Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Miara666

    csendes tag

    Sziasztok most regisztráltam az oldalra ..
    Ez a cikk nagyon jó sok minden érdekességet megtudtam belőle köszi szépen!!

    Kérdesem a következő lenne: a telefonon jelenleg egy kicsit gyenge minőségű fólia lett rárakva (GSM boltban) és előlapon van 3 karc ezt a fóliát cserélném egy jobb minőségűre ( http://viewitem.eim.ebay.hu/Sony-Xperia-Z-FULL-BODY-SHIELD-Invisible-Screen-Protector-Front--Back/121068805875/item ) de olvastam olyat hogy a gyári fólia nagyon jó minőségű ez mit jelentene ( ha nem teszek rá fóliát akkor a gyári karcolódik vagy nem? lehet cserélni a gyárit vagy nem?) a helyzet hasonló a hátlapon is már van rajta kis karc (nincs felrakatva + fólia) de szeretnék oda is fóliát kérdés hogy a karcos gyári fólia cserélhető -e mert ha nem felesleges rátennem a karcosra egy ujjat akkor karbon fólia lesz..

    Másik kérdésem, rendelnék ebay-ről memória kártyát 64 GB -ost szeretnék de az anyagi tőkém igen szarul áll most... ezért lemondtam a SONY márkájúról és kerestem olcsót érdekelne hogy megbízhatóak -e példáúl ez: http://viewitem.eim.ebay.hu/64gb-MICRO-SD-MEMORY-CARD-WITH-ADAPTER/200968917835/item

    Ha van esetleg hasonló cikk vagy oldal a telefonról vagy beállításáról, optimalizásáról szívesen elolvasnám aki tud ilyet küldjön linket légyszíves (Előre is köszönöm :) )

    SONY Xperia Z Black

    SONY XPERIA Z C6603 Android 4.2.2 (10.3.1.A.2.67) T-mobile

Új hozzászólás Aktív témák