-
PROHARDVER!
Xperia U - A Kisherceg
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jimmy66
senior tag
válasz huhuhuu... #8500 üzenetére
Másnál is volt probléma Firefox alatt. Chrome már jó volt, nekem IE szintén oké.
Ezek a fájlmegosztók nagyon megbízhatatlanul működnek.
[ Szerkesztve ]
-
Jimmy66
senior tag
válasz huhuhuu... #8502 üzenetére
Természetesen nincs törölve, megpróbáltam mindhármat és működik.
-
pit stop
addikt
.10-es ICS-nél vagy másiknál nem fogadott hívásnál csinálja máanak is ha rámegyek - híváanaplót hozza be elvileg és fennti ikonsoron is azt jelzi hogy ottvan de közben telefonkönyvet mutatja
Rámegyek fenn telefonkönyvre és újra hívásnaplóra akkor behozza de jó lenne egyből Mondjuk egyszer már eljátszotta úgy is mikor csak úgy tárcsázót kértem be.Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
Mircinko
senior tag
Végre , feltöltődött a Mircinko Rom V4.0.
A letöltési link, itt: [link]Várom majd a véleményeket!
[ Szerkesztve ]
Gyorsaság+Stabilitás+Dizájn= Mircinko Rom. Régi szép idők. :)
-
Mircinko
senior tag
Hiba kijavítva!
Tölthető!Én nem voltam elég figyelmes, a mappa alapból nem publikusra volt állítva...
[ Szerkesztve ]
-
arti1121
senior tag
válasz huhuhuu... #8512 üzenetére
egy picit hosszabban? lehetne??
Sunwayman C20C, C22C, C23C, V60C, OLIGTH SR52UT, Nitecore HC65, MH20GT, HC65, TIP, TUP....TIP2
-
darvinya
titán
válasz Mircinko #8516 üzenetére
Nekem eddig a 4shared volt a legstabilabb.
6 hónapja van ott az anyag és működik most is.
Viszont nem publikus, mert akkor egyből törlik ha az lenne, vagy letölthetetlenné teszik.
Ez a MegaUpload miatt van így.(#8517) csacsi67
Ez az új MegaUpload és ugró URL kódos.
(#8518) huhuhuu...
Nekem mostanában egyre nehezebb bármit is letölteni.
Lejön, de hibásan.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Mircinko
senior tag
válasz huhuhuu... #8518 üzenetére
Mediafire-t próbáltam legelsőnek, de az i csak 200MB ig enged feltölteni :/
csacsi67 Igen ismertem, de valahogy nem jutott eszembe, köszi! , megy fel az anyag- bár amire kész lesz addig nem maradok fent, szóval leghamarabb holnap,lehet töltögetni...
Bár, jó lenne tudni, hogy mennyit enged összesen ott tárolni? Illetve mennyi a MAX MB amit még engedlyez.
[ Szerkesztve ]
-
Mircinko
senior tag
Mostmár a MEGÁ-ra is felvan tölltve! [link]
Remélem mostmár tényleg tölthető[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
89-es update lesz a telefonra állítólag a sola ebbe a hónapba megkapja vajon a u is?
-
youngboy
senior tag
Én régebben töltöttem fel Dropbox-ba 1GB-nál nagyobb fájlokat is.
-
dombila
senior tag
Ki lehet valahogy kapcsolni a szövegbevitelnél a szójavaslatokat? Nem találom sehol a beállításokban...
(Stock ROM és billentyűzet)Szerk: Csak kérdeznem kellett, és már meg is találtam
[ Szerkesztve ]
-
Mircinko
senior tag
-
Hutiii
csendes tag
Sziasztok!
Ne nézzetek hülyének, olvasom a topicot egy ideje, az első hozzászólást is elolvastam természetesen, de rengeteg hozzászólás van és nem emlékszem mindenre..
Megjegyzem ez az első androidos telefonom.. 1 hete van meg az U-m, imádom szeretem, de úgy gondoltam felraknék egy ICS-t, méghozzá custom romot, úgy láttam ez gyorsabb.. Tehát Néhány kérdésem lenne új rom felrakásával kapcsolatban..
A Nordic romot az első hozzászólásban leírt Flashtoolos módszerrel kell feltelepíteni? Root kell hozzá? (Még nem csináltam ilyet) Vagy hogy megy ez az egész? Vagy ha valamelyik hozzászólásban szájbarágósan le van írva, esetleg valaki belinkelhetné, nagyon megköszönném! -
djhusssi
csendes tag
Valaki írja le könyörgök, hogyan kell Android alkalmazásokat telepíteni számítógépről erre a telefonra USB-n keresztül.
-
addikt
válasz djhusssi #8538 üzenetére
A telepítendő alkalmazást felmásolod egy mappába, majd egy fájlkezelővel telepíted.
A gond, akkor kezdődik, ha nincs fájlkezelőd telepítve. Egyik megoldás a Google Playről letöltesz egyet. Másik a memória kártya gyökérkönyvtárába felmásolod, majd a gyári böngésző keresőjébe beírod a következőket file:///sdcard/1.apk. Természetesen a fájlkezelőt nevezd át 1.apk, de az eredeti név is jó, akkor azt írd be! Így települni fog a fájlkezelőd.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
tekknopit
csendes tag
Tisztelt forum hallgatósága!
Segítséget szeretnék kérni tőletek.Minap vettem egy Xperia U-t! Ez az első okos telefonom.Van egy két kérdésem amire remélem ti választ tudtok adni.Első és elég bosszantó dolog a telefonnal kapcsolatban,az mikor beszélek valakivel alig hallom a telefon partnerem!A telefon hangerő fullon van és igy is alig értem mit mondanak :S Ez Xperia U betegség lehet?Máshol is láttam már hasonló problémákkal küzdő emberkéket.(forumok)Vagy talán a telefon hangszoró hibás?
Másik téma!Felraktam rá a legujabb frissitést 4.0.4. Nos nekem tele rakta a telefont olyan alkalmazásokkal amiket sohasem fogok használni az életben.Az alkalmázsok felét legszivesebben letörölném,de nem lehet csak úgy letörölni a gyári app-okat...Valami egyszerű mód van erre hogy ezeket leszedjem a telefonról?Vagy csak root-olt telefonnal lehet?Nem vagyok telefon guru,tényleg csak egy olyan telefont szeretnék magamnak kialakitani ami az én igényeimet kielégíti.Nem beszélve arról hogy ez a sok számomra felesleges program csak a memoriát foglalja.
Remélem sikerült érhetően fogalmazni és megéritek a problémáim és esetleg segíteni is tudtok!
Előre is kösz! -
Snowy_owl
őstag
válasz djhusssi #8538 üzenetére
Felcsatlakozol telefonnal wifire vagy 3G-re és google playen bejelentkezés után rákattintasz az alkalmazásnál a telepítés gombra, és a telefonon megtörténik a telepítés. Persze ez letöltött apknál nem működik.
régen minden jobb volt, régen még a "régen minden jobb volt" is jobb volt.
-
youngboy
senior tag
válasz tekknopit #8540 üzenetére
Bocs a kérdésért, ha sértő, de biztos, hogy a megfelelő hangerő van fullon?
Az ICS frissítés során felkerülő appok egy részét simán el lehet távolítani. Az eljárás megegyezik azzal, ahogy a később (mondjuk Google Play-ről felrakott) alkalmazással tennéd.
Rendszer alkalmazásoknak egy részét pedig tiltani lehet az Alkalmazás kezelőben. Ilyenkor ezek nem indulnak el, nem látszanak az app drawer-ben sem. A telefonról azonban nem törlődnek.
Minden ezen felüli tevékenységhez root kell.
-
törölt tag
A T-mobilos ics másnak is veszetül fogyasztja a akksit?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- Autós topik
- Politika
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja