Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • dezz

  nagyúr

  Nálam volt kölcsön egy HTC EVO 3D és bár nem tökéletes ez a szemüvegmentes stereo-3D (csak egy bizonyos pozícióból jó a 3D-s kép), azért egyátalán nem volt rossz!

  Rendesen 3D-ben mentek rajta 3D-s (nem csak konvertált, van ott egy csomó eredeti 3D-s tartalom) YouTube videók, máshonnan letöltött filmek (SBS formátumban, de ahogy látom, ez a tablet az MVC kódolás is támogatja már), vagy pl. van egy elég jó APP saját 3D fotó adatbázissal. Ezek szerintem ezen a tableten is működhetnek! (A HTC-hez volt pár 3D-s játék is, azok már nem biztos, hogy ezen mennének, de ki tudja.)

  A HTC-n van dupla szenzoros fényképező, amivel elég jó 3D-s fotókat és videófelvételeket lehet csinálni. Talán ezen a tableten is an ilyen.

  Ja, és persze a 3D mód ki/be kapcsolható, az alap a 2D mód.

  (#2) Loveless: Nem tudom, miért zavar téged ennyire, hogy ilyen is van a piacon...

  (#3) Sub-ZeRo: Én nem vagyok gyártó, de én is ezt mondom...

  (#12) Reggie0: Így van, az emberek többsége nem érti, mire jó ilyen kis képernyőn a 3D, azt hiszik, max. néhány centiméternyi mélység látható így. Nem fogják fel, hogy a megjelenítő itt kvázi olyan, mint egy ablak egy virtuális térre. Aztán amikor mutattam pár ismerősnek a HTC-n pár olyan fotót, amin százméterekre vagy akár kilóméterekre lehetett "ellátni" (mező, hegyek-völgyek, vagy akár csak egy utca), eléggé leesett az álluk. :)

  (#13) M@trixfan: Már hogy a csudába ne lehetne megnézni rajta egy 2D-s képet, 2D módban? Úgy olyan, mint egy sima 2D-s megjelenítő (már azonos paneltípusokat feltételezve)! A 3D mód egy extra fícsőr. Egyébként 3D-ben nem annyira zavaró a kisebb felbontás.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés