- Az ASUS a bányászatra szánt gyorsítójáról sem hagyja le az RGB-t
- Úgy néz ki, hogy megrendezik a legnagyobb európai tech kiállítást
- Elkezdik a feltekerhető OLED tévé nemzetközi forgalmazását, nem lesz olcsó…
- Synology DiskStation DS720+ NAS: a kétlemezesek Cadillacje
- Egy újszerű megközelítésű kriptovaluta megpörgetheti az adattárolók piacát
Hozzászólok Aktív témák
-
dezz
nagyúr
Nálam volt kölcsön egy HTC EVO 3D és bár nem tökéletes ez a szemüvegmentes stereo-3D (csak egy bizonyos pozícióból jó a 3D-s kép), azért egyátalán nem volt rossz!
Rendesen 3D-ben mentek rajta 3D-s (nem csak konvertált, van ott egy csomó eredeti 3D-s tartalom) YouTube videók, máshonnan letöltött filmek (SBS formátumban, de ahogy látom, ez a tablet az MVC kódolás is támogatja már), vagy pl. van egy elég jó APP saját 3D fotó adatbázissal. Ezek szerintem ezen a tableten is működhetnek! (A HTC-hez volt pár 3D-s játék is, azok már nem biztos, hogy ezen mennének, de ki tudja.)
A HTC-n van dupla szenzoros fényképező, amivel elég jó 3D-s fotókat és videófelvételeket lehet csinálni. Talán ezen a tableten is an ilyen.
Ja, és persze a 3D mód ki/be kapcsolható, az alap a 2D mód.
(#2) Loveless: Nem tudom, miért zavar téged ennyire, hogy ilyen is van a piacon...
(#3) Sub-ZeRo: Én nem vagyok gyártó, de én is ezt mondom...
(#12) Reggie0: Így van, az emberek többsége nem érti, mire jó ilyen kis képernyőn a 3D, azt hiszik, max. néhány centiméternyi mélység látható így. Nem fogják fel, hogy a megjelenítő itt kvázi olyan, mint egy ablak egy virtuális térre. Aztán amikor mutattam pár ismerősnek a HTC-n pár olyan fotót, amin százméterekre vagy akár kilóméterekre lehetett "ellátni" (mező, hegyek-völgyek, vagy akár csak egy utca), eléggé leesett az álluk.
(#13) M@trixfan: Már hogy a csudába ne lehetne megnézni rajta egy 2D-s képet, 2D módban? Úgy olyan, mint egy sima 2D-s megjelenítő (már azonos paneltípusokat feltételezve)! A 3D mód egy extra fícsőr. Egyébként 3D-ben nem annyira zavaró a kisebb felbontás.
[ Szerkesztve ]
Hozzászólok Aktív témák
ph A 9,7 hüvelykes újdonság szemüveg nélkül teremti meg a mélységérzetett.
- C programozás
- Synology NAS
- [Re:] Egy újszerű megközelítésű kriptovaluta megpörgetheti az adattárolók piacát
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- World of Warships
- [Re:] Kívül Mercedes, belül űrhajó: megjött az EQS
- Laza koronavírus topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Eladó hibátlan Olympus M.Zuiko Premium 60mm F2.8 makró objketív mikro 4/3 rendszerhez
- Eladó használt Fujitsu Desktop Esprimo C910-L Mini PC
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5 - 7.Gen / 8GB / 128GB SSD / 14" FHD / Nvidia VGA / Webkam / Gari!
- Dell XPS 13 9360 SZINTE ÚJ. 2K i5-7Gen.512Gb Ssd,8Gb,Érintős.
- LG 27 UK 650 600 4k HDR10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT
Város: Budapest
Cég: CorvinSoft Kft.
Város: Budapest