
-
Mattheo
tag
na csak nem akarja..
Akkor [itt] aki akarja megnézheti[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
válasz Pocok256 #15890 üzenetére
Akkor már értem. Az SD-n van a cache, mert a telón már nem fért el. Akkor ezért lenne annyival lassabb a Linpack teszt?
Ma csontra megfagyott a teló. Be sem tudtam kapcsolni, kissé izgultam. Rádugtam a kábelt és akkor sem történt semmi. Az adb shellt már nem néztem, csak kivettem az aksit és utána már működött. -
Pocok256
veterán
válasz llaszlo #15893 üzenetére
Nekem azzal,hogy a cache a telon maradt kb 30-al gyorsult a telo es a linpack is.Nem mellesleg sokkal sokkal stabilabb maradt.
ui.:turbo sim megy a pulseba.xyplayer asszem az amivel mindent megeszik a pulse csak a felbontasra kell ugyelni.
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
llaszlo
veterán
válasz Pocok256 #15898 üzenetére
Az mit jelent, hogy 30-al gyorsabb?
Nekem azért van a cache a kártyán, mert nem fér el a telón. Sok a program.
A UK firmware-rel nagyobb a cache partíció? Mert most már ráférne a CM 6 arra is, mivel kigyomláltam.
Azért pl ilyenkor mutatkozik meg egy HTC nagy előnye a support, ott lehet szerkeszteni a rendszer partíiók méretét.[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
válasz llaszlo #15899 üzenetére
Megnéztem ugyanannyi a cache partíció. Tehát nincs értelme lecserélni. Viszont most töröltem a ROM-ban lévő ADW launchert és csak a legújabb van fent. Valamiért jelentősen gyorsult az ADW most. Mert korábban mindig várni kellett a képernyő feloldás után. Eléggé idegesített.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egérpad topik
- Bestbuy játékok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Lexus, Toyota topik
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs