- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
szzoo
tag
Nulla tapasztalattal én a Be-on-road nevű alkalmazást raktam fel a Play áruházból. Nem tűnik rossznak, de még úton nem használtam, csak biztonság kedvéért van telepítve, várja az alkalmat hogy kelljen. Más hátha tud segíteni...
Más:
Szoktatok fülessel zenét hallgatni? Ha igen, akkor a ClearAudio+-t bekapcsoljátok, esetleg equalizert használtok? Igazából arra vagyok kíváncsi, hogy szól nálatok a ClearAudio+.Azért kérdezem, mert nekem a tableten a ClearAudio+ nem ad olyan jó hangzást (főleg basszust) mint a telefonomon. Egy agybadugós Sony MDR-EX50 fülest használok.
A telefonomon (Xperia T3) ugyan az a Walkman, ugyan azon az android verzión a lehető legjobban szól ClearAudio+-szal. Kb. ugyan ezért a hangzásért nekem ki kell kapcsolni a tableten a ClearAudio+-t és kicsit felhúzgálni az equalizert. Ez azért is furcsa, mert pl egy YouTube video lejárszásakor (mikor nem játszik a ClearAudio+) ugyan olyan jól szól mind a két eszköz.
YouTube-ről jut eszembe, végre megint van 1080p!
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest