Új hozzászólás Aktív témák
-
counterbill
senior tag
válasz Abmtgk #15367 üzenetére
Még friss a telefon be se állt az aksid. Illetve attól még ,hogy szerinted nincs rajta semmi felesleges app stb beragadhatott valami a háttérben ami eszi az aksit. Nekem egy tonna program van fent (100 felett) de esténként úgy ,hogy megy a wifi és frissít mailt stb. se merül max 4-5 % ot (lehet még sokat is mondtam).
(#15365) harry3: Honnan tudod mikor jön a 4.4? Be se lett még jelentve. Sony csak felrakta a weblapra ,hogy lehet megkapjuk a jövőben.
[ Szerkesztve ]
Everything not saved will be lost. -Nintendo "Quit Screen" message
-
kacsahus
tag
válasz Abmtgk #15367 üzenetére
Nekem is így kezdte, nem kell hozzá sok idő és hidd el, be fog állni Én is megszenvedtem vele, rengeteg mindent próbáltam és most már ott tartok hogy folyamatos wifi és mobilnet használat, szinkronizálás, netezés, némi játék, atomsok telefonálás, minimum 1,5 nap, ha a némi játékot levonom, akkor 2-2,5 nap.
-
e-newsee
addikt
válasz Abmtgk #15371 üzenetére
A 3 óra az nem rossz. Azért azt számold rá, hogy 2370mAh az akksi! Amúgy tényleg beáll majd. Nálam is esti wifivel, kevés játékkal (az sem prociszaggató), kb egy óra olvasással a második nap végén kell felraknom tölteni.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
-
Crvsh3R
senior tag
válasz Abmtgk #15406 üzenetére
Mondjuk a Facebook appnál nem kell csodálkozni. Az aztán szépen meríti az akksit.
Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
norbert1998
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest