Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mc.g

    aktív tag

    válasz DraXoN #3857 üzenetére

    A hardware (mint fotógép/kamera) eléggé rendben van, de a software-en van mit fitomítani a képminőség, és funkcionalitás terén is.
    A sony szereti leegyszerűsíteni a dolgokat, hogy majd ő mindent beállít, és az úgy jó... engem zavar, hogy kissé visszafogottak a színek, pláne a zöld tartomány, amolyan sony-s, a sony-ericsson néven futó xperia-neo sokkal szebb képeket csinált nappal, és zajosabb, de élettel telibb képeket sötétben (iso5000-ig), és volt rajta pl. fix-fókusz (végtelen), és a videó érzékenységét is fel lehetett nyomni iso5000 -ig (f2.4 mellett), mikor a Z1c csak kb. iso800-al tud videózni....

    Nagyon remélem, még sokat fejlesztenek a kamerán, (és az sd-kártya használatán, hogy minden program írhassa), mert elsősorban a kamera miatt választottam ezt.

    (a Z2 kamera-software-ét videófelvétel szempontjából nem kaphatja meg, mert a 801-es soc-ban erősebb kamerafeldolgozó hardware van, ezért lehet 4K-s videófelvétel a Z2-ben).

    ha nem oldja meg a sony az sd-kártya mizériát, és nem fejleszti fel a kamerát, akkor eladom, és rendelek ebay-en egy "panasonic eluga p-03e"-t, ami élettel teli képeket csinál sok állítási lehetőséget kínál, és 4.2 van rajta, azaz nincs gond a kártyára írással, és gyorsabb mint pl. a 4.3, szintén vízálló, mégjobb minőség, stb...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák