Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fagy53

    nagyúr

    Üdv!
    Kiveséztem a Brutal3-at, én sem vártam meg az 1.9 tapaszt és élve az alkalommal Stewen1967 feltöltését leszedtem :R , telepítettem és teszteltem.
    Két profilt használtam, az eredetit és a TSM-el bővített verziót. Egyiknél sem tapasztaltam problémát, sőt a TSM-nél korábban tapasztalt pár másodperces akadások is megszűntek...
    Az "eltúlzott képeslap színei" sajnos nálam is valósak nemcsak a fotókon láttam és ez nekem mínusz.... ;]
    Az éjszakai vezetés könnyebb lett, de a kéklő égalja és az intenzíven ragyogó csillagok eléggé kiábrándítóak, akárcsak a túlzásba vitt macskaszemek a szalagkorláton. Jók viszont a fények, akár a közvilágítás, akár a járművek / saját, AI / szempontjából, a lámpák fényudvara számomra tökéletes... :K
    A nappali vezetés egyértelműen napszemüveges, ami keményen éleslátásra korrigált, plasztikus képet adó megoldás. Furák a délelőtti / 10 óra / csillagok, de kellemes, hogy javult a távolbalátás élessége, nem korlátozzák annyira a távoli párák, ködök, mint az eredetiben. Olyan a Brutal 3 mintha egy hidegfront szele söpört volna végig a napsütötte tájon.
    Az eredetin van mit javítani, de ez a verzió nekem úgy tűnik átesett a ló másik oldalára, valahol a kettő között az igazság!

Új hozzászólás Aktív témák