- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok!
2 kérdésem lenne:
- Ha az összefoglalóban lévő T-s romot flashelem flashtoolal akkor semmi nyoma sem marad a CM-nek? (azt hiszem a válasz igen, de ha éles a helyzet akkor inkább rákérdezek )
- T-nél szokás cseretelefont adni? -
air
nagyúr
válasz AeSDé Team #49854 üzenetére
Igen.
Nem.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Tobaja
tag
Hello!
Kérdésem lenne! Rootoltam a telót, és azóta nem tudok rá telepíteni alkalmazásokat! Van amit enged és van amit nem, ez változó. Letölt, majd a telepítés során feldobja az üzit, hogy nem megy a telepítés mert megtelt a memória, töröljön alkalmazásokat. Na ezt meg is csináltam, de azután sem ment. Néztem az üres helyméretet, de a belsőn is van még v. 1,5 Gb és a kártyán is vagy 3-4 GB. Jaa, és rootolás ellenére sem tudok átmozgatni alakalmazásokat a kártyár, pedig ezért is rootoltam a készüléket. Próbáltam már minden féle app-t, mindenféle rendszertisztító alkalmazást, de eddig nem jártam sikerrel.
Olvastam, hogy a Sd kártyát kéne particiónálni még valahogy?! De a belső tárhelyem még van üres hely, akkor minek még hozzá particionálni?
Tud erre valaki megoldást? Újra rakni?Motorola Defy - Sony Xperia SP - Sony Xperia Z5 Compact- Honor 8-Huawei P30
-
tomp
félisten
Na vajon a telóban lévő Krait magoknak mennyi a maximális üzemi hőfokuk? Mostanság elég sűrűn megy a proci 70fok fölött. Ilyenkor a hátlap és a kijelző már éget. Csak a hűvösebb fém keretet tudom ilyenkor fogni.
-
HD5570
aktív tag
.husahan
„Lengyel, magyar – két jó barát, együtt harcol, s issza borát.” „Polak, Węgier, dwa bratanki, i do szabli, i do szklanki.”
-
Aryon87
félisten
70 foook? Jezusom. Nalam a tiny flashlight app homeroje maximalisan 42 fokot mutatott, de nekem mar az is egeto volt. Mindenesetre jobban forrosodott az SP mint most a G4. Pedig ez snapi 808 proc..
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
dave0825
őstag
válasz Aryon87 #49862 üzenetére
A 42°C az akksi hőmérséklete, ő a procit írta. Az lehet sokkal több, nekem laptopban szokott néha 90°C-os is lenni a procim/videókártyám, úgyhogy telóban is elképzelhető a 70, ha megizzasztod valamivel.
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
HD5570
aktív tag
-
zoli121
aktív tag
Sziasztok!
Már szétb*sz az ideg komolyan mondom. Adott 2 éves Xperia SP-m Utóbbi 1-2 hétbe elkezdte játszani a "szopassuk meg a gazdát" játékot. Amikor kedve szottyan akkor magától újraindul. Ha nem használom és csak ott van az asztalon akkor is képes megcsinálni. Szoftver nem rég lett újrahúzva. Azóta semmi olyat nem telepítettem ami indokolná a dolgokat. Azért írok ide hogy hátha találkozott már valaki ilyen anomáliával vagy valami hasznos tippet tudnátok adni. A másik kérdésem lenne hogy a hőfokok ellenőrzésére milyen programot tudnátok ajánlani?
[ Szerkesztve ]
Ha nem áll lángokban a számítógép, akkor szoftverproblémáról lehet szó./// GTA Social Club : zoli1233 Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/tag/zoli121
-
zoli121
aktív tag
válasz darvinya #49877 üzenetére
Amit még kihagytam hogy egyszer játék közben (Forge of Empire) indult újra. Semmit nem írt ki csak összeset a kép és ennyi. Attól még lehet sim kártya?
Ha nem áll lángokban a számítógép, akkor szoftverproblémáról lehet szó./// GTA Social Club : zoli1233 Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/tag/zoli121
-
HD5570
aktív tag
válasz zoli121 #49878 üzenetére
Nem 100% hogy a sim.
Ha flashtool-al volt újratelepítve akkor lehetséges hogy nem pont rá való firmwire-t tettél fel.Ezt nálam is eljátszotta.Gyakran összeesett a kép és a sony logótól indulva rebootolt.„Lengyel, magyar – két jó barát, együtt harcol, s issza borát.” „Polak, Węgier, dwa bratanki, i do szabli, i do szklanki.”
-
zoli121
aktív tag
-
dave0825
őstag
Az új homescreen-em az előző ilyen helyett.
Ha valakit érdekel, innen jött az ötlet, és ez alapján csináltam meg. A háttérrel elég sok kínlódás volt, mire azokat sikerült kiraknom, amiket én használok a youtube-os helyett.
[ Szerkesztve ]
-
dave0825
őstag
Eddig is ezek az appok voltak kint, csak más elrendezésben, szóval megtalálok mindent a home képernyőn, ami kell, csak még az elhelyezkedésüket kell szoknom. Meg a "cikkeken" belül mindegy, hogy hova nyomok, megnyílik az app, szóval nem nehéz eltalálni sem (pl. mint az előző elrendezésben). Miért nem annyira használható szerinted?
[ Szerkesztve ]
-
dave0825
őstag
válasz Sebhelyes #49892 üzenetére
Nem néztem, de nézz körül. Vagy itt.
Szerk.: Tessék, ezt találtam csak.
(#49894) air: Ja, értem. Én sem nagyon szeretek lapozni, annyi mozdulatból már az App drawer-ből is elindítom, viszont ez most megtetszett, majd kiderül, hogy mennyire használható számomra pár héten belül. Ennél több alkalmazást nem szoktam kirakni, szóval nekem elég.
Amúgy az aláírásodban a híres helyett színes kellene a szinkronhang szerint. Bár nem vagyok nagy Bud Spencer fan, úgyhogy nem is tudtam, hogy mi ez, de már múltkor rákerestem, és színes-et mond.
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
-
tomp
félisten
Azon törtem a fejem, hogy az SP vonalat miért nem vitte tovább a Sony? SP2 vízálló kivitelben. Az alsó LED sort lehetett volna tovább fejleszteni vadabb megjelenéshez. Nekem nagyon bejön ez a plexi. Kár, hogy minden más telefonnál az értesítési led egy pici pötty.
-
Atesz 666
aktív tag
Üdv.
-Jó gondolatok ezek szerintem is.
-Nekem ez a világító sáv már az S-ben meg tetszett,de az SP-ben már nagyon eltalálták ezekkel a több színű ledekkel.
-Az SP 2 is egy jó folytatás lett volna egy 5" kijelzővel és persze az IP védelemmel meg pár finomsággal karöltve.Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
dave0825
őstag
+1
Főleg amennyi ember ilyet vett, szerintem nem kis bevétele volt az SP-ből a Sony-nak. Forma és a méret maradhatott volna hasonló, csak vízálló kivitelben, kijelző is jó 720p-nek 4,7"-on, a spec. meg lehetett volna masszívabb az SP 2-ben: Snapi 801, Adreno 330 v. 405, 2-3 giga RAM, kicsit erősebb akksival). Álomteló...
-
Aryon87
félisten
Egyetertek. Meg sikeresebb lenne, ha a szoftvert is normalisan csinalnak. De ez alom marad. Mondjuk en bucsut intek egy idore a Sonytol, hacsak 2 ev mulva nem lesz egy utos telojuk.. De asszem maradok LG vonalon most mar
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
aurel77
csendes tag
Sziasztok!
Volt-e már valakinek olyan problémája, hogy az értesítési sávban lévő wifi ikonja mellett a két kis nyilacska folyamatosan kint van. Olyan, mintha mindig töltene le és fel is.
A 3G watchdog azt jelzi, hogy az android os aktív csak. A telefon gyári Telekom romos (4.3 ....207), eddigi kb 2 év alatt nem volt problémám vele, a 4.3 megjelenésekor tiszta telepítést csináltam, kb 1 éve, azóta jó volt.
Új app nem volt telepítve. Már volt újraindítás, és hátlapi kikapcsolás is.Bármi ötletet szívesen meghallgatok.
-
Sordoran
addikt
Sony összevonta a középkategóriát, az M, L és SP utódja lett az M2, ami ugye az SP-től elmaradt, majd idén jött az M4. Vannak még a C-k, de azok talán itthon nem is kapható hivatalosan. Sony beintett a középkategóriának, a Z variánsokat fossa kifele, és tolja az embereknek. Mondjuk az becsülendő, hogy azért az M2 megkapja az 5.1-et, de mi azzal sokra nem megyünk már. Egyszerűen a "nagy gyártók" egyike se tud igazán tartós középkategóriás telót kiadni, mindegyik hagy maga után egy keserű szájízt, ami miatt következőnek a felső kategóriából választ az ember, csak a baj az, hogy márkát is váltanak ezzel.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Apple notebookok
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest