Hirdetés

  • Ma indul az xDefiant első szezonja

    gp Az új évaddal érkeznek az újdonságok is természetesen, többek között befut a GSK frakció és új fegyvereket is kapunk.

  • BYD Dolphin menetpróba

    ma Sokkal kisebbnek tűnik, mint amekkora valójában, ezért aztán nem tűnik elég olcsónak. Pedig ez a hatótáv és felszereltség ennyiért elég gáláns.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tézé81

    tag

    válasz gagarin70 #1166 üzenetére

    Bocs, ne vedd rossz néven, de nem tudni mennyire vagy kezdő az Androidban. Azt ugye tudod, hogy a Beállítások / Alkalmazások... résznél a legtöbb telepített progit át lehet rakni az SD kártyárára... Ez az elsődleges, ha fogy a helyed.

    Szerk.: Bocsi, most látom, ezen túl vagy már...

    Ha ezzel meg vagy, és még mindig kevés, akkor a következők szerint át tudsz helyezni olyan alkalmazásokat is, amelyek ezt alapból nem támogatják:

    Rootolni ezzel tudod: [link]

    Majd szvsz: [link]

    Bár az Ultimate Backup-nál egy frissítése óta nem találom az app2sd funkciót, így nem biztos, h azt meg kéne venned... Inkább root-olás után írd a Market keresőjébe, h app2sd.

    Szerk: érdemes még feltelepíteni a "CacheMate for root users"-t root után, néha 10 MB szabad helyet is felszabadít...

    Türelem, minden megoldható, a párom telefonján is van egy rakat alkalmazás, és még is van szabad helye.

    Már nem emlékszem, hol kell kikapcsolni a gyári alkalmazások auto frissítését, de ezt is meg kell oldani a helyspórolás miatt.

    Javasolt még a "Titanium Backup" megvásárlása, mert a fizetős változattal lehet alkalmazásokat "fagyasztani", mint pl. a jrdsensor...

    Bocs, h ilyen hosszú lett :U Türelem kell, meg az Androidot szeretni :P

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák