- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 - vissza a kamerához
Új hozzászólás Aktív témák
-
zermi
aktív tag
Új frissítés várható Forrás
-
zermi
aktív tag
válasz ricsike81 #1205 üzenetére
Amikor a PTCRB oldalon megjelenik utána pár nap múlva szokta elérhetővé tenni a sony. Gondolom egy kisebb frissítésről van szó, ugyanis a nemrégiben kiadott jelenlegi legújabbtól (14.1.G.2.257) alig tér el a verziószám (14.1.G.2.259). Valószínűleg 1-2 apróbb hibajavítás kerül bele.
-
gti16v
őstag
Itt miért nincs "első összefoglaló hsz"?
Lassan Z1 re váltok,megnéztem volna,milyen dokkoló lehetőségek vannak,itt is gagyi e az utánygyártott dokkoló,mint a Z nél...milyen más lehetőségek stb stb,és csak most vettem észre,hogy itt nincs ilyen....http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_2_20_al6xxx6fbd.jpg
-
soldier2
őstag
válasz Levi113399 #1210 üzenetére
Az nagyon jó lenne. Sajnos ehhez nekem sem időm sem a hozzáértés nincs meg, viszont nyúzom egy idelye a készüléket. Ha tudok segítek.
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
Freddy023
csendes tag
én 2500 vettem már fekete szilikon tokot és ajándékba még 1 flóát is kaptam
dokkolót lehet kapni valahol?
[ Szerkesztve ]
-
BetaBye
tag
Nektek már megérkezett az új ,,kijelzőturbós" Update?
Mert én hiábba keresem akár készüléken akár a gépre rádugva mindig azt írja hogy nincs Update. Egyébként a teló független. És még az album app ot sem írta az Update center. Nehogymár az alig több mint 1 hetes telót rootlonom kelljen meg recovery be ügyeskedni!i6+ & iPad Air
-
soldier2
őstag
válasz szilasz007 #1215 üzenetére
Egyes régiókban elérhetők, másokban még nem. Aki türelmetlen az feltesz egy másik régiókódos szoftot, és hajrá. Én várok. Jó ez a telefon így is ahogy van. (Nekem legalábbis)
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
bandi0000
nagyúr
na hali
Kérdés, hogy mik a negatívok a telóban?
Ugye ebben újabb fajta panel van, de a tesztben írták hogy nem olyan jó mint a Z-ben, de gondolom jobb mint az eddigiek
Sebességgel biztos nincs gond, de viszont írták hogy nagyon ramatyul szól kihangosítva ez is igaz?
Meg az érdekel hogy mi benne a rossz?
Xbox One: bandymnc
-
soldier2
őstag
válasz bandi0000 #1217 üzenetére
Mivel csak a hátrányait kérdezted ezért rövid leszek.
1. sokba kerül (ennek ellenére nem drága)
2. kicsit nagyobb és nehezebb a konkurenciánál (nem sokal, csak kb annyival, hogy ne tudj komolyan venni semmi mást hasonló méretben ha utána a kezedbe kerül)
3. Mivel említetted a kijelzőt ezt is ide sorolom. Tényleg nem a Z kijelzője van benne, sokkal jobb. Bár a betekintési szög lehetne jobb, de ne szín inverzióra gondolj, hanem kicsit fakul oldalról (kb 3 ember simán ugyanazt látja rajta ha egymás mellett állnak. Aki mást mond hazudik vagy soha nem volt a kezében 3 percnél tovább. Családi mozizásra viszont van jobb is. (pl Sony W900 sorozat
4. akkuidő is sokat javult a Z-hez képest és már elérhető némely régióban egy frissítés ami még javít rajta, de főleg böngészés téren jobb az LG G2. Igazából ez az egyetlen komoly hátránya, de 1 napot lazán hozza. Játék nélkül néha 4-5 óra netezéssel (ehhez kellett az Opera classic, a Chrome zabál)Ennél több nem jut eszembe most, pedig megvan egy idelye
Kihangosítva sem nagyon gáz, de azért a vízálló hangszórónak ára van. Főleg ha hangosan hallgatod.
[ Szerkesztve ]
-
BetaBye
tag
válasz szilasz007 #1215 üzenetére
Na szerencséra ma este nekem is írta gép föl is tettem de eddig sajna nem láttam nagy változásokat!
i6+ & iPad Air
-
Ed Parker
nagyúr
válasz soldier2 #1219 üzenetére
a music unlimited egy lehúzás,szarul is szólnak a zenék róla és még ki sem tudod próbálni addig,amíg meg nem adsz egy hitelkártyát és bízva abba,hogy elfelejted majd lemondani.
ellenben olyan görény a sony,hogy emelett a másik fizetős szolgáltatót a spotify-t elnyomja.
a kocsiban bt-on keresztül alig vagy ritkán sikerül megszólaltatni,bezzeg a walkman pöccre indul mindig,pedig ugyanazt a szabványt használják -
soldier2
őstag
válasz Ed Parker #1221 üzenetére
Nem hallgatok online zenét nem fér bele a 2 GB keretbe. De amit írsz az nem a. telefon hibalya, hanem az appé (music unlimited). Blootooth tapasztalat akkor lesz ha végre megveszem a Dension car dock 2-t.
-
Levi113399
tag
Valaki rootolta már a készüléket?
-
zermi
aktív tag
válasz Levi113399 #1229 üzenetére
Igen.
-
Alpha630
tag
válasz Levi113399 #1229 üzenetére
Én is.
-
Alpha630
tag
válasz Levi113399 #1232 üzenetére
Azon kívül hogy kínai a root program, hibátlanul működik.
-
jagelo
aktív tag
Sziasztok, kameráról mi a vélemény és az egész telefonról?
-
gidion90
tag
válasz Ed Parker #1200 üzenetére
Sziasztok! Véleményt szeretnék kérni, főleg, akik iphone-ról tértek át, minőségi érzés magasabb szint, mint iphonenál? Akku? Laggol ha sok minden van kirakva a főoldalakra? Kamerája 20 megapixelben szép képeket csinál? vagy sötétbe ez sem olyan jó, mint egy lumia és ilyen zombi fehér arcokat készít? Köszi előre a segítséget )
-
Ed Parker
nagyúr
válasz gidion90 #1237 üzenetére
látom sokan még az iphone-t tartják etalonnak,ha az a mérce,akkor igen van olyan építésű,dizájnra is,a felhasznált anyagok minősége is prémium.
hogy magasabb szint e?
ezt döntsd el magad,én nem fosom le a bokámat az iphone-tól,pedig az 5S-en kívül volt mindegyik.
az akksi sztem jobb,bár nem fair az összehasonlítás,ugyanis az iphone 2 magos, a sony 4,csak a régebbiekhez tudom viszonyítani,de azokat bármiben rommá veri a snapdragon 800.
de még ennek ellenére is combos akksija van.
nálam rengeteg játék mellett is több mint 8 óra. ez extrém terhelés,normál használat mellett,egy nap felett elmegy vastagon.nincs lag,semmi,minden villámgyors.
a jó képet azért definiálni kellene.
mondjuk azt hogy elfogadható képeket csinál telefonhoz képest,de a lumia 1020-at egyik sem közelíti meg a ma kapható mobilok között.
abba a telefonba nagyobb érzékelő van mint egy csúcskompaktba.
a sötétben való fotózás sztem felejtő. -
-
Ed Parker
nagyúr
válasz vatoloco26 #1248 üzenetére
az i5 állóképminősége nem rossz,a z1 is jó,ha sikerül.
ami a gondom vele,hogy az exponálás lassú,ebben az i5 sokkal gyorsabb.én aztmondom az i5 kamerája használhatóbb,igaz kisebb felbontás,viszont gyors.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Elektromos autók - motorok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Facebook és Messenger
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Overwatch 2
- Automata kávégépek