- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Sziasztok!
Van Pulse-om is, azonban kaptam egy ZTE Blade-t. Bocs, hogy itt kérdezek róla, de itt talán több Android szakértő van. A problémám, hogy sikerült a /systemből letörölnöm a build.prop file-t. (SD kártyán van róla egy másolat. ) Most újraindítás után fc-zik az ADW.Launcher, nem lehet használni a telefont. Felraktam a ClockworkMod Recovery-t. Lehetséges adb-vel a file visszamásolása a helyére?
Előre is köszi a segítséget, és bocs a kicsit offért! -
rum-cajsz
őstag
válasz szilu7 #15451 üzenetére
kapcsold be az USB debugging opciót (Settings->Applications->Development).
majd a számítógépről az adb használatával fel tudod másolni, ha a telefon driverét telepítetted a gépre.0. lépés: Indíts egy parancssort a sz. gépen
Ezzel tesztelheted, hogy látja-e a telefont a gép:
adb devices1. indíts egy távoli parancssort:
adb shell2. kérj root jogot
su3. másold fel a fájlt a rendszer könyvtárba
cp /sdcard/build.prop /system/build.prop
(megjegyzés: nem tudom a fájl pontos helyét, csak egy példát írtam)[ Szerkesztve ]
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
csopi04
csendes tag
válasz impalaman #15448 üzenetére
Köszi Impalaman a hangrögzítő elérését, küldtem is gyorsan egy hangüzenetet egy isminek.
Tehát CM6 Froyo!
Más: aki ki akarja jeleztetni az akku töltöttséget %-ban, vagy a térerőt a notifications csíkra, CyanogenMod settings/User interface/Status bar/Battery percentage vagy/és deBm signal streng/Show dBm - hez kell pipa. Átállítás után újra kell indítani a telót!
User interface-ből a widgetek is változtathatóak, (a notifications csík widget-jei.) -
raisin68
csendes tag
Üdv!
Érthetetlen módon a fülessel teljesen hülyén szól a telóm, mono és mintha még visszhangozna is, a hangszín is valami borzalom. Hangszoróval viszont jó (már amennyire azzal lehet). Tutira nem a füles a rossz, mert másikkal is próbáltam, a telóval van valami. Garis, van esély, hogy másikat kapjak helyette (pl. Blade :-))) )? Vagy tud valaki valami gyógymódot? -
Watt25
veterán
válasz raisin68 #15456 üzenetére
Csak amiatt, hogy azt írtad, hogy mono, amiatt kérdem, hogy tuti teljesen be van nyomva a csatlakozó? Ugyanis, ha nincs benyomva teljesen, akkor pont a közös pont nem érintkezik, ami miatt sorba kötődnek a hangszórók, ami mono hatást kelt. (Plusz csak azt hallod, ami a két oldal hangkülönbsége, a valóban mono hangokat elvileg nem hallod.)
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
bounty123
őstag
válasz llaszlo #15459 üzenetére
Én elégedett vagyok az 1.7-tel, könnyen lehet, hogy ez az utolsó rom a telómon. Annyira nem hiányzik a 2.2, mivel a2sd ugye van fullos, és a 2.2-es funkciójú marketet is fel lehetett tenni, így van már update all és nem kell egyenként installálgatni. Más meg nem igazán hiányzik.
-
-
szaboknak
aktív tag
Sikerült már valakinek a Flash Playert telepíteni CM6 romra?
A marketen nem hozza be és ha telepítem mikor már majdnem kész a telepítés újra indítsa a készüléket és nem települ[ Szerkesztve ]
Iphone 7 128 Gb, Xiaomi watch S1
-
maggi1886076
addikt
nekem nem engedi feltelepíteni a CM6 romot.most FLB 1.7 rom van rajta.aborted installinggal megáll.mi lehet a baj?
[ Szerkesztve ]
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
Bazijoe73
senior tag
Én meg bármilyen oc-és kernelt akarok felrakni nem megy miért mitrontok el???
Samsung Galaxy S5 Rootolt
-
Muki94
aktív tag
-
impalaman
aktív tag
-
syl5
őstag
Sziasztok! Eloszor is bocs az ekezetek miatt, de telorol irok.
Tudnatok nekem segiteni abban hogy win alol tudjak ext 2 particiot letrehozni egyszeruen ? -
fgy
csendes tag
sziasztok!
hogy lehet pulse-ról egy névjegyet elküldeni valakinek pl. sms-ben?
CM6.1.0-RC0
köszi: fgy
ja, és még egy, mitől van az, hogy egyik pillanatról a másikra ha belépek egy menübe, pl: Contacts, akkor annak a következő menüje mindig elfektetve (landscape) jelenik meg? -
fgy
csendes tag
-
csopi04
csendes tag
Aki használni szeretné az android 2.3=3.0 -t, annak mélyen a zsebbe kell nyúlni:
Minimum hardware requirements for Android 3.0 devices are: 1GHZ CPU, 512MB or RAM, displays from 3.5” and higher. (We all, of course, heard that Android handsets with 2GHz CPU’s are coming)[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
Működik valakinek rendesen az aContacts?
Nálam egyetlen egy nevet jelenít csak meg a listából a többit nem látom. A DialerOne vagy az alap névjegyzék az minden számot megjelenít. Akkor tapasztaltam ezt először amikor 2.1 lett a telón. De úgy látszik ezt a hibát vagy nem javították, vagy én nem tudom, hogy hogyan lehetne megjeleníteni a számokat. -
maggi1886076
addikt
hogyan tudom a swapot beallitani a telon?
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
syl5
őstag
Sziasztok!
Nem kellene valakinek a Pulse-hoz egy minőségi fülhallgató?
Egy eredeti Sennheiser cx300-as lenne a füles. Nagyon szépen szól vele a Pulse, a gyári headset a nyomába se ér!
Természetesen 2,5 mm-es jack-el van ellátva, szóval így nem kell az átalakítóval pöcsölni!
Ha érdekelne valakit írjon egy pü-t! -
szaboknak
aktív tag
Memkarit cseréltem és úgy döntöttem,hogy újra rakom az egész telót swap és ext partíció nélkül a CM6.1-RC0-Pulse-beta-0.30 rom után Starkos' 691MHz overclock kernelt az 1.31 Adw-t és aztán a 710Mhz CM6_0.3.oc.kernelt majd a compcache ram usage-t kikapcsoltam és aztán jött a teszt az nfs shift-el és láss csodát,nem szaggat még induláskor sem.
Mostmár ott tartok,hogy minden szükséges fent van ami eddig volt 20 mb szabad hely maradt és ugyan olyan gyors sőt előtte a swap-al nem volt ilyen gyors. Szerintem az 1.31 ADW mintha stabilabb volna.Iphone 7 128 Gb, Xiaomi watch S1
-
szaboknak
aktív tag
-
Bazijoe73
senior tag
Sziazstok mivan akkor ha ClockworkMod Recovery-t felrakva és annak elindítása után. Elindulva a menüben lefagy vagy ujra indul a telefon????
-
Bazijoe73
senior tag
2.2-höz milyen oc-és kernelt használtok???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest